Şimdi Ara

Sevgili Android severler, özel bir durum var. Lütfen yardımcı olabilir misiniz 🙏🙏

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şahsım ve tüm fiziksel engelli arkadaşlar için çok önemli bir sorum olacak.

Geçirdiğim bir kaza nedeniyle 37 yıldır boyundan aşağı felçliyim ve bu yazıyı sağ elimdeki %20 lik güç ile yazıyorum.

Durumum nedeniyle özellikle dışarı çıktığım zaman telefon ile ellerimi kullanmadan arama yapmak, müzik dinlemek vs vazgeçilmezlerim arasında.
    Bunu da İPhone ile airpods kullanarak aşabiliyorum.

Ancak, malum ekonomik şartlar nedeniyle artık iPhone ve airpods kulaklık kullanmak zor oluyor!

Bu nedenle size sormak istediğim şey, Android telefon alırsam, iPhone ve AirPods da olduğu gibi ellerimi kullanmadan arama yapıp müzik kapatıp açabilir miyim?

Hepinize Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim..

• Gemini Spotify aç dediğin zaman açıyor ama müziği kendin seçip başlatman lazım.

Gemini müziğin sesini kısabiliyor, durdurup başlatabiliyor.

Gemini ile arama yapılabiliyor sesli komutlarla.

Gemini aramayı sonlandıramıyor, mikrofonu telefon uygulaması kullanıyor bana ses gelmiyor diyor.

Geçmiş olsun. Başka soru varsa deneyebilirim. Cihaz Android 14'lü.
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum hocam.

Gemini dediğiniz rom herhalde değil mi?

Herhangi bir düğmeye basmadan arama yapılıyor mu?

Sendeki gemini akıllı imiş. Ben her türlü izni verdiğim halde şu anda telefonunu yeni tanıyorum uygulama açmam için bana biraz müsade et diyordu en son bir ay önce falan. terk ettim.

• Mylove kullanıcısına yanıt

Yalnız geminiyi kapatmadan ok Google çalışmadı benim cihazda. Sesle aktive olmadı tuşa basmadan gemini. Google asistan sesle aktive oluyor. Gemini Google asistanın yapay zekalısı, bir üst sürümü.

Sevgili Android severler, özel bir durum var. Lütfen yardımcı olabilir misiniz 🙏🙏

Tuşa basmadan sesle aktive olup arama da yapabiliyor Google asistan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 27 Ekim 2024; 20:2:43 >

• Allah şifa versin tez zamanda inşallah.
    Google asistan belki işine yarayabilir.
    Çok teşekkür ediyorum hocam. Mümkünse bir kaç sorum olacak, cevap verebilirseniz mutlu olurum 🙏🙏

1 - kullandığınız telefon marka model nedir?

2 - kulaklık takılıyken, herhangi bir tuşa basmadan ok Google diye seslenince telefon ile arama yapılıyor mu?

Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum..
  • Up
  • Mylove kullanıcısına yanıt

HyperOS 1.0'lı Android 14'lü Redmi Note 13, 8gb Ram/256gb ssd

Evet, dinlemede kalabiliyor Google Asistan. Ok google demek yeterli.

Debloat'ta ettim HyperOS 1.0'ı 63 tane gereksiz uygulamayı kaldırdım. Pil ömrü, performansı güzel telefonun.

Kamerası da fena değil. 108mp fotoğraf çekebiliyor. Samsung sensörü var ana kamerasında bendeki cihazda. OIS maalesef yok.

Ekranı çok kaliteli %100 renk doğruluğuna sahip 120hz 1080*2400 piksel amoled paneli var. Mavi ışığın azaltıldığına ve göz yormadığına dair sertifikası var.

Türkiye'de üretiliyor. (Montaj daha çok)

Android 16'ya kadar güncelleme alacak.

Şebeke aramalarında HD ses destekliyor. Benim iPhone 14'ten çok daha stabil ve kaliteli telefon aramalarında ses sunuyor. Ben en çok buna şaşırdım. iPhone dersin en iyisi sanarsın halbuki değilmiş. Bu telefon ondan daha kaliteli ve temiz bir arama kalitesi sunuyor. Kristal gibi berrak ses geliyor tüm aramalarda. Hat aynı, mekan aynı sadece telefon değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 31 Ekim 2024; 22:34:38 >

Benim için en azından kulaklık takılıyken herhangi bir düğmeye basmadan ok Google dediğimde telefon rehberindeki herhangi bir kişiyi arayabilmem. Eğer bu oluyor ise sıkıntı yok.

Bu konuda mutabıkız herhalde değil mi hocam?

Çünkü ona göre iPhone’dan vazgeçeceğim.

Bu arada desteğiniz için çok teşekkür ediyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.