< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 9 Kasım 2024; 22:35:0 > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)
-
-
güzel başlık olmuş ancak, bana bonustan 5-6 yıldır hiç hedef ya da işiye özel kampanya mesajı gelmedi, bir arasam faydaı olurmu acaba.. -
Herkese geçerli olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: mmm1983
güzel başlık olmuş ancak, bana bonustan 5-6 yıldır hiç hedef ya da işiye özel kampanya mesajı gelmedi, bir arasam faydaı olurmu acaba..
işte en azından bu başlık arayıp hesap sormaya yardımcı olur. -
quote:
güzel başlık olmuş ancak, bana bonustan 5-6 yıldır hiç hedef ya da işiye özel kampanya mesajı gelmedi, bir arasam faydaı olurmu acaba..
bana da çok uzun zamandır sms gelmiyor, ben arada bir arayıp bilgi alıyorum, bazen kişiye özel tanımlamalar yapmış oluyorlar, bende böylece katılıyorum uygunsa, işin garip tarafı "ama sms de gitmiş size" diyorlar -
Garanti bonusun kampanyalarinda dikkatli olun. Gecen ay kisiye ozel hedef kampanyasina katildim. Hedef harcamanin bir kismini sanal karttan yaptigim gerekcesiyle bonusu gecmediler. Gunlerce ugrasip, boyle bir sartlari olmadigini ispat edip alabildim bonusumu. SMS ile gonderdikleri linke girip sartlari detaylica okuyun derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: çaylaq
quote:
bana da çok uzun zamandır sms gelmiyor, ben arada bir arayıp bilgi alıyorum, bazen kişiye özel tanımlamalar yapmış oluyorlar, bende böylece katılıyorum uygunsa, işin garip tarafı "ama sms de gitmiş size" diyorlar
Numaranız güncel değildir belki.
-
güncel hocam, numara taşıdıktan sonra bu sıkıntı çıktı... -
quote:
Orijinalden alıntı: TunaV
Garanti bonusun kampanyalarinda dikkatli olun. Gecen ay kisiye ozel hedef kampanyasina katildim. Hedef harcamanin bir kismini sanal karttan yaptigim gerekcesiyle bonusu gecmediler. Gunlerce ugrasip, boyle bir sartlari olmadigini ispat edip alabildim bonusumu. SMS ile gonderdikleri linke girip sartlari detaylica okuyun derim.
Kesinlikle iyi okumak lazım hatta kopya yapıştırla worde almak lazım. Bazen değişiklik yapıyorlar kampanya mekaniğinde diye şüpheleniyorum. -
Allah kurtarsınquote:
Orijinalden alıntı: erenunquote:
Orijinalden alıntı: TunaV
Garanti bonusun kampanyalarinda dikkatli olun. Gecen ay kisiye ozel hedef kampanyasina katildim. Hedef harcamanin bir kismini sanal karttan yaptigim gerekcesiyle bonusu gecmediler. Gunlerce ugrasip, boyle bir sartlari olmadigini ispat edip alabildim bonusumu. SMS ile gonderdikleri linke girip sartlari detaylica okuyun derim.
Kesinlikle iyi okumak lazım hatta kopya yapıştırla worde almak lazım. Bazen değişiklik yapıyorlar kampanya mekaniğinde diye şüpheleniyorum.
Alıntıları Göster
-
Kisiye ozel mesaji gelmesede simdi hepsi icin 3340 a mesaj attim katiliminiz alindi sartlari sagladiginiz taktirde mesajda belirtilen puan yatirilacaktir gibisinden mesaj geldi enteresan. -
Kapatıyorum deyin 79 tllik puan veriyor -
Gecen ay babama gelen kisiye ozel kampanya mesajini kendim icin de gonderdim ve soylenen harcamayi yaptim. Babama bonusu yuklendi ama bana yuklenmedi. mh yi arayip hak iddaa edemedim tabi. Halbuki daha onceki aylarda bu gibi kampanyalardan bende yararlanabiliyordum.
Bu arada kapatiyorum restini bende cekmeyi dusunuyorum. Sanirim kart ucreti kadar bonus teklif ediyorlar. 1 aya kadar kart ucretini yansitacaklar. Yansitmadan elimizi kuvvetlendirelim. -
Beklediğim başlık buydu. Umarım arkadaşlar müşteri özel kampanyaları paylaşır -
Kişiye özel olup kullanamadıktan sonra paylaşmanın mantığını çözemedim.
Eğer bize niye gelmiyor diye zarf atılacaksa; kapatma talebi olmadan zaten puan verilmiyor. Kapatma talebi olursa da 1 yıl kapatmama sözüne puan veriliyor. O bir yılda kart ücreti alıp banka yine karda oluyor.
Yani eğer kişi kartı kullanmıyorsa böyle kişiye özel puan talebinde bulunuyorlar. Eğer kullanıyorsa da kampanyaları iyi takip etmek lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaptan4423
http://bonus.com.tr/sh/
Bana da linkteki kampanyanın mesaji geldi.
