Şimdi Ara

2000 TL'lik Uçak Biletini 750 TL'ye Almak ( Cepteteb, Turna.com ve Kart Puanı İçerir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
18
Favori
7.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turna.com'da kart puanları x2 değerinde kampanyası var malum.

konu linki; https://forum.donanimhaber.com/turna-com-da-kart-puanlari-x2-ile-harcaniyor--158837004

aynı zamanda cepteteb'de turna.com'da geçerli 500 tl x 2 indirim var.

kampanya linki;

https://www.cepteteb.com.tr/kampanyalar/turna-500tl-indirim

2000 TL'lik Uçak Biletini 750 TL'ye Almak ( Cepteteb, Turna.com ve Kart Puanı İçerir )www.cepteteb.com.tr
    Bayramda 500 TL İndirimli Uçak Bileti CEPTETEB Süper’de! | CEPTETEB
    https://www.cepteteb.com.tr/kampanyalar/turna-500tl-indirim

öncelikle kart puanlarımızı turna.com'da turna puana çeviriyoruz.

teb kampanyasında bileti cepteteb uygulamasında cüzdan / cepteteb süper/ uçak bileti menüsünden alabiliyoruz. bu menüye gelip alacağımız bileti seçip bilgileri girdikten sonra ödeme sayfasına geldiğimizde otomatik rezervasyon oluşuyo ve pnr veriyor.

bu pnr'ı kopyalayıp turna.com sitesine giriyoruz ve pnr'ı girdiğimizde bilet ücretine 500 tl indirim yansımış oluyor. daha sonra kalan tutarı da çevirdiğimiz puanla ödüyoruz. ben başlığa 2000'lik bileti 750'ye alıyoruz yazdım ama bilet fiyatınız daha yüksek ise 1000 tl'ye kadar puan çevirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damienn -- 7 Haziran 2024; 11:8:50 >

• Teşekkürler hocam
  • 750 liralık puanı kim nasıl veriyor onu anlamadım
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

puanı sizin kazanmanız lazım kart kampanyalarından :)

• Anladığım kadarıyla işlem adımları şu şekilde.
    1. 2000tl lik bileti cepteteb app ile rezerve ediyor ve 500tl indirimi kapiyorsunuz.
    2. Turnaya 750tl banka puanı bozdurup bunu 2 kat olarak 1500tl olarak kullanabiliyorsunuz
    3. İşlemi tamamlarken turnada puanla hallediyorsunuz
    Sonuç, 750tl banka puanıyla işlem tamam
  • Teşekkürler
  • cepteteb süper kısmında çıkmadı hocam bende. sadece turna.com'da %3 indirim diye bir kampanya gözüküyor. sitesinde kişiye özel vs yazmıyor ama kişiye özel mi acaba? sizde nasıl çıkıyor kampanya tam olarak? bendeki ekran görüntüsü şu şekilde;

2000 TL'lik Uçak Biletini 750 TL'ye Almak ( Cepteteb, Turna.com ve Kart Puanı İçerir )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • demlideli D kullanıcısına yanıt

çıkmış hocam işte, uçak biletinden devam edip rezervasyon oluşturacaksın.

• damienn kullanıcısına yanıt

hocam 2000 üzeri uçak biletine de 500 lira indirim yapıyor mu acaba? bu şekilde olursa 2500'lük bilet 1000 puana gelmiş olur

• Kart puani isteyene yardımcı olurum
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt

500 tl indirimde alt ya da üst limit yok hocam. istediğiniz tutarda alabilirsiniz. ek olarak 500 tl indirimi iki yere yapıyor, onu da tekrar hatırlatiyim.

• Selamlar enuygun üzerinden otel uçak yüzde 30 indirimli alırım ulaşabilirsiniz
  • Konu için teşekkürler, pnr oluştu ancak turna.com sitesinde nereye gireceğimizi bulamadım.

Düzeltme: Buldum (eşşek kadar pnr yazıyormuş yukarıda :)) teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2artı8 -- 10 Haziran 2024; 13:44:51 >
  • 3250 tl lik bilete Ceptetebden rezervasyon oluşturdum

orada 500 tl daha ucuza oluştu

150 tl puanı turna.com dan ekledim 300 puana dönüştü

ceptetebin ulaşım kampanayasında 200 tl bonus vardı.

Totalde 3250 tl lik bileti 2350 tl e mal etmiş oldum.

Haber veren arkadaşa teşekkürler

• konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

2 ayrı üyelikle, 2400 TL lik bonusla 2 gidiş-dönüş biletleme yaptık.

• 3 Kişi 23 Haziranda dalaman’a 2.700 tl’ye orta paket biletlendik teşekkürler. Ben 1 ay önce premium almıştım 6k’ya malum önceden alınırdı eskiden biletler şimdi tersi oldu. Premium alsamda 6 değil 4.800 ödendi geri ama olsun 2k kaldı gene.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.