Pttnin bunu yapmasi normal mi?
Ben iki bankadan banka karti sipariş ettim. Günler sonra kargo takibe baktigimda ikisi de adıma teslim edildiği yazıyordu ve aktifleştirildiği mesajı geldi. Bende çalındı falan sanıp iptal ettim ikisinide. Böyle yazması normal mi acaba? Şubeye gelince mi adımıza tanımlanıyor anlamadım. Cevaplarsanız çok sevinirim.
12t mi f5 pro mu
Sizce 12t mi almalıyım f5 pro mu beklemeliyim?
Benim görüşüm f5 pro çok daha üstün ama nette sızan bilgilerdeki fiyatlara asla inanamıyorum. Snapdragon 8 gen işlemcili ve bi ton üstün özellikli telefonu 15kdan verirler mi emin değilim vergiyi katmadiklari çok belli
Poco x3 pro şarj sorunu
Ben poco x3 pro 3 yildir kullaniyorum sarj olmamaya basladi ve sonunda tamamen tepkisiz kaldi. Sarji sokup egip bukunce birden sarj oluyor diyor sonra hemen sarj olmuyor. Telefoncuya gonderdim muhtemelen soket degistirdi heralde bende gelince taktim sarj oluyor yazdi ama kontrol edeyim derken hafifce asagi yukari hareket ettirdigimde yine sarj olup olmamaya en sonunda hic olmamaya basladi bence kalitesiz soket takti diye dusunuyorum sizce? Orjinal taksaydi hafif oynatmayla bile tekrar bozulur muydu? Eğer öyleyse 12t yolları beni bekler.
Miui güncelleme hatası
Bana 3.1 gb lık son güncelleme gelmedi bende internet üzerinden rom indirdim ama yüklemeye çalışınca fotodaki hatayı veriyor çözüm bilen yok mu?
Sizce
Sizce 24bin tl ye değermi? Bana süper gibi geldi.
Poco x3 proya miui 13 gelen oldu mu?
Bana gelmedi
Age of empires 4 oynanırmı?
Bu ekran kartı açarmi bu oyunu acaba donmadan takilmadan oynayabilirmiyim sizce en düşük ayarlarda
İnternet yavaşlığı
Köyde yaşıyorum malum bayram olduğundan herkes geldi. Son bir haftadır internetim aşırı yavaş. Acaba kullanıcı sayısı internet hızını etkilermi
Poco X3 pro android 12 alacak mı?
|
İntel h55 anakarta kaç pinli psu gerekiyor
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 65
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.067 (Bu ay: 382)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar