Süperlig, Premier Lig ve Eğlence paketi dahil, 12 ay taksitle aylık 129 tl, < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 27 Mayıs 2024; 13:9:42 > |
TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL
-
-
Sebepsiz yere beni banladılar, hiç bir şekilde müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor, uzak durulmasını tavsiye ederim.
-
Bu sezon dahil değilse iyi fiyat -
Ben geçen haftalarda aldım sanırım aynı paket, bu sezon da dahil benimkinde. Fiyat aynı -
bu sezonun kalan maçları ve gelecek sezon
-
Aslında uygun fiyat diyeceğim ama normale geliyor bu sezondan 4 maç kalmış.Tek artısı Avrupa liglerinin de pakete dahil olması.Ortak alınacak olursa gideri var denebilir -
Bu sezon dahil olmasaydı alabilirdim Kasım'da bitiyor benim yıllık paket o yüzden işime yaramaz.
-
Galatasaray ve Fenerabahçeli 2 kişi olarak paylaşıyoruz bu sezon.Gelecek sezon için Beşiktaşlı ve trabzonlu arkadaş varsa bize katılabilir.Uygun fiyatla izleriz.
-
Garanti 120 TL geri bonus olarak veriyordu kampanyalarına göz atın TOD oluyor mu bilmiyorum ama beinconnect yazmışlar
-
-
Muhtemelen gelecek senenindir. Ama müşteri hizmetleri yok firmanın desek yeridir. Bu nedenle arayıp sormak imkansız gibi.quote:
Orijinalden alıntı: tigerman82
Arkadaşlar sadece bana özel şöyle bir paket gelmiş yıllık 1500 TL'ye geliyor. Şimdi ben bu paketi alırsam tam bir yıl boyunca tüm Süper Lig maçlarını izleyebilir miyim. Güvenemedim fiyat çok uygun geldi
Çünkü 2024 2025 sezonu demiyor sadece Trendyol Süper Lig yazıyor.
-
hocam bana da gelmiş eğer öğrenebilirsen buraya da yazar mısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami_3r3n -- 8 Mayıs 2024; 11:36:30 > -
Öğrenmemin imkanı yok ki canlı müşteri hizmetleri yok. Adamlar bir fiyat koymuş öyle kalmış. Ne soru sorabiliyorsun ne bir şey yapabiliyorsun. Almak da istiyorum ama bir de sezon sonu sap gibi kalırsak ortada kötü olur -
bein connect den izliyorum görüntü cam gibi, bildiğim kadarıyla tod tv yayın bitrate o kadar kaliteli değil -
12 ay boyunca izleyebilirsin hocam. Şimdi alırsan 8 mayıs 2025e kadar izlersin. Aksi olsaydı belirtirlerdi mutlaka. Fiyatı güzel gerçekten ben olsam kaçırmazdım -
Aynen TOD leş gibi -
Hem 3000 lira vercem hem leş kalite de yayın izlicem 😡 -
Bein connect yok ki artık direk tod a bağlanıyor -
biliyorum, ilginç bir şekilde akbank ın verdiği taraftar paket kodunu bein connect de aktif ettiler -
Yayın leş değil bence.1 ay abone oldum görüntü güzel tabi bir tv+ gibi değil ama idare eder
Sadece tuttuğun takim 129 tl ye izle diyor giriyorum 169 tl fiyat ckiyor ne sacma bisey 129 olursa alirim 2 pkt sigara parasina yasal izleriz usandim iptv filan hikaye hicbiseyde donmasa derbilerde kesin donuyor internetin isterse 1000 mbit olsun.Sigindiklari arguman da iss kisitlama yapiyor yok internet hızınız yavas.Valla ben usandim.Uygun teklif gelirse Tod+Netflx alip yoluma bakacam iptv cekilecek dert degil artik benim.icin
|
Arkadaşlar
