< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2000 TL'lik Uçak Biletini 750 TL'ye Almak ( Cepteteb, Turna.com ve Kart Puanı İçerir ) (2. sayfa)
-
-
Cepteteb kombo gg arkadaşlar
-
Kapatmışlar demek ki, ben de aldım şükür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aldık aldık'ta ajet x'te yıkılıyor. Her uçakları 2-4 saat rötar yapıyormuş veya ertelenenler oluyormuş millet isyanda x'te. 1-2 saat rötar'a okeyiz tamamda ertelenir veya günü değişirse büyük problem yaşarız herkes randevulu gidiyort sonuçta.
-
Çözümü anlatıyorum. Cepteteb üzerinden rezervasyon oluşturulunca mail adresinize rezervasyon bilgileri geliyor bir süre sonra. Mailden biletini satın almak için tıkla kısmından turna.com a gidiyorsunuz. 500 TL indirim orada görünüyor. Sağ üstten üye girişi yaparak hesabınızdaki puanları kullanabiliyorsunuz. Biraz önce bu şekilde alım yaptım. Bilginize arkadaşlar.
-
Süpersin hocam trşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba indirimli bilet alınır ihtiyacı olan mesaj atsın
Ceptetebsüper uygulamasında biletleme yaparken ödeme ekranına geldiğinizde PNR kodunu görebiliyorsunuz.
Görüyoruz ama yukarda arkadaş paylaşmış. Turnadan alamıyoruz. Bana mail de gelmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mesajımı sildim, hesabım çalınmıştı, dolandırıcıydı sanırım, hesabımı kurtarıp, hesabım tarafından yapılmış yorumları siliyorum.
-
pnr'ı rezervasyondan kopyalayıp turna.com'a koyduğumuzda cepteteb'te rezervasyon yapmışsın oradan devam et diyor. mail de gelmedi :\
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukuleta12 -- 11 Haziran 2024; 22:37:58 > -
Turna indirim kodu nereden gelio
Cepteteb uygulama direk ödeme ekranına gidiyor bende. Rezervasyon yapmıyor pnr kodu cıkmıyor. Sitedede pnr girecek yeri bulamadım. Rezervasyon kotrol var. Yardımcı olacak var mı ss ile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş turna 150 ve 350 indirim kodunu nerden alıyoruz
Mail gelmiyor komple kapattılar açığı galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cepte teb ve puana ihtiyacı olan yazabilir
Mail geliyor faydalandım
Hocam ne zaman geldi? Ben 3 kere denedim tık yok. Nerede hata yaptık acaba
Sunexpres deniyorsan onda olmuyor zaten hiç olmuyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X