hakem heyeti (yardım)
arkadaşlar 2 ay önce online alışveriş ile 2800 tl değerinde bir ürün aldım . Müşteri hizmetleri beni arayıp 40 gün süre istedi ürün temini için ve anlaştık. Sonrasında 60. gün ürün iptal edildi, fakat kendi sitesinde fiyat 3000 tl fazla fiyata halen satılıyor.
Hakem heyetine başvuracağım, ürünü yüksek fiyattan yeniden alıp farkın ödenmesi için mi başvurmayım yoksa ürünü yeniden almadan hakem heyetine mi başvursam daha kesin sonuç alırım
|
FIFA 22 167,99 TL (steam)
Windows 10 son güncelleme sonrası siyah ekran
|
|
10010 DistributedCOM hatası.
bu hatanın kaynağı ne olabilir ! olay görüntüleyicisinde zaman olarak , özellikle ilk açılışta kayıt altına alınıyor.
internet aboneliğimi taşıdım ve son çıkan faturanın cezaya girmemesi için manuel ödedim. fakat; gün sonunda ödenmiş fatura otm. talimat ile 2. kez ödenmiş oldu. Firma ve banka dan mail ile kayıt oluşturdum. Asıl muhatap olmam gereken banka mı -internet firması mı ?
netspeed mi - tbtnet mi ?
arkadaşlar fiber bağlantı olarak hangi firmayı tavsiye edersiniz. oris telekom dan geçiş yapacağım. ping sorunu en az olan firma hangisi acaba.
GİGABYTE G750H 750W 80+ GOLD POWER 839 tl -visa ile 789
|
n11 elektronik ürünü iade almıyor
|
Ne kadar okursan oku ;bilgine yakışır şekilde davranmıyorsan cahilsin demektir. |
60c68c446a7809de22b6e8b8847d01889.jpg |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 14 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.304
İkinci El Bölümü Mesajları: 278
Konularının görüntülenme sayısı: 47.352 (Bu ay: 683)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.909 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar