|
Notebook tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g780
Excalibur G780'e bakabilirsin. Bütçemi arttırırım biraz daha diyorsan eğer keyfine göre konfigüre edebilirsin bilgisayarı. İyi araştırmanı tavsiye ederim.
-
Teşekkürler. Tulpar t7 V20 aldım bütçeyi biraz aşarak. -
Keşke monster almadan danışsaydınız hocam yakın bir zamanda sorunlar çıkmaya başlayacaktır çok geç olmadan iade etmenizi öneririm -
Kullanan 2-3 arkadaşım var pek sorun yaşadıklarını görmedim bu fiyata bu performansı veren başka bilgisayar bulamadım. Ne gibi sorun oluşturur bana? -
Duyduğum kadarıyla fps performansı ölü pixel ve fanın sesi çok çıkıyormuş , eski monster laptobumu fps dropları yüzünden iade ettim onun yerine lenovo marka neredeyse aynı özelliklere hap bir laptopa geçtim daha iyi oldu -
Ölü piksel olunca 30 gün içinde panel değişimi ve iade var. Fan sesi sorun değil şuan kullandığım motor sesi çıkarıyor zaten :) fps dropların da i5 modellerinde olduğunu gördüm i7 olanı var bende. -
O zaman umalım da 1 ayı geçmeden ölü pixel çıkmasın i7 ise güzel bir seçim olmuş fan sesini de problem etmiyorsanız diyebileceğim başka birşey yoktur iyi forumlar dilerim -
Teşekkürler. 1 ay sonra yazarım buraya performansı vs. -
-
Hocam bu konuda fazla bilgim yok fakat kendim 1 aydır monster kullanıyorum çok memnunum sen de monster bakabilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 1 ay olmuşken, kısaca izlenimlerinizi aktarır mısınız? Genel kalite, soğutma performansı, oyun performansı, fan sesi gibi konuları merak ediyorum
-
Kalite olarak kullandığım model tulpar t7 v20.2 gayet iyi. Kasa plastik güven vermiyor ama sorun yaşamadım. Oyun performansı olarak AC Odyssey herşeyi en yükseğe aldığımda 50 fps ortalama alıyorum drop henüz hiç yaşamadım. Soğutma performansı beni memnun etti hızlı ısınıyor pc fakat bi noktadan sonra aynı yerde kalıyor henüz hiç turbo fan kullanmadım gerek duymadım. Fan sesi olarak kulaklık taktığın zaman fark edilmiyor fakat turbo fan açarsan çok yükseliyor. Yüksek seviyede de öyle bir soğutma için o ses normal bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam cevap için. Biz de arkadaşım için v20.3 düşünüyoruz. Kendi fiyat bandında iyi bence de özellikler.
-
Hocam iyi günler ayrı bir konu açsanız daha çok görüş de toplayabilirsiniz diye düşünüyorum arkadaş tulpar modelinden bahsetmiş msi acer ve ya lenovo bilgisayarı olanlar eksileri ve artıları ile bahsedebilir ve ekstra fikriniz olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X