Google Asistan ile kullanabileceğim kulaklık önemli lütfen
|
|
Turkcell E/SİM ve telefon sıfırlama hakkı
Merhaba arkadaşlar, İphone Turkcell E/SİM kullanıyorum. Siri de İphone kulaklığı üzerinden WhatsApp dan vs biraz uzun mesaj yazdırsam bekliyor ve bir hata oluştu tekrar deneyin diyor! Eskiden böyle bir sorun yaşamıyordum:(
Bu sorunu aşmak başka bir yol var mı bilmiyorum ama çözüm için telefonu sıfırlamak istiyorum fakat E/SİM olduğu için tekrar E/SİM almam gerektiğini düşünerek telefonu sıfırlayamıyorum!!
Rica etsem konu hakkında yardımcı olabilir misiniz 🙏🙏
Merhaba arkadaşlar, buraya bu konuyu açtım ama inanın doğru mu karar verdim mi yoksa yanlış mı yaptım bilmediğim için açtım. Dilerim benim gibi muallakta kalan arkadaşlara da bu konu yardımcı olur. 🙏
biliyorsunuz son zamanlarda otomobilin bulmak gerçekten çok zor oluyordu, özellikle ÖTV muafiyetli otomobil bulmak da ekstra zor.
tekerlekli sandalyemi, yeri geldiğinde akülü sandalyemi koyabilmek önemli bir kıstas.
ancak 5 yıl satamayacağım için 5 yıl sorunsuz kullanım ve satarken de 2. El piyasası iyi olsun istiyorum.
opel - skoda - seat - belki olursa Volkswagen marka araçlar olabilir. Opel grandland da biraz yoğunlaştım ama bildiğim Dsg şanzıman varken, bilmediğim Opel Grandland şanzımanı beni tedirgin ediyor!
2. el piyasası ve sağlam şanzıman güvenilirlik olarak Opel ve diğer markalar olarak rica etsem bilgi verebilir misiniz?
cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum..
TLC Televizyon için uygulama kumanda tavsiyesi lütfen
|
Antalya İstanbul yolu hakkında
|
★| OnePlus 9R |★ [ANA KONU]
|
İphone için reklamsız arka planda YouTube vs var mı
|
Merhaba Arkadaşlar, hem sosyal medya üzerinden, hem forumlarda vs bu markayı ciddi anlamda abartıyorlar! Bir yakınım vesileyle Bizzat Ekstra Dsl modelini deneme şansım oldu. Kısa geçmeye çalışacağım. Yazılım evet ayrıntılı hoş ama yetersiz!
1 hafta içinde özelliklerin %60 ını kullandım, en son Türknet'e arıza kaydı verdim ama modem değişikliği yapınca sorunun modem de olduğunu anladım!
Hızı kendi kendine 1 mgbit e düşürdü, restart ettim düzelmedi, en sonunda modemi sıfırladım sorun düzeldi ama bu sefer de telefona yüklediğim uygulama sapıttı sisteme girmedi defalarca denedim olmadı en sonunda pes ettim 6 7 saat sonra sorun kendi kendine düzeldi! Bu arada WiFi kopmaları'da oluyordu!
Modem de 5 ghz var dedik kullanmaya çalıştım ama İnternet hızım 100 mgbit olmasına rağmen 50 55 mgbit hız verdi!! Gerçek 5 ghz hızı için modemin dibinde olmak gerekiyor!
Demek ki 5 ghz özelliği böyle diye düşünürken Tp-link Archer vr 300 de aynı yerde 5 ghz yi denedim oha o da ne hızı 90 95 mgbit arasında verdi!!
Ping, WiFi kapsama alanı, hızı herşey de farkı Tp-link Archer vr 300 de gördüm! Ben 5 ghz özelliğini doğru düzgün kullanmayacaksam neden 5 ghz özelliği olan modem alayım ki!!
Arkadaşlar, Vallahi amacım kötülemek değil yaşadığımı yazıyorum. Yazılım konusunda iyi ama sıkıntılı!! Keenetic'in kendini geliştirmesi gerek!!
Abartı var, reklam var hemde bol miktarda.
Telegram grubunda bile sorun yazınca neden oradan yazıyorsun oluyor! Teknik desteğe demeliymişim! Bunu da yaşadım 😊 yani bir sorun var ise veya şüphe duyuyorsak yazar paylaşırız ki soruna çözüm bulalım değil mi!?
Mesele haklı haksız olmak değil, yani bir şey var ise dile getirilmeli ki çözüm olsun. Sözüm meclisten dışarı ama Kullanıcıların çoğu bilmeden gaza gelip bu tarz cihazları alıyor ve özelliklerini ayrıntılı kullanmayı bilmeyen çok kişi var. İşte onlar da ben öyle bir şey görmedim, öyle değil diyebiliyorlar!! İşte o zaman yalancı durumuna düşüyorsun!!
Benim Keenetic maceram bitmiş durumdadır. Mesela WiFi de kullanıcılara hız sınırı koyma özelliği harikaydı ama sorunları beni şimdilik bu modem'den vazgeçirdi!!
İlerleyen zamanlarda tekrar Keenetic alırmıyım diye kendi kendime soruyorum, kesinlikle olabilir ama üzerinden 3-5 yıl geçmesi lazım ki hem yazılım konusunda hem kaliteli konusunda kendilerini geliştirebilsinler.
Hem kendinize hemde alacağınız ürüne Dikkat edin. Sevgilerimle..
Silinsin lütfen
Sorunsuz Alışverişlerim @coyote -- ogel -- righteous@ -- BUGATTI -- MENEME2002--hiickimse --eagle66 --HyperActive --memet -- oricin -- DnzD7 -- Sevgili Pasha® Arkadaşıma kefilim -- djhakancan nickli arkadaşımıza güven olmuyor---mehmet_koksal Bu abi ile alış veriş yapmak için çok sabırlı olmak gerekiyor. |
Demek istediğim birşey yok.. |
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 21 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.094
İkinci El Bölümü Mesajları: 586
Konularının görüntülenme sayısı: 182.541 (Bu ay: 1.522)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 249 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar