qnb'ye giriş yapınca popup çıkıyor, verdiğiniz taahhüt tutarına göre ilk para girişi (eft) sonrası anında ödül yatıyor. parayı hesapta tutma zorunluluğu yok, sayaca işledikten sonra geri gönderebilirsiniz. kampanyadan yararlanmak için kredi kartınızın olması gerekiyor. 12 aylık para girişi taahhütü ve ödül miktarları - 200.001 TL ve üzeri bakiye aktarılması halinde 20.000 TL Nakit Ödül · 100.001-200.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 15.000 TL Nakit Ödül · 50.001-100.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 7.500 TL Nakit Ödül · 35.001-50.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 5.000 TL Nakit Ödül · 25.001-35.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 3.500 TL Nakit Ödül · 15.000-25.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 2.500 TL Nakit Ödül kampanya ayrıntıları > https://justpaste.it/eaykk < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 9 Aralık 2024; 11:31:12 > |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül
-
-
geçen ay 25bindi düşürmüşler pü -
bana da geldi, hedefi değiştirmek isterken iptal ettim. 90 gün içinde tekrar başvuru alamıyor. buna dikkat edin.
-
Parayı hesaba atıp hemen çekebiliyor muyuz? -
her ay gelen maası vadesiz hesaba atıp ertesi gün çeksek olur mu ki ? 1 yıl boyunca bunu mu yapacaz ? fix kredi kartım mevcut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetveysi47 -- 6 Aralık 2024; 15:34:49 > -
Bilgilendiren arkadaşa tesekkürler ben de katildim -
Kredi kartı başvurusu yapmak gerekiyor önce. Yoksa reddediyor. Garanti'deki limitim yüksekti, onu düşürdüm. Yüksek olduğu için reddetti. Limit düşürünce 1-3 iş günü arası yansıyormuş. Bekleyeceğiz bakalım, kampanya duruyor nasıl olsa.
-
benim qnb'de kredi kartım var ama kampanya bende gözükmüyor başka bir kriter mi var acaba?
-
200k 12 ay yatması gereken toplam para mı yoksa aylık 200k mı atacağız o kadar maaş kimde varki
-
12 ay boyunca her ay yatırmak gerekiyor -
Ayın içerisinde bir kez transfer yapmanız yeterli.
-
Vay be her bankada müşteriyiz bir tek QNB'ye olmamışız onda da efsane bir kampanya yapmışlar. Yeni müşteriolsak bir süre sonrabize de gelir mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 6 Aralık 2024; 16:42:13 > -
Yeni müşterilere özel faizsiz 20 bin TL 6 ay vadeli kredi veriyor. Online olarak olacaksınız. Ben geçen ay müşteri olmuştum, geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 6 Aralık 2024; 16:39:40 > -
200 k yatırıp hemen 1 saat sonra çeksem kabul eder mi ? Şu anda günlük faizde param var ama olmadığı zaman bile ek hesaplardan toplayıp 200 k çıkartabilirim. Eğer paranın hesapta durmasına gerek yoksa güzel kampanya :) -
Müşteri hizmetleri ile görüştüm saniyeeinde cekerseniz bile geçerli olur dedi
Toparlamak için yazıyorum;
Programdan çıkartılıp borç yansıtılanlar bir sisteme göre değil tamamen gelişi güzel kafalarına göre çıkartıldı ✅ Bize Online imzalatılan sözleşmenin tüm şartlarına uyuldu ✅ Resmi bir kurum ‘gelin bakayım buraya neye göre çıkardınız bu insanları ‘ dese verebilecek bir cevapları yok. Kanıtlayabilecekleri en ufak bir veri dahi olmadığına eminim. Bu yüzden lütfen 5 dakikanızı ayırıp BDDK, tüketici hakları , reklam kurumu ve Twitter üzerinden şikayette bulunun. Hepsi Online oluyor elimizin altında. Yaptıkları en basit tabirle tüketiciyi aldatmadır. Haksız kazanca girer. Parayı geçtim sağlam bir ceza yiyip ibretlik olmalılar ki bir daha hiç bir şirket böyle bir şeye cesaret edemesin. Not : şahsen 10 yıldır en para ve Qnb müşterisiyim ticari hesaplar ve kartlar dahil hepsini kapatacağım. Çevrede kim varsa kullanmaması için elimden geleni yapacağız. Yok öyle keriz yerine koyma |
Hocam şu foruma ne zaman girsem ağzım açık okuyorum mesajları. İnanılmaz adamlar var , kampanyayı kaçırdı kimse yararlanamasın diye bitirmeye çalışanı gördük. Herifler gidip BDDK ya şikayet yazısı yazdı, nasıl para dağıtabilirmiş banka diye. Ulan aynı bankalar şirketlere milyarlar dağıtıyor promosyon diye, aynı bankalar emeklilere dağıtıyor. Nkolay, ing , Akbank hepsi yapıyor. Bunlar babalarının hayrına mı veriyor sanıyorsunuz siz parayı ? Sana yılda 2.4 milyon hacim yaptırıyor adam 24 milyon kredi satıyor bu hacimle. Meczup herifler gidip sağda solda saçma salak yorum yaptı durduk yere insanlar borçlu çıktı. |
• BDDK • CİMER • THH • Reklam Kurulu • Şikayet Var • QNB Harcama İtirazı Şikayetlerimi tamamladım. Mağdur olan herkesin şikayet etmesi gerekli. Burada boşuna sitem edip kendinizi yormayın, şikayetlerinizi üşenmeden yapın, 5 dakikanızı almaz. Dilekçe örneğini paylaşıyorum, gönderilecek kuruma göre revize edebilirsiniz. Kampanya şartları ile ilgili doküman > https://www.dosya.tc/server2/6xq6i2/QNB_Kampanyasi.docx.html Konu: QNB Finansbank "Maaşım QNB'de" Kampanyası Hakkında Şikayet Tarih: 18.12.2024 Şikayet Sahibinin Adı Soyadı: [Adınız ve Soyadınız] Adres: [Adres Bilgileriniz] Telefon: [Telefon Numaranız] E-posta: [E-posta Adresiniz] Sayın Yetkili, 10.12.2024 tarihinde QNB Finansbank tarafından düzenlenen "Maaşım QNB'de" kampanyası kapsamında kazandığım 15.000 TL tutarındaki ödül, kampanya şartlarına aykırı herhangi bir işlem yapmamama rağmen, 18.12.2024 tarihinde kampanyaya katılımım iptal edilerek kredi kartıma borç yansıtılmış ve bu tutar iade alınmıştır. Bu durum, kampanya şartlarını eksiksiz yerine getiren bir müşteri olarak tarafımda büyük bir hayal kırlığı yaratmış ve maddi olarak da mağduriyet oluşturmuştur. Ayrıca bu konuda mağdur olan yalnızca ben olmadığım gibi, binlerce Türk vatandaşının da benzer durumlarla karşılaştığını öğrenmiş bulunmaktayım. Kampanya şartlarının yer aldığı doküman dilekçeme ek olarak sunulmuştur. Kampanya kapsamında kazanılan ödülün tarafıma geri verilmesi ve iptalin gerekçesi hakkında tarafıma yazılı olarak bilgi verilmesini talep ediyorum. Aksi durumda, mağduriyetimin giderilmesi adına yasal yollara başvuracağımı bildiririm. Gereğinin yapılmasını ve tarafıma en kısa sürede dönüş sağlanmasını arz ederim. Saygılarımla, Adınız ve Soyadınız [İmza] |
Sevgili Cimer, Qnb'nin yapmış olduğu kampanyaya herkes katılıp 20bin tl aldı ben alamadım. Lütfen 20bin tl alan herkesi hapse at. Teşekkürler. |
Kampanyadan faydalanamayan arkadaşların fazlasıyla zoruna gitmiş atıp tutmaya başlamışlar, şikayet ettim, suistimal ettiniz falan diye. Ulan kampanyada açık yok bir şey yok. Şartlar belli. Şartları yerine getirince parayı veriyor. Kıskançlık yapmaya gerek yok. Kısmet, ağlamayın. Koca banka düşünmüyor her aileden bir kişi diye size ne oluyor bir tarafınızdan sallıyorsunuz bütün aile için yaptınız suistimal ettiniz diye? Parayı siz mi veriyorsunuz. Kampanyayı siz mi yaptınız hayırdır
|
arkadaslar selamlar,
Ben parayı almalarına kızmıyorum. Ben bu kampanyadan eşime ve arkadaşlarıma önererek bankanın hizmetlerini kullanmaya teşvik edip üstüne benim yüzüm mağdur olmalarına kızıyorum. Buradaki mağduriyet beni sadece maddi degil, manevi olarak zor durumda bıraktı. BBDK ve cimere sikayet ettim. Ayrıca enpara kredi kartimi, qnb go ve trendyol kredi kartlarimi iptal ettim. Daha sonrasinda hesaplarimi dahi kapatacagim. |
Yav abicim kötüye kullanım nedir. Gidin şu kelime ne anlama geliyor bi öğrenin sonra gelin yorum yapın. Banka sağda solda saçma sapan yorumlar yapan 1-2 meczup yüzünden iptal ettiğine eminim. Fikriniz yok zikriniz var arkadaş. Katılmadıysanız gidin başka konuya ne diye kafa ütülüyorsunuz. Her kişide 1 tc kartı var. 1 hesap var. Instagram hesabı değil bu gidip 10 tane hesap açsın kötüye kullansın. Adam gidip çevresine söylüyorsa bu bankanın yararına zaten. 1 TC KİMLİK 1 KATILIM. Kafanıza almamakta ısrar ediyorsunuz. Paranın her girip çıkması bankanın yararına,adamlar 200 bin sokan adam sayesinde hacim yaratıp 2 milyon kredi veriyor. 1 girdi 10 kredi kuralı var. Kimse size bedavaya para verimiyor olm. Artık şu saçma sapan yorumları bir bırakın yeter. ADAMLAR ORAYA KAPI GİBİ SÖZLEŞME KOYMUŞ. BURADA Kİ HERKES O SÖZLEŞME ŞARTLARINA UYDU. Gidip karı koca katılan adamı suçlayacak adamlar ya :)
|
Bir an için çapraz para göndermenin yasak olduğunu düşünelim. Banka yine kampanyayı iptal edemez. En fazla çapraz para gönderimini kampanyaya dahil etmez.
Kampanyaya katıldıktan sonra kampanya şartlarına uygun para transferi yapmamız için Aralık sonuna kadar süremiz var. Bir mesaj veya mail göndererek durumu açıklar. Para gönderiminiz kampanyaya dahil edilmemiştir, kampanya şartlarına uygun para transferi yapın der. Banka açıkça kötü niyetli. Tamam çapraz transferi kampanyaya dahil etmedin. O zaman da benim yine sürem var kampanya şartlarına uygun transfer için. Kaldı ki dediğim gibi qnbye para girişi de, qnbden para çıkışı da kendi hesabıma oldu. Çapraz transfer yapsaydım bile bir şey değişmezdi. O zamna da Aralık sonuna kadar sürem olurdu para göndermek için. |
Bu konu sayesinde yüzlerce, binlerce kişi faydalandı kampanyadan faydalanamayan, sermaye avukatligi yapan, komplocu, hayata hep olumsuz bakan 2 3 kişi gelmiş konuyu sabote ediyor.
Aynen bizim hesaplar kapanacak hep, paramıza çökecekler, icraya verecekler. Biraz başkalarının mutluluğu ile mutlu olmayı öğrenin. Böyle hayat çekilmez. Ben tek başıma faydalandım kampanyadan. Ama 3 4 kişi bir araya gelip faydalananın olması da beni mutlu eder. Demek ki adamın o kadar eft yapacak durumu yok veya adam öğrenci, geliri düşük, ihtiyacı var vs. Size ne oluyor. Hele biri var., kendini biliyor. Yok banka istese 2 milyon da transfer edermiş de birleşip kampanyaya katılanlar yüzünden kampanyadan faydalanamamis da. Aynen. Her ay 2 milyon transfer edecek durumun var gelip burada 15 20 bin peşinde koşuyorsun. 2 milyonun günlük faizi zaten 2 bin tl. 10 gün faize koy da kampanya ile uğraşma. Yok hesaplarımızı kapatacaklarmis. Kapatsın ya, muhtaç mıyız bankaya. Farkında değilsiniz ama hayatta da bu şekildeyseniz çevrenizi de illallah ettirirsiniz. Başkalarının mutsuzluğu ile mutlu olmayın. Kimseyi aşağı çekmeye çalışmayın. Edit: zaten paylaştığınız Twitter hesabının son paylaşımlarına bakarsanız adam kriptocu. Ama aynen aidatını geri istediği için hesabını kapatmışlar. Paylaşımın da yorumlarına bakarsanız birçok banka kriptodan dolayı hesap kapatabiliyor. Yorumlarda birçok banka adı geçiyor. |
Benzer içerikler
- shell 150 tl
- vodafone numara taşıma faturalı
- kırmızı fırsat 16 gb
- tod süper dolu paket
- turkcell peşine kontratlı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X