Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.019
Cevap
277
Favori
485.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parası olana para vermek bankaların nihai hedefi galiba. Hadi faizin mantığı var, bu ne ya. Hesabında para olmayanlara 20 bin verselerdi gerçek bir ödül olurdu. Her ay 100 bin kredi çeksek bile faiz zararı verdiklerini karşılamıyor. Ben beğenmedim bu kampanyayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikiştutmazsabri

Bu kampanyayı cuma gunu mesai bitimine kala başlatmasinin amaci nedir sence?

Ben saat 3 gibi gördüm iki hesaptan yapıp bitirmem -o miktarda fast sistemi olmadığı için- yaklaşık 45 dakikamı aldı hemen hemen 1 saatte bitirdim eft saati değişmedi ise 17.00 ye kadar olması lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sistemsel hata sebebiyle daha sonra deneyin diyor sabahtan beri düzelmedi aynı durumu yaşayan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Yav kampanya geçen ay 25 bindi kimse ilgi göstermedi😄ben sizin için söylüyorum, müşteri hizmetlerini kurcalamayın yoksa kampanya hayal olur,hiç değişmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Bende saat 4 bucuk gördüm kampanyayi ama para lanet ortakda olduğu icin saat 3 de kitliyorlar sistemi 

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    O zaman kampanya bu kadar genel değildi bazı kişilere çıkıyordu sadece

• İlk defa müşteri olana 20.000₺ 6 ay sıfır faiz de veriyor. Sigortayı nasıl iptal edebilirim?

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Kimse ilgi gostermedi diye birsey yok adamlar eski maas musterilerine özel bu kampanya dediler bendl dahil cogu kiside kampanya gozukmedi sadece 1 kac kişi faydalanabildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dikiştutmazsabri

Bende saat 4 bucuk gördüm kampanyayi ama para lanet ortakda olduğu icin saat 3 de kitliyorlar sistemi 

Ortakta saat 3 dü doğru onu pek kullanmıyorum ama konusunda görmüştüm ben Anadolubanktan attığım için hızlı oldu bir de şu fast tutarını 100k dan 200k ya cikarsalar o zaman daha da hızlı olacak bazen eft geç sürebiliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Qnb mobilden kampanyaya katılmaya çalıştığımda geçici bir hata oluştu hatası alıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• hmobolo H kullanıcısına yanıt
    Bende de durum aynı hocam

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri ile

• hmobolo H kullanıcısına yanıt

bende de aynı dün akşamdan beri, aradım uygulamayı kaldırın dediler işe yaramadı. pazartesi mesai saatlerinde deneyin olmazsa arayın dediler

• Adem_Hoca kullanıcısına yanıt
    Hocam kolayca iptal ediyorlar mı yoksa yokuş mu yapıyorlar?

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt

3 gün sonra gerçekleşti iptal sıkıntı çıkmadı

• Adem_Hoca kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• hesaplar aynı kişi ismine olmalıymış,yani başka birinin hasabından para gelse kabul olmuyormuş müşteri temsilcisine sordum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 7 Aralık 2024; 14:44:26 >
  • EditörünSeçimi kullanıcısına yanıt

alakası yok. sayıyor.

• Şimdiden katılmak mantıklı mı yoksa hafta içini beklemek mi gerekir? Şu an para aktaramayacağım ortakta olduğundan ötürü.

• Bunu sabah ben de hesabımda görmüştüm biraz tereddüt ediyordum. Sonra burda yorumları okuyunca kampanyaya katıldım. Paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.