|
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (7. sayfa)
-
-
qnb fix troy kart çıkarmıştım 1 ay önce, bende kampanyalar kısmında çıkıyor fakat başvururken son aşamada hata alıyorum. geçici bir hata oluştu daha sonra tekrar deneyin diyor. çözen var mı
-
Trendyol dan başvurdum 2 gün içerisinde başvurunuz incelenecektir denildi şuan için başka bişey yapmaya gerek varmı bankadan hesap açmak gibi yoksa bekleyelim mi
-
Haber veren arkadaşa teşekkürler..
Trendyoldan başvuru yaptım onaylandı.
Daha sonra müşteri oldum ve kampanya çıktı katılım sağlayarak hesaba para gönderdim anında nakit ödülü yüklendi.
750 TL para puanda yüklendi. -
Mesai saatleri dışında 200K nasıl tek seferde gönderiliyor ki? -
Ben gonderdim kabul edilmedi, eft saatlerink bekleyin dediler
-
İnceleme olmadı bende direk onaylandı . Sizin belki kredi puanı gibi birşey incelenecektir onaylanır inşallah . Birde başvuru yaptıktan sonra mobil uygulayı indirmek ve hesap açmak gerekiyor . Yeni müşteri ol adımını takip edin -
Yeni qnb müşterisine bu kampanya çıkar mı acaba -
Uzun zamandır enpara kk var, Trendyol dan qnb trendyol kk na başvurdum başvurunuz alındı dedi öyle kaldı. Geçen sene maaşımı qnb den alıyordum 1 sene önce banka değiştirdim. Kampanya bende göründü, kk başvurusu onaylanırsa kampanya ya başvuru yapacağım bakalım.
Edit: Kredi kartı başvurusu olumsuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 7 Aralık 2024; 0:6:43 > -
Nkolay ın yaptığı kampanya benzeri olmuş. -
Alabilirsiniz, ben Qnb Sigorta'yı arayıp iptal etmiştim, birkaç gün sonra para geri yatmıştı.
-
Keser hocam
-
Arkadaşlar şimdi Qnb'den hesap açıyoruz, kredi kartı alıyoruz, Trendyol'dan da alabiliriz, aylık belli bir para yatırıyoruz eft ile ilk attığımız tutarda, kampanya koşullarını sağlamış mı oluyoruz?
Kredi vs. çekmek gerekiyor mu?
Başka bir şey var mı?
-
Başka birşey yok . Trenyoldan karta basvur sonra müşteri olacaksın sonra kampnaylardan katıl diyeceksin geri para gönder olayı . -
Acaba hesap açmadan trendyoldan kredi kartına başvurduğum için red vermiş olabilir mi? Önce vadesiz hesap mı açmak lazım -
Teşekkürler.
-
Teşekkürler hocam. -
sanırım eski müşteri olduğumdan kredi 4 küsür orandan veriyor, kredi kartının nakit kısmını bu haliyle deneyip kart teslim almadan kullanan arkadaş oldu mu yeşillendirirse sevinirim hangi kartı anında kullanabiliyoruz?
-
Bende hesap açmadan trenyoldan ilk başvuruyu yaptım sorun olmadı -
Başka bankada hesabınız varsa onlardan EFT gönderin. Genelde 8-10 lira arası alıyorlar ücret.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X