Şimdi Ara

Chrome %100 CPU Kullanıyor ve Bilgisayar açılınca yarım saat kendine gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üniversite hocamızdan usb bellek aracılığıyla visual studio aktarmak için programın setup'ını aldık
    Ne yazık ki bir arkadaşımın bilgisayarından " .scr " adlı virüs bilgisayarıma bulaştı.
    Malwarebytes ve ardından Kaspersky anti-virüs programını kullanarak bu virüsleri bir bakıma yok etmiş durumdayım.

Fakat Bilgisayarımı açtığımda Başlat menüsüne tıklar tıklamaz(veya herhangi bir noktaya) bilgisayarım tamamen kilitleniyor.
    sürekli power tuşuna basılı tutup kapatıp açıyorum bilgisayarı sorun düzelmiyor.
    Bilgisayarı açtıktan yarım saat sonra baktığımda bazı şeyler düzgün oluyor.
    Ama google chrome'u açtığımda bazı zamanlarda CPU Kullanımı %100'e dayanmış oluyor. ( Keza Ram kullanımı da %50 Civarında(RAM 16 GB))

Bu konuda ne yapmalıyım? Hangi yolları izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

ASUS FX503 VD
    NVIDIA GTX 1050
    8x2 16 GB RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m0rfnLy -- 27 Eylül 2019; 19:10:36 >

• Kaspersky rescue disk'i indirip bir usb belleğe yazıp bilgisayarı bununla açtıktan sonra tarama yap. Windows dışından yapılan tarama daha etkili olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virüs ile ilgili aradığınız soruların cevabı yazdığım blog da yazıyor olabilir. 5 dakikanızı ayırıp okumanızı öneririm.:)https://blog.niximera.com/bilgisayar-virusu-nedir-populer-bilgisayar-virusleri-nelerdir/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Kaspersky rescue disk'i indirip bir usb belleğe yazıp bilgisayarı bununla açtıktan sonra tarama yap. Windows dışından yapılan tarama daha etkili olur diye düşünüyorum.
    Tüm yolları denedim
    herşey format ile sona erdi.

Virüs bilgisayarımdan gitmiş fakat açılışta ki Windows dosyalarına zarar verdiği için onları onarmak gerekiyordu.
    SFC/SCANNOW ile onarım dahi yapamadım.
    Teşekkürler ilginiz için arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.