< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 12 Kasım 2021; 11:30:4 > |
★| OnePlus 9R |★ [ANA KONU]
-
-
Sonunda 9r için konu açılmış teşekkürler -
Rica ederim kardeşim, Konu sizler sayesinde gelişecek :)
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.. -
Telefonun 5G band sayısı çok az, leride 5G'ye bağlantı sorunu yaratabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 12 Kasım 2021; 13:58:35 > -
Ayrıca ekran özellikleri yanlış yazılmış olabilir mi.
9R ekranında memc ve 1 milyar renk yok diye biliyorum
-
Türkiye'de daha 4G oturmamışken 5G için hayal kurup çekecek veya çekmeyecek düşüncesi ile hareket etmek ne kadar doğrudur onun kararını siz verin hocam.
Özelliklerin tümünü www. c e p k o l i k .com
sitesinden aldım, bir yanlış var ise sitenin yanlışıdır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 12 Kasım 2021; 21:26:12 > -
Gizlenmiş çağrı kayıtı aktif hale getirmek için
Sercan DivrikyoutubeOnePlus 7T Pro Call Recorder Activated , Resmi Çağrı kaydıhttps://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=9Sr6wBAhoAg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 12 Kasım 2021; 22:16:12 >
-
Arkadaşlar herkese merhaba. 9R alma arefesindeyim. Kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi, ilk kez oneplus cihaz kullanacağım. Telefonda pek oyun oynamam, günlük işler için alacağım. Şebeke vs problemi var mıdır? Tecrübelerinizi aktarırsanız çok müteşekkir olurum
-
3 hafta oldu bu telefonun tek kusuru Türkiye'de pek aksesuar bulunmayışı ,bende pek oyun oynamam 2 gün şarj gidiyor bazıları ön kamera konusunda olumsuz yorum yapmış ama benim için telefon 10 numara -
quote:
Orijinalden alıntı: biilo
3 hafta oldu bu telefonun tek kusuru Türkiye'de pek aksesuar bulunmayışı ,bende pek oyun oynamam 2 gün şarj gidiyor bazıları ön kamera konusunda olumsuz yorum yapmış ama benim için telefon 10 numaraşebeke problemi yaşadınız mı hocam hiç
-
Bende hiç olmadı. -
Bende cihazı 1 aydır kullanıyorum. Aliexpressten aldım aksesuarlarını , çok memnunum telefondan
-
güncelleme geldi cihaza şuan kontrol edebilirsiniz
-
Poco F2 Pro dan geçtim, Telefonda herhangi bir sıkıntı yok, tabiri caizse hız canavarı. çok memnunum. Sadece kamera çok iyi değil bu kadar. Şarjı bir günü rahat kurtarıyor. Şebeke problemi yaşamadım.. -
Yeni güncellemeyi yükleyen var mı ? Neler değişti -
Kamera derken önmü, arkamı yoksa ikisidemi?
-
ön sıkıntı.
DEvamlı güncelleme geliyor. Güvenlik vs.
5G olayına katılıyorum, bize gelene kadar 5 kere tel değiştiririz zaten.
Benzer içerikler
- xiaomi adım sayar
- redmi note 12 pro 5g şebeke sorunu
- ses hoparlörden değil ahizeden çıkıyor
- zte nubia v40 yorumlar
- honor magic 6 pro imei atılıyor mu
- oneplus 12 fiyat
- telefon hızlandırma
- coloros 15
- oneplus nord 4
- oneplus pad 2
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X