Findeks 6 Ocak - 31 Ocak arası kredi notu hesaplamayı ücretsiz yapmış. Mailime gelmiş, ben kullandım siz de kullanıp puanınıza bakabilirsiniz. ![]() Kampanya Detayları:
Finansal Hayatın Burada | Findeks https://www.findeks.com/kampanya/findeks-10-yildir-sizlerleedit: @AslanAvda 'ya teşekkürler. Satın alımda ücret çıkıyorsa: ''risk raporunu da istiyorum'' tikini kaldırın arkadaşlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeqaS xLR -- 6 Ocak 2025; 22:44:20 > |
Findeks - Ücretsiz Kredi Notu (6 Ocak 2025 - 31 Ocak 2025)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler
-
Bende çıkmıyor nedense hesaba tanımlanmamış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Findeks puanları her ayın kaçında yeniden hesaplanıyor acaba?
-
Findeks bakiye 0 TL olduğundan findeks ile öde kısmı aktif değil, seçilemiyor. Rapor alınamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı
metni:Ödeme seçeneği ekranında “Risk Raporunu da istiyorum” seçeneğinin işaretli olmaması gerekmektedir. Çakalların koyduğu maddeye bak,pdf risk raporunu vermiyor kredi notu bilgisi sadece, cimri..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 6 Ocak 2025; 22:37:38 > -
ilk denemede 30tl gösterdi anasayfaya geri dönüp tekrar yapınca 0tl oldu.
-
''risk raporunu da istiyorum'' tikini kaldırın arkadaşlar.
o işaretli kalırsa 60 tl istiyor.
-
sms gelmiyor. sim kart blokesi var sanırım.
bloke kaldırma menüsü vs de yok
-
Dediğin gibi yapınca oldu hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece not gosteriyor, cok da bir numarasi yok. onun yerine hangi kredi kodlari ile neredeyse her ay bir rapor aliyorum. ilgilenenler diger konudaki kodlari kullanabilir
-
kredi kartına son ödeme gününde ödeme yapsak. kaç gün sonra findekse yansır biliyor musunuz?
-
Yaklaşık 2-3 gün yansıması sürüyor.
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sipay'da her ay 1 tane ücretsiz
-
Aylardır 1780 puanda çakıldım kaldım üzerine çıkamıyorum :D
-
Zıplamak için eğilmek lazımmış, önce 1200 e düşür sonra bir daha dene
-
çok makbule geçti teşekkürler.
-
kartlarımı kredilerimi gününü geçirmeden ödememe rağmen notum düşmüş. kartları az kullandığımı için mi acaba ?
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Çakalların koyduğu maddeye bak,pdf risk raporunu vermiyor kredi notu bilgisi sadece, cimri.. |
sadece not gosteriyor, cok da bir numarasi yok. onun yerine hangi kredi kodlari ile neredeyse her ay bir rapor aliyorum. ilgilenenler diger konudaki kodlari kullanabilir |
Benzer içerikler
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- akbank migros hediye çeki
- ziraat prestij kart
- akbank artı para nedir
- pratik finansman kart nakite çevirme
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X