Az önce 4 ekran 2028 tl süperlig paketini satın aldım. Ben a101 den aldım siz aynı yöntemle listede bulunan başka bir marketten satın alabilirsiniz Sırayla anlatıyorum Öncelikle bu siteye girdim https://www.otsplatform.com/saha-gorsel-uygulama-ornekleri/carrefoursa/ Burdan a101 digital ürün fiyat tablosu bölümüne girdim https://www.otsplatform.com/dijitalurunler/a101_dijitaluruntablosu_conv.pdf Açılan sayfada alt köşede bir karekod var onu okuttum https://katalog.otsplatform.com/1754E046/catalog Bu sayfa açıldı oradan Digiturk bölümünden Tod Süper Lig Paketi 4 Ekran 12 Ay 2028₺ bolumunu açtım https://katalog.otsplatform.com/1754E046/catalog/products/product-details?id=433 karsiyere dedim bunu almak istiyorum dedim bu bizde yok dediler dedim vardır sen bu kodu okut ben öyle diyince müdürü çağırdılar müdür de yok dedi ya kardeşim sen su kodu okusana dedim okuttu abi hakikaten varmış bu ne ya dedi ödedim 2 tane fiş çıktı biri normal kasa fişi diğeri de kodun olduğu fiş Kodun olduğu fişi tod tv sitesinde kupon kodu bölümü var oraya yazdım aktivite ettim oldu. Bu sonuçta mağazaya göre değişebilecek bi sistem değil genel bir sistem tamamen bilgisizlikten yok diyorlar |
ortak arayanlar ayrı bir konu açsanıza kendinize, fırsat denk gelir diye giriyoruz konuya 10 mesajın 9'u konuyla alakasız
|
dibine kadar siyasete bulaşmış ve şampiyonun masada belirlendiği, yayıncı kuruluşun da bu düzene hizmet ettiği bu lige para verip düzenin devamına maddi katkı sağlamak istemediğimden dolayı fiyat makul olsa da almayacağım. iptv'den devam. |
1 ay denemek isteyen var ise arkadaşlar ; daha daha uygulamasına coca cola boş yok kapakları var onu girin 900 puana 1 ay kod alın deneyin. her kapak 150 puan veriyor 6 tane kapak girseniz alırsınız 1 tl 2 tl satıyorlardı veya elinizde vardır mutlaka. forumda 1 aylık kod satanlarda bu şekilde satıyorlar bilginize. |
kampanyayı paylaştığımdan beri gerçek olmadığını söyleyen mi ararsınız, kampanyanın ısrarla 15 ağustos'ta değil de 16 ağustos'ta başladığını yazan mı ararsınız, internette yoksa gerçek değildir ispatla diyen mi ararsınız... forumda sıcak fırsat paylaşmak ne kadar yıpratıcı bir süreçmiş, ne yalancılığımız kaldı, ne dolandırıcılığımız... hayır anlamadığım migros'un olmayan bir kampanyasını paylaşıp nasıl bir menfaat elde edeceğim... neyse... |
Almayın arkadaşlar, bu leş gibi lig için paranızı çöpe atmayın. Yazık, günah.
|
arkadaşlar, aylık 129 TL olan, sadece bu ayı (Mayıs) ve 2023-24 sezonunun son haftasını kapsıyor. 249 TL'lik iki sezonluk dediği paket de yine 2023-2024 sezonunun son haftasını ve 2024-2025'i kapsıyor. İnceledim, benim net olarak anladığım bu. |
Lütfen yanlış anlamayın, amacım kimseye sataşmak değil. Aylık 50-60 lira için kredi kartınızı bağladığınız bir hesabın şifresini başkaları ile paylaşmak ne kadar mantıklı? Deplasman derbilerini izleyememek de cabası... Bunun mantığı nedir, biri beni aydınlatabilir mi? 50-60 liraya tavuk döner bile alamıyorsun artık. |
Benzer içerikler
- vodafone numara taşıma faturalı
- shell 150 tl
- tod süper dolu paket
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- kırmızı fırsat 16 gb
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X