Aynı parayı atıp atıp çeviricez 1 yıl boyunca yani. Maaş ödemesi olarak şirketten gelmesine gerek yok doğru anladım dimi? |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (9. sayfa)

-
-
20 bin 6 ay faizsiz krediyi uygulamada hangi ekrandan çektiniz? Bulamadım, tarif edebilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar parayı yatırıp aynı gün geri transferi geri yapsak her ay sıkıntı olurmu gün içinde 12 ay boyunca mesela 100.000tl para trasfer edip 2 veya 3 saat sonra geri çeksek sorun olurmu onun cevabını verecek birisi varmı ? çünkü garanti bankasında 100.000tl nakit avans limitim var ordan çekip geri aynı gün yatırırsam bir faiz vs birşey kesilmeyecek
-
Çekip aynı gün geri yatırsan bile 1 günlük faiz işliyor dostum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 dakika sonra çeksen bile sorun yok.İki aydır bu şekilde yapıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen ay konu açaydın keşke...
Geçen ay konusu açıldı, nedense ilgi görmedi. Ben de pek ciddiye almamıştım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu durum kesin mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çünkü çoğu kullanıcıya gelmemişti bu kampanya. şimdi benim tanıdığım 7,8 arkadaşa ben dahil kampanya geldi. baktılarki yeterli ilgi görmedi daha fazla kullanıcıya tanımladılar demekki. geçen ay ilk çıktığında hiçbirimize gelmemişti bu kampanya.
-
-
Her ay diyor ya işte. Her ay 200 bin göndermeyi kabul ediyorsunuz
O zaman yani aylık 200 göndermeyenlerin 20bin₺/12 ay = 1666 TL kredi kartina yansıtılacak.
Şöyle dusunule bilir 20 bin %0 faiz ile 12 ay kredi kartindan nakit avans çekmis oluyorsun
bakış açınıza göre değişir. Ben kendi açımdan baktığımda bedavadan 20,000 almış oluyorum. bunun da karşılığı her ay dikkat edip bir sefer 200.000 hesapa gönderip geri çekmek.
-
Merhaba banada pop up dün uygulamada çıktı hatta hesaplar menüsünün içinde Maasim Qnb de şeklinde yeni sekmesiyle bolum vardi dün içine girip şartları okudum. Şimdi baktım bu kısım yok olmuş. Kampanyalarda da görünmüyor. Sebebini bilen var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondemand -- 7 Aralık 2024; 9:39:13 >
1 günlük faiz işler istersen çekip 1 saniye sonra geri yatır hiç farketmez. Hesaptan para çıktığı an faiz işler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 7 Aralık 2024; 10:4:4 >
Ben taahhüt aralığı olarak 100000-200000 diye seçtim 100k attım ödül geldi. Bu 100001 şartı sonradan mı geldi?
Anında oldu beklemedim
Eşimin hesabına girdim. Bu kampanyayı göremiyorum. Kendimde hemen çıkmıştı. Boyle birseyle karsılasan oldu mu
Ben de dün akşam sözleşmeyi onaylarken gördüm. O yüzden tereddüt oluştu. Ama sizin işleminize göre anladığım 100 bin TL atmam yeterli olacak.
-
Qnb qnb aktarsak sayıyor mu hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X