Bildirim
Buhar Kazanlı ütü tavsiyesi, max 800tl.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
50 lira chip ile 830a geliyor.
-
Teşekkür ederim, özellikleri güzel, birkaç gün araştırmaya devam edeceğim, ama büyük ihtimalle bunu alacağım sonunda.
Tekrar teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim f\p ürünü bence bu ben de alacağım bunu ya da biraz daha kötü ama daha ucuz diye www.sanalmarket.com.tr
Philips Gc6804/20 Buhar Kazanlı Ütü - Migroshttps://www.sanalmarket.com.tr/philips-gc680420-buhar-kazanli-utu-cuzdan-hedyeli-p-253f923
bunu alacağım karar veremedim.
-
İlk ütüyü beğendim, bir süre takip edeceğim, bir indirim denk gelirse direk alırım.
Merhaba, bilmiyorum siz ütü aldınız mı, amazon'da tefal gv7850 modeli indirimde, 855tl. Ben yeni sipariş verdim.
Merhaba mevcut bozulan ütümü tamir ettirdim tefal servisinde gittiği yere kadar devam edeceğim. hayırlı olsun ütünüz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kalorifer tesisatına bağlanan termosifon
- fırın dış camı kırıldı kullanılır mı
- fare kovucu cihaz yorumları
- halı yıkama makinesi tavsiye
- powertec en iyi saç traş makinesi hangisi
- en iyi türk kahvesi makinesi
- en iyi katı meyve sıkacağı
- en iyi tost makinesi
- en çok tavsiye edilen elektrik süpürgesi
- en iyi su sebili
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X