Selamun aleyküm. Konu açılmışsa veya bir yerde konusu oluşturulduysa şimdiden özür dilerim. Turkcell uygulamasına giriş yaptıktan sonra Hediyeler kısmından katılabilirsiniz. Ben katıldığım için ekran çıkmıyor. (Bitmiş de olabilir) Duruma göre güncelleme yaparım. (Uygulamanız güncel değil ise güncelleyiniz.) Evdeki 3 telefonumuzdan da katıldım. 31 Mart 2025'e kadar ödeyebilirsiniz diyor. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 19 Şubat 2025; 22:15:21 > |
TURKCELL - TKÜ Ödemede %20 İndirim Yapıyor - 31 Mart 2025'e Kadar

-
-
Zamanında ödeyen avucunu yalar her zaman olduğu gibi.
-
Bu benim faturama yansıyor bu sekilde odememe imkanımız var mıymış. Operatör turk telekom
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türk Telekom'da da böyle bir şey var mı bilmiyorum hocam
-
-
Turk telekom'da faturasıza geçtim diye 2025 sonuna kadar olan tkü'ni son faturaya yansıtmış, turkcell indirimli ödetiyor olaya bak
-
faturalı hatlarda aylık yansıtılır operatöre taşırsanız da yıl sonuna kadar olanı bir önceki operatör son faturaya yansıtır
siz yeni operatörde yıl sonuna kadar ödemezsiniz.
bir sonraki yıl itibariyle yeni operatörünüz aylık olarak faturanıza yansıtmaya başlar
buradaki durum arkadaş faturasız bir hat tutuyor aylardır bakiye yüklemiyor
borç da tahsil edilemiyor ve birikerek devam ediyor faturalı da olmadığı için birikiyor
turkcell de demiş ki bu adam ödemeyecek belli biz en azından kampanya yapalım da bu parayı alalım demiş
-
Yıl sonuna kadar olan tkü borcunun tamamını ödeyince %20 yapıyor. Paranın alım gücü %20den az düşecekse ödenebilir .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Zamanında ödeyen avucunu yalar her zaman olduğu gibi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X