Burger King Türkiyetiktok Lezzetin ve hızlı internetin tadını King Ping Menü ile çıkar! 🛜🥳 Tıkla Gelsin® ile Gel Al veya Sana Gelsin seçeneklerinden birini seç, King Ping Menü siparişini ver, TurkNet’ten 6 ay boyunca %50 indirim kazan! 🤩 https://www.tiktok.com/@burgerkingtr/video/7418956823761374471?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7419991392107382277İlk 6 ay toplamda 1500TL indirime tekabül ediyor, King Ping Menü güncel fiyat 230TL Tıklagelsin'de Nays %10 nakit iade , E!KOLAY %20 nakit iade, İninal %20 nakit iade veriyor.King Ping Menü alıyorsunuz(Tıkla Gelsin®, (www.tiklagelsin.com) ugulaması içerisinde yer alan Burger King® Gel Al, ve Sana Gelsin geçerli) telefonunuza iletilen kod ile Türknet başvurunuzu tamamlıyorsunuz ilk 6 ay paket ücreti %50 indirimli olarak kullanıyorsunuz. Arkadaşını getir kamp ile birleşmez. İndirim yalnızca paket ücreti için geçerli sanıyorum, statik ip ücreti vs dahil değil.TurkNet ve Burger King'den Heyecanlandıran Kampanya! — TurkNet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlensu -- 29 Eylül 2024; 12:20:45 > |
Türknet ilk 6 ay faturada %50 indirim(Toplam 1500TL)(Tıklagelsin Burger King PİNG Menü alanlara)
-
-
güzel kampanya gıbırnet kullanıyordum buna geçerim yarın
-
499 liralık bu tarife için uygulanıyormuş sanırım 6 aylık indirim.
https://turk.net/1000-mbps-internet
12 aya bölersek 375 lira civarına geliyor aylık. (Burger ücreti dahil değildir. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 25 Eylül 2024; 20:48:46 > -
Müşteri hizmetleri 6 aylık süreçte paket ücreti üzerinden %50 bir indirimin uygulanacağı söylendi ve olası bir zamda zamlı paket ücretinin %50'si şeklinde bir indirim uygulanacağını düşünüyorum.
-
Altı ay zam yapmazlar muhtemelen, ama taahhüt de yoksa altı aydan sonrasını düşünmek, kurulum, modem ücretini de hesaplamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 25 Eylül 2024; 21:8:21 > -
Altyapı gigafiberse kurulum ücretsiz, sıfırdan yeni abonelikte eğer taahhütsüzse her firma bir ücret alıyor (comnet 1600tl mesela), farklı firmadan transfer, geçiş işlemi ücretsiz türknette.
İlla fiyat sabitesi isteyenler 400tl'den kredi kartına vade farksız 6 taksitle, 12ay peşin ödeme yapabiliyorlar zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlensu -- 25 Eylül 2024; 21:10:1 > -
12 Aylık Peşin Ödeme indirimiyle 399 lira + 6ay %50 indirim şeklindeyse avantajlı olur.
-
İkisi birleşmiyor, 6.ayın sonuna doğru güncel fiyat 500tl'den senelik peşin ödeme kampanyası olabilir belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlensu -- 25 Eylül 2024; 21:15:44 > -
aldım kod mod gelmedi
-
Yeni bağlantı iptal ettirsem tekrar başvursam olur mu acaba, birde ben kod alamadım -
Insta paylaşımı boykotçularla doluşmuş.
-
Tıklagelsinden gelecek kod ile çağrı merkezi üzerinden başvurmanız gerekmekte,bence faydalanın
-
o zaman gerçek indirim aylık 25 tl oluyor, 6 ay için toplamda 150 tl, değil mi ? -
Gerçek indirim ayda 250TL, 6 ay boyunca toplam 1500tl.
-
1000mbit destekleyen hattı olanlara güzel fırsat. -
TıklaGelsin'den indirim kodu gelmiyor, 2 kez denedik ama gelmedi.
-
Elinde kod olan var mı -
Kod alıp kullanan oldu mu?
Benzer içerikler
- hepsiburada eskiyi yenile
- vodafone 10 gb hediye tobi
- bimcell hediye internet
- tobi 3gb
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- telegram indirim kanalları
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- cyber monday
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X