Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BaYRoLeX Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.426
Cevap
267
Favori
406.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi kartı başvurusunu onaylamıyorlar. İşin garip tarafı bunların yan kuruluşu enpara’da bi hayli yüksek limitim var. Limitler ortak değil mi diyorum evet diyorlar ama kart onayı verilmiyor :) Findeks puanı yüksek, borç limit oranı düşük, en önemlisi Enpara limitim yüksek :) nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz arkadaşlar

• Trendyoldan başvurdum 100.000 onaylandı kredi kartı hesapta açtım ama kampanya gelmiyor farklı birşey yapmamız gerekiyor mu ?

Çözdüm kredi kartına girip tüm işlemler deyince geliyor kampanya

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzminRahTs?z! -- 6 Aralık 2024; 19:16:17 >
  • hankmoody1 H kullanıcısına yanıt
    Trendyol uygulamasından QNB Trendyol kredi kartı başvurusunu deneyin bir de.
  • Not: Kampanya kişiye özel herkese çıkmıyor
  • Az önce qnbli oldum.6 aylık 20 bin krediye başvurdum.
    Sonra maaşım kampanyasına katıldım ve kart çıktı.Para atmamı bekliyorlar sadece.İyi fırsat.
  • 200 bini tek seferde mi göndermemiz lazım ? Yoksa 100-100 atsak sorun olur mu malum fast 100
  • 21guns 2 kullanıcısına yanıt
    Yeni müşteri olduğunuz an uygulamada kampanya göründü mü yani?
  • MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt

tek seferde 200 veya üzeri

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Evet.Kampanyalarımda vardı.Hatta kredi kartına başvur ekranı geldi kampanyaya katılırken.Sonra maaş kampanyası için kredi kartınız onaylandı mesajı geldi duruyor öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

tek seferde 200 veya üzeri

Sağolun hocam pazartesiye kaldı o zaman
  • Trendyol kart başvurusu yaptım taa 2012 den kartım var diye puan vermemiş hesabım vardı zaten kredi kartı hemen onaylandı, masrafsız kredi olayı nedir henüz 200k atmadım atınca masrafsız kredi çıkarsa harika olur tanımlanan var mı ?
    1 gün sonra puan yüklendi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdrem -- 7 Aralık 2024; 10:33:35 >
  • Her ay 200 bin çokmuş maalesef
  • Taahhüte ok verdim kart ekraninda geri çıktım yanlışlıkla, ayni pop-up tekrar çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Taahhüte ok verdim kart ekraninda geri çıktım yanlışlıkla, ayni pop-up tekrar çıkmıyor

Diğer >> Kampanyalar Kısmına git oarada göreceksin.

• lPaTRoNl kullanıcısına yanıt
    Simdi bulduk hocam teşekkürler
  • pdrem P kullanıcısına yanıt
    1 gün sonra geliyormuş o şartlarda öyle yazıyor

Bu arada kart ilk yıl ücretsiz sonra unutursanız kart ücreti alabilir dikkat edin
  • kraly61 K kullanıcısına yanıt

Esnek hesap gibi hesap olanağı varsa para transferinde bu hesapları kullanıp 1 günlük faiz ödemek gene de mantıklı değil mi

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam hali hazirda qnb musterisiyim ancak daha önce hic kk almadim. Şimdi bu kampanya üzerinden ty kart alsam 750 puan vermez. Ty üzerinden basvursam kartı verse, bu kampanaya üzerinden karti almadigim icin bir dezavantaj olmaz herhalde

Ty'de " *ilk defa qnb'li olanlar icin" yazıyor

Qnb bana kart vermiyor hakkaten ilginc yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 6 Aralık 2024; 20:12:9 >
  • Son katılım tarihi var mı, miktarı seçmekte kararsız kaldım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.