< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (251. sayfa)

-
-
mart'da yapmadığımız için 15 gün ek süre verildi.
-
Sen bi daha at bakalım nisanı da sayacak mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Dün para transferi yapmadan önce uygulamaya giriş yapıp kampanyalar kısmından kontrol etmek istedim. Katıldıklarım alanında görünmüyordu. Transfer yapmadan önce uygulama içerisinden müşteri temsilcisine bağlanarak bilgi aldım. Halen kampanya dahilinde olduğumu söylediler. İptal olmamış.
2 Nisan 2025 tarihinde para transferini gerçekleştirdim. Uygulama üzerinden ay içerisindeki katılımı tamamladığıma dair herhangi bir bildirim gelmedi. Biraz vakit geçtikten sonra Nisan ayı için taahhüt şartını sağladığıma dair SMS ulaştı. Hayırlısıyla 5. dönemi tamamlamış oldum. Umarım diğer arkadaşlarda sorun yaşamaz.
Bu arada İlk Kez Denizbanklı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon kampanyası devam ediyor. Katılmak isteyen arkadaşlar değerlendirebilir. 100.000 TL transfer, KMH, fatura ödeme talimatı istiyor. Forumda konusu açılmış. Onlarda da iptal durumları var. Katılım sağlayacak olan arkadaşlar varsa detaylı bilgi (mümkünse yazılı) almadan işlem sağlamasınlar. Sonra boş yere bankaya borçlanmayın.
-
Kampanya bölümünde gözükmüyor, o yüzden yapmıyorum transferi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yap yap sayıyor
5. Ayı tamamladım bugün. Sıfır sıkıntı :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonra Nasreddin hoca da: – “lokum değil o benim
İşini kuralına uygun bilmeyene o dediğinden kardeş,
bana göre ise lokum üstü fıstıklısından hemi de…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asgari ücretin bile altı bir rakam için bu kadar güzelleme bir tık fazla değil mi hocam.
Orta okula giden bir çocuğu mutlu eder diyecem de o da istediği oyunları oynatacak bilgisayarı bile zor alır.
Çoklu yapan 10 15’li yapıp kendine yeni araba bakan aşiret çocukları zaten patlayıp nasreddin hocanın taze fıstıklı lokumlarını bir güzel tattılar..
arkadaşımız belli ki hileci uyanıkların rahatsız olması için bu tarzda yazıyor. Siz de son cümlenizle özetlemiş oldunuz.
20 bin, yani 500 dolar tabii ki bugünkü koşullarda çok büyük bir para değil.
-
Aynen dediğin gibi, yok kan alacağım, yok peşini bırakmam diyenler oldu.
Oyunu kuralına göre oynamak lazım, bize bir şey olmadı, yola devam…
Eldeki tutarla aşiret paket uygulayanlar elendi, biz burada patlamayanlar olarak aylık haberleşiyoruz.
Rahatsız olan başlığa girmez, okumaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 ay tamamlanana kadar raporlamaya devam, durmak yok…
Sen de yazarsın, haberleşiriz buradan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X