Bildirim
laptop tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
O fiyata ki modelleri bilmiyorum ama tavsiyem Ssdli, i3lu bi makine kurtarır diye düşünüyorum. Almak içinse tek osa, mediamarkt gibi yerleri öneriyorum. Ebrar bilgisayar, sadecenotebook gibi oralara göre çok çok ucuza satan yerler var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hddli değil de Ssdli almanız daha iyi olur. Zaten işlemci fazla iyi olmayacak, ssd Alırsanız daha dengeli olur. Ssdli modellere bakin derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twitter kullanan insan -- 7 Şubat 2017; 0:23:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yegeniniz kaç yaşında ? Büyük ihtimal oyun oynamak isteyecek ve bu pcler onu hayal kırıklıgına sürükler o yüzden hiç boşa masraf etmeyin eger amacınız oyunsa.Çünkü bütçe baya kısıtlı.
edit:görmemişim pardon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pweck5 -- 6 Şubat 2017; 16:54:32 > -
tekrar merhaba arkadaşlar,
aşağıdaki laptopu almaya karar verdim. özellikleri iyi midir acaba? gg'de bugüne özel %5 indirim var. 1471 tl'ye geliyo. axess'e de 100 tl chip para veriyor.
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-80ew05u1tx-b5080-i3-5005u-2-0ghz-4gb-1tb-15-6-265506882
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X