turna.com'da kart puanları x2 değerinde kampanyası var malum.
konu linki; https://forum.donanimhaber.com/turna-com-da-kart-puanlari-x2-ile-harcaniyor--158837004
aynı zamanda cepteteb'de turna.com'da geçerli 500 tl x 2 indirim var.
kampanya linki;
https://www.cepteteb.com.tr/kampanyalar/turna-500tl-indirim
öncelikle kart puanlarımızı turna.com'da turna puana çeviriyoruz.
teb kampanyasında bileti cepteteb uygulamasında cüzdan / cepteteb süper/ uçak bileti menüsünden alabiliyoruz. bu menüye gelip alacağımız bileti seçip bilgileri girdikten sonra ödeme sayfasına geldiğimizde otomatik rezervasyon oluşuyo ve pnr veriyor.
bu pnr'ı kopyalayıp turna.com sitesine giriyoruz ve pnr'ı girdiğimizde bilet ücretine 500 tl indirim yansımış oluyor. daha sonra kalan tutarı da çevirdiğimiz puanla ödüyoruz. ben başlığa 2000'lik bileti 750'ye alıyoruz yazdım ama bilet fiyatınız daha yüksek ise 1000 tl'ye kadar puan çevirebilirsiniz.
Xiaomi Mi Vacuum Mop 1C Harita Sorunu
ev internetini değiştirince yeni wifi şifresini tanıtamadığım için robotu fabrika ayarlarına döndürdüm. ama şu an evi süpürürken arkasındaki çizgiler çıkmıyor. görseldeki haritada evin odaları vs doğru ama evi güzelce gezip kıyı köşe temizlemiyor. normalde ortalama 1 saat sürerdi ve içindeki haznesi dolardı. şimdi yalandan 45 dakika gezip evine dönüyor. neyi eksik veya yanlış yaptım bilgisi olan var mıdır?
biraz önce uygulamada belirdi, banner'a tıklayınca sayfa ilerlemedi. şu an uygulamada gözükmüyor ama güncellenir heralde. yerimizi alalım.
edit: kampanya mobilde aktif şu an. ama 10 tl veriyor genelde.
konusunu göremedim. bitmeden alın. sepete 4 tane ekletiyor. saat 15:00'e kadar geçerli
bugün mobil uygulamadan çıkarken uyarı geldi. bir dahaki girişinizde 300 tl üzerine 50 tl indirim kodu diye. denedim çalışıyor. ayrıca hopi çark çevirince 300/30 indirim veriyor ve 300 tl üzerine 25 hopi puan kazanabiliyoruz. 200 tl üstüne teb bonus'un 3 kampanyasına da dahil oluyor. ihiyacı olan değerlendirsin.
indirim kodu morhipo300
aşağıdaki sipariş 253 liraya geldi. 50 tl bonus gelicek. 25 tl de hopi puan.
( görseldeki 55 paracık'ın 30'u çarktan geldi. 25 tl benim hopim vardı )
|
shop&miles'taki katlanabilir kulaklık
|
motorlu testere tavsiyesi
|
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.979
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 75.676 (Bu ay: 155)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.412 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar