Geçiş yapıldığında bağlantı ücreti ek ücret vs var mı ? Şartlar altında yer verilmemiş. |
🍔Türknet ilk 6ay %50 indirim [31AralıkSON] (4. sayfa)
-
-
Hangi menüyü almak lazım, Linki var mı dostum.
-
www.tiklagelsin.comKampanyalar & Duyurular - Tıkla Gelsinhttps://www.tiklagelsin.com/kampanyalar/50-ping
Uygulama ayarlarından SMS bildirimini açmayı unutmayın, yoksa kod gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycan3r -- 11 Aralık 2024; 17:47:4 > -
Burger kampanyası aktif arkadaşlar
-
Burger kampanyası ile Comnet Türknet 2 ay bedava birleşir mi? Birleşirse nasıl olur? -
Kod gelmeyenler canlı desteğe Müşteri hizmetleri yazıp sonrasında Sorununu anlatsınlar. Ben öyle canlı destek üzerinden aldım.
Eger kayıt oluşturduk derlerse 5 dk sonra tekrar aynı şeyi yapın
-
üzerimde yazlık için kullandığım bir adet turknet aboneliği var.
başka bir konum için yeni bir abonelik oluştururken bu kodu kullanabilir miyim acaba?
-
Alınık kod -
evet ama kurulum ücreti ödememk için comnet kodu daha mantıklı, hem kurulum ücretsiz hemde ilk 2 ay ücretsiz
-
Canlı desteğe yazdım fakat 24 saat geçmeden işlem yapamam dedi ne yazık ki
-
Telekom altyapısında indirim geçerli mi, bilen var mı acaba. -
Bununla türknete geçip 6 ay 250₺ den kullanıp, 6 ay sonra taşıma yapabiliyor muyuz? -
evet taahhütsüz, 6.ayın sonunda operatör değişikliği yapabilirsiniz
-
Comnet ile kampanya duyurulmadan türknet kampanyasına geçen müşterilerede iki kampanya birlikte tanımlanarak, ilk 2 ay ücretsiz hediye edilmiş sanıyorum
smsler iletilmiş
eğer öyleyse türknet büyük krallık yapmış.
-
Comnet den burger king 6 ay %50 kodu ile türk net e geçiş yaptım, az önce türk net den mesaj geldi ''Merhaba, TurkNet'ten hoş geldin hediyesi olarak "2 Ay Ücretsiz İnternet" fırsatı sizinle! Kampanya tarihinden önce TurkNet'li oldunuz fakat tabii ki sizi de unutmadık, 2 ay ücretsiz internet fırsatını otomatik olarak tarafınıza tanımladık. Keyifli kullanımlar! '' demişler kampanyalar birleşecek mi göreceğiz
-
Turknet'e Ocak ya da Şubatta fahiş bir zam geleceği açık her sene gelenekselleştiği üzere. Yani bugün 6 ay %50 kampanyasıyla 250 TL'ye inen fatura, iki ay sonra indirimle bile 400 TL olabilir. -
Zamdan önce kredi kartına vade farksız 6 taksit ve para iadesi garantisiyle fiyat sabitlerük. veya 6 ayın sonunda yine en mantıklısı olmuş olacak.
burgerking ile comnet kampanyasını abone lehine birleştirdiler, gözüme girdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 12 Aralık 2024; 10:58:29 > -
burger kodunu nasıl alacağız. sipariş sonrasımı geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyturan1 -- 12 Aralık 2024; 11:32:21 > -
Sms geldi ama Türknet panelde bununla ilgili bir şey yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X