Bildirim
Buhar Kazanlı ütü tavsiyesi, max 800tl.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
50 lira chip ile 830a geliyor.
-
Teşekkür ederim, özellikleri güzel, birkaç gün araştırmaya devam edeceğim, ama büyük ihtimalle bunu alacağım sonunda.
Tekrar teşekkürler. -
Rica ederim f\p ürünü bence bu ben de alacağım bunu ya da biraz daha kötü ama daha ucuz diye www.sanalmarket.com.trPhilips Gc6804/20 Buhar Kazanlı Ütü - Migroshttps://www.sanalmarket.com.tr/philips-gc680420-buhar-kazanli-utu-cuzdan-hedyeli-p-253f923
bunu alacağım karar veremedim.
-
İlk ütüyü beğendim, bir süre takip edeceğim, bir indirim denk gelirse direk alırım. -
Merhaba, bilmiyorum siz ütü aldınız mı, amazon'da tefal gv7850 modeli indirimde, 855tl. Ben yeni sipariş verdim. -
Merhaba mevcut bozulan ütümü tamir ettirdim tefal servisinde gittiği yere kadar devam edeceğim. hayırlı olsun ütünüz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dreame bot l10s pro haritalama nasıl yapılır
- ariston kombi kırmızı ışık neden yanar
- fırın dış camı kırıldı kullanılır mı
- beko klima resetleme
- çift su girişli çamaşır makinesi tek girişle çalışırmı
- tam otomatik kahve makinesi tavsiye
- en iyi saç kurutma makinesi markaları
- en iyi lazer epilasyon aleti
- matkap markaları
- en iyi hava nemlendirici
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X