Şimdi Ara

Findeks - Ücretsiz Kredi Notu (6 Ocak 2025 - 31 Ocak 2025)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
7
Favori
6.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Findeks 6 Ocak - 31 Ocak arası kredi notu hesaplamayı ücretsiz yapmış. Mailime gelmiş, ben kullandım siz de kullanıp puanınıza bakabilirsiniz.

Findeks - Ücretsiz Kredi Notu (6 Ocak 2025 - 31 Ocak 2025)

Kampanya Detayları:

• Kampanya 06.01.2025 14:00 ile 31.01.2025 23:59 tarihleri arasında Findeks bireysel üyeler için geçerlidir.
    • Kampanya tarihleri arasında Findeks Mobil veya findeks.com üzerinden üye girişi yaptıktan sonra şahsi olarak alacağınız 1 adet Kredi Notu ücretsiz olacaktır.
    • Findeks Kredi Notu'nu almak için ödeme seçeneklerinin gösterildiği ekrana gelindiğinde; “Findeks Bakiyesinden Öde” seçeneği işaretlenmelidir. 
    • Bu seçimde rapor bedeli, sadece belirtilen kampanya dönemi ve 1 adet Kredi Notu ile sınırlı olacak şekilde 0 TL olarak görünecek, sözleşmeler onaylanarak “Ödemeyi Gerçekleştir” butonuna tıklandığında herhangi bir ücret tahsil edilmeyecektir.
    • Kampanya kapsamında tanınan 1 adet ücretsiz Kredi Notu hakkı, Findeks’ten sağlanan diğer ürün ve hizmetler ile diğer raporlar bakımından geçerli değildir. Kampanyadan faydalanılması akabinde alınacak raporlar için ücret tahsil edilecektir.
    • Kampanya süresi boyunca; bir üye kampanyadan yalnızca bir kere yararlanabilir.
    • KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. kampanyayı dilediği zaman durdurma, sona erdirme, askıya alma ve her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
    • Ödeme seçeneği ekranında “Risk Raporunu da istiyorum” seçeneğinin işaretli olmaması gerekmektedir.

Findeks - Ücretsiz Kredi Notu (6 Ocak 2025 - 31 Ocak 2025)www.findeks.com
    Finansal Hayatın Burada | Findeks
    https://www.findeks.com/kampanya/findeks-10-yildir-sizlerle

edit:

@AslanAvda 'ya teşekkürler. Satın alımda ücret çıkıyorsa:

''risk raporunu da istiyorum'' tikini kaldırın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeqaS xLR -- 6 Ocak 2025; 22:44:20 >

• Teşekkürler

• Bende çıkmıyor nedense hesaba tanımlanmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Findeks puanları her ayın kaçında yeniden hesaplanıyor acaba?

• Findeks bakiye 0 TL olduğundan findeks ile öde kısmı aktif değil, seçilemiyor. Rapor alınamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EAY- kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Ödeme seçeneği ekranında “Risk Raporunu da istiyorum” seçeneğinin işaretli olmaması gerekmektedir.

Çakalların koyduğu maddeye bak,pdf risk raporunu vermiyor kredi notu bilgisi sadece, cimri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 6 Ocak 2025; 22:37:38 >
  • ilk denemede 30tl gösterdi anasayfaya geri dönüp tekrar yapınca 0tl oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ''risk raporunu da istiyorum'' tikini kaldırın arkadaşlar.

o işaretli kalırsa 60 tl istiyor.

• sms gelmiyor. sim kart blokesi var sanırım.

bloke kaldırma menüsü vs de yok Findeks - Ücretsiz Kredi Notu (6 Ocak 2025 - 31 Ocak 2025) 

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi yapınca oldu hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece not gosteriyor, cok da bir numarasi yok. onun yerine hangi kredi kodlari ile neredeyse her ay bir rapor aliyorum. ilgilenenler diger konudaki kodlari kullanabilir

• kredi kartına son ödeme gününde ödeme yapsak. kaç gün sonra findekse yansır biliyor musunuz?

• Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 2-3 gün yansıması sürüyor.

• Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipay'da her ay 1 tane ücretsiz

• Aylardır 1780 puanda çakıldım kaldım üzerine çıkamıyorum :D

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Zıplamak için eğilmek lazımmış, önce 1200 e düşür sonra bir daha dene Findeks - Ücretsiz Kredi Notu (6 Ocak 2025 - 31 Ocak 2025) 

• çok makbule geçti teşekkürler.

• kartlarımı kredilerimi gününü geçirmeden ödememe rağmen notum düşmüş. kartları az kullandığımı için mi acaba ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.