< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 8 Kasım 2024; 17:31:24 > |
PTTCell Kasım ayı tarifeleri (Netgsm zam geldi)(1-30 Kasım)
-
-
Allahin cezalari daha form doldurmasini bilmiyorlar. 2. defadir eksik bilgi yuzunden basvurum reddediliyor. Her gittigimde de 50-60 kisilik siradan numara alacaksin diyorlar 🤬
-
Geçmeyi düşünüyordum ama ara paketler yok 15-25gb gibi benim ihtiyacım o şekilde. Bir üst paketi almaya mecbur bırakmışlar gibi -
geçen gün turkcell kampanyası (20 gb 310 tl 12 ay, otomatik aşım durdurma özelliği de mevcut, başka hiçbir abonelik yok, fiyata ÖİV dahil değil) ile ilk defa turkcell'e geçiş yaptık. hattı moto kurye ile adrese teslim ettiler. e-devlet üzerinden aktivasyon yaptım ve 3 gün sonra hattım açıldı. bu kadar macera aramaya çalışmak bence sizin tercihinizden başka birşey değil gibi duruyor...
yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve daha önceden vodafone, turk telekom, bimcell, vestelcell hepsini kullandım. hiçbir şekilde çekim sorunu yaşamıyorum, ses gidip gelme internetin kesilmesi gibi bir sorun yaşamadım. keşke daha önceden geçiş yapsaymışız diye düşündürüyor.
önemli edit: hala daha kampanya geçerli, geçmek isteyenler başvuru yapabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 16 Kasım 2024; 18:33:16 >
-
Tarife soran oldu mu? Ben ne anlatiyorum, sen ne cevap veriyorsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: anaksimenes35geçen gün turkcell kampanyası (20 gb 310 tl 12 ay, otomatik aşım durdurma özelliği de mevcut, başka hiçbir abonelik yok, fiyata ÖİV dahil değil) ile ilk defa turkcell'e geçiş yaptık. hattı moto kurye ile adrese teslim ettiler. e-devlet üzerinden aktivasyon yaptım ve 3 gün sonra hattım açıldı. bu kadar macera aramaya çalışmak bence sizin tercihinizden başka birşey değil gibi duruyor...
yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve daha önceden vodafone, turk telekom, bimcell, vestelcell hepsini kullandım. hiçbir şekilde çekim sorunu yaşamıyorum, ses gidip gelme internetin kesilmesi gibi bir sorun yaşamadım. keşke daha önceden geçiş yapsaymışız diye düşündürüyor.
önemli edit: hala daha kampanya geçerli, geçmek isteyenler başvuru yapabilir
Sim kart ne kadar sürede geliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: halilccSim kart ne kadar sürede geliyor
Alıntıları Göstermoto kurye gelmeden önce sizi arıyor, şu saatte geleceğim diye randevu veriyor hocam, aynı gün içerisinde teslim ettiler bize 2 adet hatla geçiş yapmıştık.
-
buna Fenercell Bimcelldekiler geçiş yapabilir sanırım değil mi. Gördüğüm kadarıyla şu an en uygun fiyatlar pttuell de daha uygun bulamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X