< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 17 Ağustos 2022; 21:4:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada / Zeytinbeyli Taş Baskı Natural Sızma Zeytinyağı 5 LT / 229. TL /
-
-
https://images.hepsiburada.net/usercontents/usercontent-images-0/ad0ff94f-9b56-445c-95c4-23656f936b8e.jpg
bi acayip geldi gözüme
-
Yorumları kötüden iyiye sıralayıp ALMAMAK için ikna olabilirsiniz.
-
Böyle yağları alanları ısrarla kandırılmak isteyen tipler olduğunu düşünüyorum.
Stockholm sendromu ve ya celladına aşık biri mi desem, memlekette bu tür örnekler say say bitmez.
-
Litresi 46 liraya kim taş baskı yağı kaybetmiş. İnanmayın dostlar.
-
Palm yağı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi bu satıcı bu işten hiç kar etmemesi lazım ki bu fiyata satsın ya da elindeki malı eritmek için diyeceğim o da olmaz günümüz de.
ayçiçek yağı fiyatına sızma almak nasıl güveniyorsunuz gerçekten hayret. alana da bişey demem afiyet olsun.
-
kristal zeytinyağını tavsiye ederim. kombolarla fiyat daha aşağı da çekilebiliyor. dün 293 liraya aldım bunu.
https://www.hepsiburada.com/kristal-naturel-sizma-zeytinyagi-dg-teneke-5-l-p-HBV000019BOIW
-
çok iyi almışsın ben mısırözü yada ayçiçek kullanmazdım eskiden malesef kullanmaya basladım guven asa-tariş-kristal gibi markalarda bulsam bir kaç teneke almak istiyorum.
-
hocam indirimleri takip etmek gerekiyor. hb saolsun bu aralar kesenin ağzını açtı, kombolarla fiyat bayaa uyguna geliyor.
-
Taşbaskı ha? İnanan yoktur umarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Komedi
İnanıp aldım daha önce ve inanın döktüm. Böyle bir koku yok
Taş baskı zaten milattan önce yapılan bir yöntem...
Hâlâ bunu yazıp milleti kandırmaya çalışıyorlar,hoş bizim milletin en azından bir kısmı da elinde tuzlukla bekliyor ya...
-
Konu kilit konuyu açan arkadaşa da bann
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Litresi 46 liraya kim taş baskı yağı kaybetmiş. İnanmayın dostlar. |
Yorumları kötüden iyiye sıralayıp ALMAMAK için ikna olabilirsiniz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X