Şimdi Ara

Poco x3 pro şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben poco x3 pro 3 yildir kullaniyorum sarj olmamaya basladi ve sonunda tamamen tepkisiz kaldi. Sarji sokup egip bukunce birden sarj oluyor diyor sonra hemen sarj olmuyor. Telefoncuya gonderdim muhtemelen soket degistirdi heralde bende gelince taktim sarj oluyor yazdi ama kontrol edeyim derken hafifce asagi yukari hareket ettirdigimde yine sarj olup olmamaya en sonunda hic olmamaya basladi bence kalitesiz soket takti diye dusunuyorum sizce? Orjinal taksaydi hafif oynatmayla bile tekrar bozulur muydu? Eğer öyleyse 12t yolları beni bekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnReaL -- 7 Nisan 2023; 9:28:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Poco X3 Pro Şarj Sorunu

Poco X3 Pro veya Poco X3 NFC cihazın şarj olmuyorsa, sorunun nedeni aşağıdakilerden kaynaklanıyor olabilir:

• Hasarlı veya Temassız Şarj Soketi: Şarj soketi gevşemiş, kirlenmiş veya hasar görmüş olabilir. Bu, şarj kablosunun tam olarak oturmasını ve cihaza güç sağlamasını engelleyebilir.
    • Arızalı Şarj Kablosu: Şarj kablonuz hasar görmüş veya kopmuş olabilir. Farklı bir şarj kablosu denemeyi denemelisin.
    • Bozuk Şarj Cihazı: Şarj cihazı arızalı olabilir veya prize düzgün takılmamış olabilir. Farklı bir şarj cihazı kullanmayı denemelisin.
    • Yavaş Şarj: Poco X3 Pro hızlı şarjı destekler. Yavaş şarj oluyorsa, kablon veya şarj cihazının hızlı şarjı desteklememesi muhtemeldir.
    • Yazılım Sorunu: Nadiren de olsa, yazılım sorunları şarj işlemlerini etkileyebilir. Cihazını en son yazılım sürümüne güncellemeyi denemelisin.

Poco X3 Pro Şarj Sorunu Çözümü:

• Şarj soketini kontrol et ve kir, toz veya hasar olup olmadığını kontrol et.
    • Farklı bir şarj kablosu ve şarj cihazı dene.
    • Yavaş şarj oluyorsa, hızlı şarjı destekleyen bir kablo ve şarj cihazı kullandığından emin ol.
    • Cihazını en son yazılım sürümüne güncelle.
    • Yukarıdaki adımları denedikten sonra sorun devam ediyorsa, yetkili bir servis merkezine başvurmalısın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Adaptörü değiştirip dene ya da dediğin gibi sokette sorun var.

• Adaptör zaten kutudan cikan orjinal. Ama diğerlerinide denedim ayni sorun ya sokette yada içerde siyah bant mi ne varmis orda sorun heralde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.