< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2000 TL'lik Uçak Biletini 750 TL'ye Almak ( Cepteteb, Turna.com ve Kart Puanı İçerir ) (3. sayfa)
-
-
Bugün kullanacaktım olmuyor :(
-
maillerinizi kontrol edin. ilerleyen vakitlerde mail geliyor
-
merhaba, hala çalışıyor mu bu yöntem ajet için mail gelmedi ne kadar sürede geliyor acaba?
-
gelen mailler havayolu bazlı değil uçuş bazlı.
örneğin ankara rize uçuş bakıyorum 1 saate rezervasyon maili geliyor.
aynı güne istanbul ankara uçuşu bakıyorum o mail gelmiyor.
rezervasyon mailiniz ulaşmıyorsa o uçuşta puan kullanarak işlem yapılamıyor. sadece cepteteb süper indirimiyle işlem yapılabiliyor.
genel olarak süper indirimiyle 1000tl altına düşen uçuşlarda rezervasyon maili gelmiyor gibi bir izlenim oluştu bende.
-
Geçte olsa mail geldi web sitesi üzerinden puanla alabildim bilete indirimli hali 750 TL olarak ödeme yaptım. Konu sahibine teşekkür ederim.
-
tesekkurler.
-
Uçuş iptalleri ve her seferlerde 2-6 saat arası rötar varmış. Umarım hafta sonuna kadar çözülür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba uçak bileti indirimi saglayablirim iletişime geçebilirsiniz
Pnr yi giriyorum bu rezervasyon teb uygulamadan yapılmıştır. Ordan devam edin uyarısı veriyor ve ilerlemiyor. Bittimi yoksa biseyi yanlış mı yapiyirum acaba
Alabildiniz mi hocam aynı uyarıyı veriyor.
Turna uygulama rezervasyon kontrolden mi denediniz ona rağmen bu hatayı veriyorsa önceden oluyordu şimdi kapatmışlar demekki
Bugün puan ekleyip 2 kat olan oldu mu. kampanya İlk 10000 kişi diyor, doğmamıştır umarım
Evet denedim. Pnryi girince cepteteb den yapın diyor. Mail gelmedi ama pnr vermişti. Başka çözüm yok sanırım.
Turnadan 10.000 TL üstü bilete 750
Yada altlimitsiz 150 TL indirim kodu isteyen yazabilir
Edit: tükendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 24 Haziran 2024; 19:17:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Otobüs ve uçak biletlerinize 500₺ ye kadar %20 indirim sağlanır
Telegram @memintr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mek63 -- 21 Haziran 2024; 22:49:7 >
kodun kaynağı nedir hocam? nereden alıyoruz?
-
Hocam satıcı, aldığı yeri söylemez. Burda kaç tane satıcı ürününün reklamını yaptı biri bile banlanmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oldubil gastropay hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X