Merhaba,
Altyapı olmadığından (türktelekom'un dediğine göre gelmesi 2 yıl sürebilir!) altyapısız internet arayışına girdik.
Tuzla civarında AirWifi hizmeti veren var mıdır? veya altyapısız internet için önerileriniz var mı?
teşekkür ederim.
Merhaba;
Cihaz: Linksys WAP300n, dual band wifi+ 1 ethernet port bulunuyor.
Sorun: cihazın sabit aralıklar ile (yaklaşık 20 saniyede bir) tüm bağlantıları (hemi wifi hem ethernet) 10-15 saniye kadar kesilip sonra tekrar geliyor.
Resetleme + yazılım güncellemesi yaptım ancak sorun aynen devam ediyor.
sizce sorun anakartın hangi komponentinden kaynaklanıyor olabilir? tamiri mümkün mü?
(
(cihazin anakartı bu, resim internetten alınmıştır)
fikir ve önerileriniz için teşekkür ederim.
Yardım, para iadesi için nasıl bir yol izlemeliyim?
Merhaba,
Yaklaşık 1.5 yıldır kullanmakta olduğum Redmi note 7 telefonu 6 ay önce hayalet ekran nedeniyle yetkili serviste garanti kapsamında ekran değişti. Şimdi 2 gündür tekrar hayalet ekran sorunu başladı.
Garanti belgesi yönetmeliğinden anladığım kadarıyla aynı arızayı 2 kez verdiği için para iadesi hakkı doğuyor. Doğru anlamışsam para iadesi icin nasıl bir yol izlemeliyim?
Telefon distribütör garantili, hepsiburadadan (satıcı hepsiburadada) almıştım.
Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, bir telefonda garanti süresi içerisinde ikinci kez Hayalet ekran sorunu oluşursa (ilkinde ekran değişimi yapıldı) iade talep edilebilir mi yoksa yine tamir (ekran değişimi) mi yapılıyor?
Teşekkür ederim.
|
Istanbul-Bartın yolu nasıl?
|
|
|
|
Samsung 50mu7000 mi philips 55pus6262 mi?
|
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 259
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 13.437 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 50 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar