Şimdi Ara

TURKCELL - TKÜ Ödemede %20 İndirim Yapıyor - 31 Mart 2025'e Kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
3
Favori
991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm. Konu açılmışsa veya bir yerde konusu oluşturulduysa şimdiden özür dilerim.

Turkcell uygulamasına giriş yaptıktan sonra Hediyeler kısmından katılabilirsiniz. Ben katıldığım için ekran çıkmıyor. (Bitmiş de olabilir) Duruma göre güncelleme yaparım. (Uygulamanız güncel değil ise güncelleyiniz.)

Evdeki 3 telefonumuzdan da katıldım. 31 Mart 2025'e kadar ödeyebilirsiniz diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 19 Şubat 2025; 22:15:21 >

• Zamanında ödeyen avucunu yalar her zaman olduğu gibi.

• Bu benim faturama yansıyor bu sekilde odememe imkanımız var mıymış. Operatör turk telekom

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

Türk Telekom'da da böyle bir şey var mı bilmiyorum hocam

• Haber veren arkadaşımıza teşekkür ederim. Kampanya genel gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk telekom'da faturasıza geçtim diye 2025 sonuna kadar olan tkü'ni son faturaya yansıtmış, turkcell indirimli ödetiyor olaya bak TURKCELL - TKÜ Ödemede %20 İndirim Yapıyor - 31 Mart 2025'e Kadar 

• SwoRd90 S kullanıcısına yanıt

faturalı hatlarda aylık yansıtılır operatöre taşırsanız da yıl sonuna kadar olanı bir önceki operatör son faturaya yansıtır

siz yeni operatörde yıl sonuna kadar ödemezsiniz.

bir sonraki yıl itibariyle yeni operatörünüz aylık olarak faturanıza yansıtmaya başlar

buradaki durum arkadaş faturasız bir hat tutuyor aylardır bakiye yüklemiyor

borç da tahsil edilemiyor ve birikerek devam ediyor faturalı da olmadığı için birikiyor

turkcell de demiş ki bu adam ödemeyecek belli biz en azından kampanya yapalım da bu parayı alalım demiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıl sonuna kadar olan tkü borcunun tamamını ödeyince %20 yapıyor. Paranın alım gücü %20den az düşecekse ödenebilir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.