bende de gözükmüyor. |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (6. sayfa)
-
-
Bakalım bir süre sonra bize de çıkacak mı... -
hocam yatırdığımız ücret anlık durması yeterli mi yoksa illa ki belli bir süre durması mı gerekiyor -
Kampanyaya başvurdum ama para transferini pazartesi yapsak geç olmaz değil mi? Yoğun talepten yan çizecekler diye korkmuyor değilim.
-
Çok teşekkürler hocam -
Çok teşekkür ederim ilaç gibi geldi -
Müşteri ol adımından görüntülü müşteri olsak kredi kartını verir mi? Bir de ücretsiz kredi kartı var mıdır bunun trendyoldan başka ona da bi başvurayım belki ordan verir -
Yok hocam onu fixe bağladım
-
Aynı durumdayım para haftasonu faizde kaldı -
Gelen paranın kendi adımıza olan bir hesaptan mi geliyor olması lazım yoksa başka hesap olur mu -
QNB nezdindeki Türk Lirası Cinsinden Vadesiz Mevduat Hesabına para girişinin sağlanması halinde 12 aylık taahhüt süresi başlayacaktır. İlk para girişi için tanınan süre katılım sağlanan ayı takip eden bir sonraki ayın son gününe kadar olacaktır.
Kampanya için katılım alındıysa sorun olmaz
-
20 bin 6 ay faizsiz kredi çektim. 230 TL sigorta kesti. Bunu geri alabilir miyiz ? Bilen var mı?
-
Merak ediyorum bilen var mı acaba. Trendyoldan başvursak 750+20 bin kredi ve maaş promosyonuyla kombo yapabilir miyiz -
15 bin TL nakit ödülü için tek seferde 100.001 TL mi göndermemiz gerekiyor. Şartlarda "· 100.001-200.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 15.000 TL Nakit Ödül " bu şekilde yazıyor. Sırf o 1 TL için vakıfbank sağolsun 100 TL üzerinde eft ücreti alıyor.
-
"15. QNB’nin, Müşteri’nin program katılımında gerçek dışı kötü niyetli kullanım yaptığını tespit etmesi halinde Müşteri’nin program katılım hakkını tamamen iptal edebilir. QNB, program süresince Müşteri’nin program katılımını kötü niyetli olarak kullandığını ve programın amacı ile koşullarını ihlal ettiğini tespit etmesi halinde Müşteri’nin programa katılım sebebiyle elde ettiği ek avantajları iptal edecektir ve Müşteri tekrar programa dahil olamayacaktır. QNB, Müşteri’nin kazandığı nakit ödülün derhal, nakden ve defaten iadesini Müşteri’den talep edecektir. Müşteri tarafından nakit ödülün iadesi talep edilen sürede gerçekleşmez ise QNB Müşteri hakkında her türlü yasal yollara başvurma hakkına sahip olacaktır."
-
mevcutta qnb de maaş müşterisi olupta kampanya çıkan var mı? bilgi rica ederim. ona göre kk çıkarıcam.
-
Trendyol 750puanı aldım hatta harcadım . Kampnayaya tahattüt verdim olacak inşallah . İlk defa müşteri oluyorum -
7500 ödülü seçerek kabul ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X