Şimdi Ara

Apple servisle ilgili bir sorum var. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. iPhone 6s plus 64 gigabyte’lık modele sahibim. Garantisi 40 gün sonra bitecek. Batarya performansında ciddi bir düşüş yaşadığım için pupa’ya gönderdim. (Batarya ömrü %82.63 çıktı.) Pupa yaptığı araştırmalar sonunda telefonumun ön mikrofonunda da sorun buldu. Ben birebir değişim istedim. Sizce ne olur? Sizce telefonu birebir değiştirirler mi yoksa yapıp geri mi gönderirler? Lütfen Apple servisi tecrübeli arkadaşlarımız cevap versin. Herkese hayırlı günler.

"Raporda şöyle yazmışlar : Ön mikrofonda sorun var. Pili çabuk bitiyor. Değişim isteniyor"

Edit: Pupa'yı aradım ve Batarya ve Ekranın değiştiğini söylediler. Apple'ın kendisi güvenlik nedeniyle bilgi vermezken, Pupa bilgi verdi. Aklınızda olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 4 Ekim 2017; 15:40:4 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar tekrardan selamlar. Şimdi apple'ın sitesinde böyle bir ibare var. Sizce telefonu değiştirdiler mi yoksa onardılar mı?
    Telefon değiştirildiği zaman "Telefon değiştirildi" mi yazıyor yoksa "Onarım tamamlandı" mı yazıyor?
    Apple'ı aradım. "Ürün bizde ama güvenlik gerekçesiyle söyleyemiyoruz" dediler...

Apple servisle ilgili bir sorum var. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

• Cihaza onarım yapılmış çünkü değişim olcağı zaman değişim bekleniyor tarzında bi ibare bulunuyordu.
  • onarım yapıldı diyor, bende de değişim olacağı zaman değişim cihazı bekleniyor yazıyordu.
  • Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar :) Hayırlı akşamlar.
  • KAÇ GÜNDE ONARIM İŞLEMİ TAMAMLANDI
  • asım2 kullanıcısına yanıt
    1 günde hallettiler. Kargo takip numarası bile paylaştılar. Ürün "SWAP" olmadı, tamir edildi anladığım kadarıyla. Bataryası sıfırı ile değişti ve Ekranı değişti çünkü mikrofon problemi vardı.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun bende gönderdim. kargo takişp mosunu falan maille mi bildiriyorlar. servis istendi yazıyor benimkinde daha
    Teşekkür ederim. Gönderdiğiniz ürünü;

Apple.com.tr'ye girin.
    Sağ yukarda DESTEK yazıyor.
    Oradan aşağıda "Garanti ve Onarım" diyor.
    "Durumunu kontrol edelim"e tıklamanız gerekiyor.
    evet deiğin gibi durumunu kontrol etttiğimde daha başlangıç ta servis isteginizi aldk yazıyor orda.. ordam onarım kimliğive seri no ile baktıgımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Teşekkür ederim. Gönderdiğiniz ürünü;

Apple.com.tr'ye girin.
    Sağ yukarda DESTEK yazıyor.
    Oradan aşağıda "Garanti ve Onarım" diyor.
    "Durumunu kontrol edelim"e tıklamanız gerekiyor.

ben de 2 gün önce genpa'ya gönderdim, yenisiyle değiştirilecek fakat stokta ürün yok diyorlardı kim bilir ne zaman alıcam telefonu sen iyi halletmişsin bence, apple'den giriş yapamadım kod istiyor diye şu an telefon kullanmıyorum bakamadım
    apple sayfasında onarım tamamlandı yazıyor bugün kargo için hazırlanıyor diyor.. telefon şimdi benim adresime mi gelecek direk.
    yoksa ankarada servise göndermiştim önce onlara mı gidecek
    Servise gider hocam. Apple'ı aradım "Bana mı gelecek yoksa Pupa Eskişehir'e mi?" diye. "Pupa'ya gider. Orada son kontrolleri yapılır. Size kargosu yapılır" dediler. Bende de "Kargoya verildi" yazıyor. Hatta kargo takip numarası falan da var. Bekliyoruz bakalım.
  • Arkadaşlar ıphone5 s i garantiye gönderdim.Teknik servis açıklamasında merkeze gönderilmiştir yazıyor?Ne demek arkadaşlarApple servisle ilgili bir sorum var. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
  • Apple servisle ilgili bir sorum var. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
    arkadaşlar cihazım merkeze gönderilecek yazıyor sizce sonuç ne olur?
  • Valla bir ay kadar önce iPhone 6S Plus'ta ahizemden ses bozuk geliyordu,randevu alıp Zorlu Center'a götürdüm.Ilk önce ekranı değiştiririz ahizede değişmiş olur dediler eyvallah dedik tabi sonrasında hoparlörde ve bluetoothta problem çıkınca değişim yapmışlardı.
    Bugün apple sitesinde kargoya verildi yazıyor. Tahmini ne zaman ulaşır ki. Önce ankara servise gidecek o zaman. Sonra bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranda da pixel bozulması görülmüş batarya ve ekranı değiştirdiler.. iphone 7 senimn ne oldu
  • seninde hem batarya hem ekran değişmiş .. neden telefonları değiştirmediler ki bunlar..miileete hep değişim yapıyorlar
  • Benimde ekrandan ses geliyor cihaz 6s bende başarı teknik servise veriyorum Samsun’da var hep ekran değiştirip yolluyorlar son göndermemde sessize alma butonum bozuktu sessize geçmiyordu cihaz cuma verdim 12 gün apple kaldı gelene kadar garantisi bitti apple aradım garantiye toplam 5 kez gönderdim 2 kere sıfırı geldi 3 kere de ekran değişti hep ayni sorunu yaşadım hep ses geliyor kronik sorunmuş 6 Larda

Apple aradım su konuşmaları yaptım tane tane diyim buradaki abilerimin kardeşlerimin de basına gelirse diye hep

Yolladım ayni sorun ve düzelmedi gene ayni arıza oldu garantiden gelince ses geliyor die Başari teknik serviste hak talep edemedim dedim müşteri hizmetlerine onlar da beni yetkili birine aktardı unutmayınız kıdemli destek departmanı

Oradaki ilgiliye ayni sorunu bahsettim biraz da resmî konuştum bana başarı teknik servisine gidip arıza tespit raporu istedi gittim gün içinde raporu alıp mail olarak attım onlarda gördü attım aradım tekrar dahili numaradan ulaşamadım onlar geri aradı İrlanda numarasından işlemlerinizi başlattım diye

Şimdi ise bi haftadır apple den mail bekliyorum

Olan su adıma faturalı 24 ay garantili sıfır kapalı kutu cihaz

Mail ise gider pusulasıymis çıktı alıp doldurup görüştüğüm kişiye mail olarak atmak sonra cihaz gelecek bu cihazı alacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.