Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.015
Cevap
278
Favori
485.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı parayı atıp atıp çeviricez 1 yıl boyunca yani. Maaş ödemesi olarak şirketten gelmesine gerek yok doğru anladım dimi?

• pervane848 P kullanıcısına yanıt
    20 bin 6 ay faizsiz krediyi uygulamada hangi ekrandan çektiniz? Bulamadım, tarif edebilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar parayı yatırıp aynı gün geri transferi geri yapsak her ay sıkıntı olurmu gün içinde 12 ay boyunca mesela 100.000tl para trasfer edip 2 veya 3 saat sonra geri çeksek sorun olurmu onun cevabını verecek birisi varmı ? çünkü garanti bankasında 100.000tl nakit avans limitim var ordan çekip geri aynı gün yatırırsam bir faiz vs birşey kesilmeyecek

• akman64 A kullanıcısına yanıt
    Çekip aynı gün geri yatırsan bile 1 günlük faiz işliyor dostum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akman64 A kullanıcısına yanıt

1 dakika sonra çeksen bile sorun yok.İki aydır bu şekilde yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Geçen ay konu açaydın keşke...

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Geçen ay konusu açıldı, nedense ilgi görmedi. Ben de pek ciddiye almamıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulutali B kullanıcısına yanıt
    bu durum kesin mi?

• glory34 kullanıcısına yanıt

çünkü çoğu kullanıcıya gelmemişti bu kampanya. şimdi benim tanıdığım 7,8 arkadaşa ben dahil kampanya geldi. baktılarki yeterli ilgi görmedi daha fazla kullanıcıya tanımladılar demekki. geçen ay ilk çıktığında hiçbirimize gelmemişti bu kampanya.

• Arkadaşlar her ay göndermeyi taahut ettiginiz para diyor burda yıllık 200bin demiyor, ben mi yanlış anlıyorum kafam karıştı
    Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül

• tt.us kullanıcısına yanıt
    Her ay diyor ya işte. Her ay 200 bin göndermeyi kabul ediyorsunuz

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

O zaman yani aylık 200 göndermeyenlerin 20bin₺/12 ay = 1666 TL kredi kartina yansıtılacak.

Şöyle dusunule bilir 20 bin %0 faiz ile 12 ay kredi kartindan nakit avans çekmis oluyorsun

• tt.us kullanıcısına yanıt

bakış açınıza göre değişir. Ben kendi açımdan baktığımda bedavadan 20,000 almış oluyorum. bunun da karşılığı her ay dikkat edip bir sefer 200.000 hesapa gönderip geri çekmek.

• Merhaba banada pop up dün uygulamada çıktı hatta hesaplar menüsünün içinde Maasim Qnb de şeklinde yeni sekmesiyle bolum vardi dün içine girip şartları okudum. Şimdi baktım bu kısım yok olmuş. Kampanyalarda da görünmüyor. Sebebini bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondemand -- 7 Aralık 2024; 9:39:13 >
  • hannibal kullanıcısına yanıt

1 günlük faiz işler istersen çekip 1 saniye sonra geri yatır hiç farketmez. Hesaptan para çıktığı an faiz işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 7 Aralık 2024; 10:4:4 >
  • Mayata38 M kullanıcısına yanıt

Ben taahhüt aralığı olarak 100000-200000 diye seçtim 100k attım ödül geldi. Bu 100001 şartı sonradan mı geldi?

• yasinim35 kullanıcısına yanıt
    Anında oldu beklemedim

• Eşimin hesabına girdim. Bu kampanyayı göremiyorum. Kendimde hemen çıkmıştı. Boyle birseyle karsılasan oldu mu

• Chipparacıabi C kullanıcısına yanıt

Ben de dün akşam sözleşmeyi onaylarken gördüm. O yüzden tereddüt oluştu. Ama sizin işleminize göre anladığım 100 bin TL atmam yeterli olacak.

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül
  • blackboy55555 B kullanıcısına yanıt
    Qnb qnb aktarsak sayıyor mu hocam

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.