Şimdi Ara

Laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe 30K gaming düşünmüyorum aslında şarj konusunda sıkıntılı oldukları için ayrıca zaten monster abra A7 var daha çok yazlim öğrenmek, MS Office kullanmak, dizi, film ve YouTube için kullanmalık şarjı uzun giden bir laptop arayışındayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba, Macbook air M1 veya Huawei Matebook modellerine bakabilirsiniz

• sarmoodi S kullanıcısına yanıt
    Hocam Macbook düşünmüyorum Windows istiyorum huawelere bakıyorum aslında D serisi hoşuma gitti onun dışında var mı tavsiyeniz.

• Şarj süresi açısından en uzunu macbook air aslında (önceliğiniz şarj süresi olduğu için önermiştim). Windows tarafında Matebook şarj süreleri de fena değil. Alternatif olarak Lenovo Ideapad serisine de bakabilirsiniz.

• Bende laptop bakıyorum ama karar vermemedim. şarjı önemli ama ben hem kişisel hobilerim oyun vs. dışında grafik tasarımı içinde kullanmak istiyorum. Bu yüzden çekirdeği, hafızası vs. önemli. bazı modellerde yükseltilebiliyor deniyor. Apple, Asus, Lenovo ve MSI arasında gidip geliyorum. Max. 70K verebilirim.

• Bende yazılım işiyle uğraşan biri olarak laptop arayışındayım. İşyerine ait thinkpadim var ama kendi işlerim için bir laptop daha bakıyorum. Matebook’ta çakılı 16gb ram var. Uzun vadede yetersiz kalacak bir model. Bu nedenle tavsiye etmem. Maalesef kasa, ekran, işlemci, ram ve ssd’de içime sinen modeller fiyatta çok yukarıya çıkıyor. Bu nedenle daha uygun modellere bakıyorum lenovo thinkbook, asus vivobook ve dell inspironlarda işlemci, ram ve ssd’de istediğim kombinasyonlar var ama kasaları ya da ekranları kalitesiz. Dell inspiron 16’larda tam klavye yok. Numerik kısım olmayınca onuda alamıyorum. Ayrıca Dell laptoplarda yorumlarda genellikle ısınma probleminden bahsetmişler. Bir süredir bu kararsızlıklarla cihaz alamadan geçiyor : )

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TurkishByte kullanıcısına yanıt
    Tam kafamızdaki gibi bişey bulmak çok zor zaten bir yerden ekleseler diğer taraftan kısıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.