Bildirilen tutar hedefi kaçtı hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: frtn
Kisiye ozel mesaji gelmesede simdi hepsi icin 3340 a mesaj attim katiliminiz alindi sartlari sagladiginiz taktirde mesajda belirtilen puan yatirilacaktir gibisinden mesaj geldi enteresan.
Katılım alındı mesajı otomatik galiba ama sistemlerinde kayıtlıdır gönderdikleri kişilerin numaraları. Büyük ihtimal yatırmazlar. -
Evet konu faydalı, açan arkadaşa teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: turgay0651
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
:) -
tskrler
Yahu arkadaş bu kadar mı zor bir kampanyayı anlamak?
1) SUPER yazıp 3340'a yollayacaksın. Vodafone veya Türk Telekom kullanıyorsan ve mesaj paketinden düşmesini istiyorsan 05327523340'a yollayacaksın. Artık kaydet şu uzun numarayı, ikide bir "Uzun numara neydi?" deyip durma. Turkcell kullanıyorsan uzun numaraya da göndersen mesaj ücreti keser. Bunu da bil. 2) Garanti Bankası kredi kartlarıyla en az 1 kuruşluk akaryakıt, market ve taksitli harcama yapacaksın. Bu harcamalar sanal POS'tan da olur fiziki POS'tan da. MARKET ve AKARYAKIT için Garanti pos'u olma şartı yok. 3) Kazandın/kazanamadın diye SMS veya slip bilgisi derdine düşmeyeceksin. 4) Puanın yüklenme zamanını bekleyeceksin. Foruma gelip iki günde bir puan yüklendi mi diye sornayacaksın, puan yüklenme tarihini sen bileceksin. Gerekiyorsa telefona kaydedeceksin. 5) Kampanya şartlarını eksiksiz şekilde yerine getirmenize rağmen hiç puan yüklenmeyebilir veya 40 TL yerine daha az puan yüklenebilir. Bu durumda herhangi bir hak iddia edemezsin. Çünkü bu kampanya, sadece SMS'le bilgilendirilen müşterilere özel düzenlenmiştir. Daha da merak ettiğin şeyler varsa ve okuduğunu anlama becerisi taşıyorsan bonus.com.tr/t2 adresini açıp okuyacaksın. Sabahtan akşama kadar aynı sorular, aynı sorular... NOT: Üslup için özür dilerim. Ancak bazıları "sen dili"nden anlar. |
Şu üstteki mesajı okuyan konunun müdavimlerinin hislerine tercüman olmak isterdim ama gerek yok, sakıncalı
|
Garantipay kampanyası gelenler ve kullanacak yeri olmayanlar için kendi yaptığımı paylaşıyorum: Bana gelen kampanya 500 TL'ye 25 TL *2 şeklindeydi. Kazanç oranı 5% Bankalarda altın alış/satış marjı çok yüksek, fakat altın/dolar çapraz dönüşümü yapıp, doları nakit olarak çekip döviz bürosunda bozdurursanız zarar oranınız 6.5% oluyor. Altını altungold üzerinden aldığınızı sayıyorum çünkü garantipay altungold üzerinde geçiyor sadece. Bonus kampanyası ile gelen kazancınız 5%, Altın zararınız 6.5% Fakat, eğer kredi kartı ekstre tarihinden hemen sonra bu işlemi yaparsanız, ödemesini 45 gün sonra yapacağınız için, doları hemen bozdurup vadeli mevduata atmanız durumunda yaklaşık 5% getiri de buradan oluyor. Şimdi diyecekseniz ki bütün uğraş bu kadar ufak tutarda %3-4 kar için mi, evet çok haklısınız. Ben bu olayı hobi olarak yapmayı çok seviyorum, belki kazandığım para gelirimin %0.01'i bile değil, ama eğlenceli. Yazmak da eğlenceli o yüzden paylaştım |
Merhaba herkese, konu ana gönderisini çok yakında Sık Sorulan Sorular bölümü ve diğer detaylar ile düzenleyeceğim. Konuyu Bonus'un Ana Konu'su haline getiriyorum, başlık düzenlemesi yapıldı. |
Bankalar buraları takip ediyor, yazdıklarınıza dikkat edin dediğimizde, alay eden, hakaret eden tipler vardı |
Bu gidişle bu cepPOS kampanyasından 1 kişi bile faydalanamayacak. Faydalansa bile madalya vermek lazım. Çok saçma bir kampanya olmuş, dalga geçer gibi 300/300. Nasıl olsa kimse faydalanamaz diye. 300/100 olsun ama üye işyerleri linki paylaşın ki kampanya amacına ulaşsın.
|
N**s
|
Boşuna limit düşürmeyin. Limit verecek olan banka zaten veriyor. Vermeyecek olan banka da bütün kartları kapatsan da vermiyor.
|
Benzer içerikler
- enpara youtube premium
- ziraat bankası prestij kart
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- ziraat süper şube nedir
- qnb 25 bin ödül
- telegram indirim kanalları
- n11 çabuk
- apple müzik öğrenci
- letgo güvenli ödeme
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X