< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (12. sayfa)

-
-
Ben saat 3 gibi gördüm iki hesaptan yapıp bitirmem -o miktarda fast sistemi olmadığı için- yaklaşık 45 dakikamı aldı hemen hemen 1 saatte bitirdim eft saati değişmedi ise 17.00 ye kadar olması lazımquote:
Orijinalden alıntı: dikiştutmazsabriBu kampanyayı cuma gunu mesai bitimine kala başlatmasinin amaci nedir sence?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sistemsel hata sebebiyle daha sonra deneyin diyor sabahtan beri düzelmedi aynı durumu yaşayan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yav kampanya geçen ay 25 bindi kimse ilgi göstermedi😄ben sizin için söylüyorum, müşteri hizmetlerini kurcalamayın yoksa kampanya hayal olur,hiç değişmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende saat 4 bucuk gördüm kampanyayi ama para lanet ortakda olduğu icin saat 3 de kitliyorlar sistemi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman kampanya bu kadar genel değildi bazı kişilere çıkıyordu sadece
İlk defa müşteri olana 20.000₺ 6 ay sıfır faiz de veriyor. Sigortayı nasıl iptal edebilirim?
Kimse ilgi gostermedi diye birsey yok adamlar eski maas musterilerine özel bu kampanya dediler bendl dahil cogu kiside kampanya gozukmedi sadece 1 kac kişi faydalanabildi.
Ortakta saat 3 dü doğru onu pek kullanmıyorum ama konusunda görmüştüm ben Anadolubanktan attığım için hızlı oldu bir de şu fast tutarını 100k dan 200k ya cikarsalar o zaman daha da hızlı olacak bazen eft geç sürebiliyorquote:
Orijinalden alıntı: dikiştutmazsabriBende saat 4 bucuk gördüm kampanyayi ama para lanet ortakda olduğu icin saat 3 de kitliyorlar sistemi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Qnb mobilden kampanyaya katılmaya çalıştığımda geçici bir hata oluştu hatası alıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Bende de durum aynı hocam
Müşteri hizmetleri ile
bende de aynı dün akşamdan beri, aradım uygulamayı kaldırın dediler işe yaramadı. pazartesi mesai saatlerinde deneyin olmazsa arayın dediler
-
Hocam kolayca iptal ediyorlar mı yoksa yokuş mu yapıyorlar?
3 gün sonra gerçekleşti iptal sıkıntı çıkmadı
Teşekkür ederim
hesaplar aynı kişi ismine olmalıymış,yani başka birinin hasabından para gelse kabul olmuyormuş müşteri temsilcisine sordum şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 7 Aralık 2024; 14:44:26 > -
alakası yok. sayıyor.
-
Şimdiden katılmak mantıklı mı yoksa hafta içini beklemek mi gerekir? Şu an para aktaramayacağım ortakta olduğundan ötürü.
-
Bunu sabah ben de hesabımda görmüştüm biraz tereddüt ediyordum. Sonra burda yorumları okuyunca kampanyaya katıldım. Paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X