Şimdi Ara

Iphone kapalı 60 dakika sonra yeniden dene sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar60 dakika bekledikten sonra şifre yazmabutonları geri gelecek mi?
    kardeşim yanlıs girmiş ben biliyorum şifreyi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Kullanılamıyor 1 Saat Sonra Tekrar Deneyin

iPhone kullanıcıları, cihazlarının "Kullanılamıyor 1 Saat Sonra Tekrar Deneyin" mesajıyla karşılaşabilmektedir. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

En yaygın nedenlerden biri, iCloud hesabıyla ilgili bir sorundur. Apple Kimliğinizin şifresini unuttuysanız veya hesabınız kilitlenmişse, iPhone'unuzu kullanamayabilirsiniz.

Diğer bir neden ise, cihazınızın işletim sisteminde bir hata olmasıdır. iOS güncellemeleri bazen hatalar içerebilir ve bu hatalar "Kullanılamıyor" mesajına neden olabilir.

Bazı durumlarda, iPhone'unuzdaki donanım arızaları da bu soruna yol açabilir. Örneğin, ekran arızası veya batarya sorunu "Kullanılamıyor" mesajına neden olabilir.

iPhone Kullanılamıyor 1 Saat Sonra Tekrar Deneyin Çözümü

"Kullanılamıyor 1 Saat Sonra Tekrar Deneyin" mesajını görüyorsanız, aşağıdaki çözümleri deneyebilirsiniz:

• Cihazınızı yeniden başlatın.
    • iCloud hesabınızın şifresini sıfırlayın.
    • iPhone'unuzu kurtarma moduna alın ve iOS'u yeniden yükleyin.
    • Cihazınızı yetkili bir Apple servisine götürün.

iPhone Kullanılamıyor Diğer Süreler

"Kullanılamıyor" mesajı, 1 saat dışında farklı sürelerle de görünebilir. Bu süreler arasında 5 dakika, 15 dakika, 3 saat ve 8 saat yer almaktadır.

Farklı süreler, sorunun farklı nedenlere işaret edebilir. Örneğin, "Kullanılamıyor 5 Dakika Sonra Tekrar Deneyin" mesajı, geçici bir ağ sorununa işaret edebilir. "Kullanılamıyor 3 Saat Sonra Tekrar Deneyin" mesajı ise, iCloud hesabınızla ilgili daha ciddi bir soruna işaret edebilir.

iPhone'unuzdaki "Kullanılamıyor" mesajıyla ilgili sorun yaşıyorsanız, yukarıda belirtilen çözümleri denemelisiniz. Sorun çözülmezse, yetkili bir Apple servisine başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gelir ama birkez daha yanlış girersen iTunesa bağlayıp açmak zorunda kalırsın.
  • Itunes'a bağla geri yükle de iptal de. Daha sonra 60 dakikalık sürenin sıfırlandığını göreceksin. Buda böyle bir açık işte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

Itunes'a bağla geri yükle de iptal de. Daha sonra 60 dakikalık sürenin sıfırlandığını göreceksin. Buda böyle bir açık işte :D

şifre ile kitlendiği için girilemedi falan dedi dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas2d

quote:

Itunes'a bağla geri yükle de iptal de. Daha sonra 60 dakikalık sürenin sıfırlandığını göreceksin. Buda böyle bir açık işte :D

Yedekle demeyi denermisin o zaman o olması lazım itunes güncel değilmiş ben bakamadım
  • quote:

quote:

quote:

Yedekle demeyi denermisin o zaman o olması lazım itunes güncel değilmiş ben bakamadım

aksilikler üst üste geliyor:S
    Şimdide Iphone bilgisayarad sarj olmaya basladı görmüyorIphonu bilgisayar?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aksilikler üst üste geliyor:S
    Şimdide Iphone bilgisayarad sarj olmaya basladı görmüyorIphonu bilgisayar?

itunes u kapat aç usb yi çıkar tak olmazsa farklı bi usb dene.

60 dk dolarsa açılır zaten de bu benim anlattığım çabuk geçmen için

• Benim ekranda 25.376.796 dakika sonra yeniden dene yazıyor. Evde bilgisayar da yok. Şifreyi biliyoruz ama küçük çocuk yapmış. Nasıl açarız acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.