Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.015
Cevap
277
Favori
485.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Görüntülü görüşme sırasında Mh söyledi böyle bir kampanya var diye, evet krediler kısmından başvurdum. 20k ve 6 ay seçince sıfır faiz olarak güncelleniyor ekran.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • QNB Trendyol basvurunuz 11500 TL limit ile on onay almistir. Ancak diger bankalardaki toplam limitiniz yasal sinira ulastigi icin kartinizi gonderemiyoruz. 05/06/2025 tarihine kadar basvurunuzun degerlendirmesi devam edecek olup, diger bankalardaki toplam kredi karti limitinizde azalma olmasi ve degerlendirmenin olumlu sonuclanmasi halinde tarafiniza SMS ile bilgi verilecektir. B002

Trendyoldan kk na basvurdumbu SMS geldi bu şekilde kampanyaya katılabiliyor muyum acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt

Bende de kredi karti onaylandi musteri olduk ama kampanya sekmesinde gözükmüyor yeni musteri olduk bide şans yok

• pervane848 P kullanıcısına yanıt

Bende de durum ayni yeni müşteri olunca kampanya olacak diye garanti yok heralde

• victorybicer V kullanıcısına yanıt
    Hayır. Bendede aynı durum var kredi kartı olmadığı için kabul etmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Ben görüntülü görüşme olmadan başvurdum Trendyol kart da onaylandı, ben de neden görüntülü görüşme olmadı ki 😀 kimliği NFC ile okuttum belki de o yüzdendir

• Kart başvurum onaylanmıyor. Enpara kredi kartım var. Büyğk bankaların hepsinde kk mevcut. Gecikme vs yok. Findex 1470 civarı. Neden onaylanmıyor acaba? Var mı bi taktik veya öneri

• Eft havale ucretsiz deyip ucret kesiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfista A kullanıcısına yanıt
    Gelir yazarken fazla yazın. Ondan olabilir. 60bin gelir yazdım Trendyol kart vermedi. Daha sonra 200bin gelir yazdım gspara kart alabildim.

• Dün başvuru yaptım eft yapamadıgım için pazartesiye kalmıştı kampanyalarda katıldıklarımda gözüken kampanya şuan gözükmüyor bizim katılımın üstüne yattılar sanırım sizde durum nedir

• Katıldım ama haftaiçi göndersem olur mu?

• Erg0606 kullanıcısına yanıt

Bende duruyor katildiklarima tikladigindan eminmisin

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Eminim tabi kayıldıklarıma tıklayınca herhangi bir kampanyaya katılmadınız diyor

• victorybicer V kullanıcısına yanıt

Limit düşürdüm, yansıması 1-3 gün sürüyormuş. Kart başvurum reddedildi. Bekliyorum bende.

• Erg0606 kullanıcısına yanıt

Sistemsel bir hata olmuş olabilir ben müşteri hizmetlerne sordum dün kampanyaya katilip pazartesi transfer yapsam bir sıkıntı olmaz dedi. Eğer keleklik yaparlarsa benim adım dikitutmazsabri adamin dikislerini sokerim 

Dün özellikle bakmıştım ödeme bekleniyor gibi bir yazı vardı şuan yok bana kelek yapacaklar gibi geldi :)

• Bence çok velvele edip karıştırmayın derim işi, özellikle müşteri hizmetlerini arayıp ıvır zıvır soru sormayın.yoksa bu kampanyada, 3 vakte kalmaz, buhar olur.. forumda hiç şaşmadı geçmişte hep böyle oldu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetini aradım sorun yok kampanyaya katılmıssınız dedi ama baya yorgunluk vardı

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Bu kampanyayı cuma gunu mesai bitimine kala başlatmasinin amaci nedir sence?

daha erken başladı alan aldı 20k yı :))

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.