< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (5. sayfa)
-
-
Birinden bilgi geldi aynen bir senelik kısaca 1 Haziran'dan önce alınırsa son bir,iki hafta maçları kaçıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süper lig var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kırık paneller forum ile telegramdaki aynı.Herkes birbirinden tabiri caize çalıp paylaşım yapıyor.Sistem çok basit kırmaya kafa yorsan kendin bile halledersin.çoklu giriş arıyorum.Google yada anroid tv android box ile nat anka watchbox gölge tv ingsport gpik tv master rec tv uygulamalari kırık panellerle uğraşmadan izlersin.
Benimki meskale insanın kafasını dagitmasi insanlar bunlara para veriyor.Adam satıyor iki üç hafta sağlam sonra ortada yok telegram forum daki hepsi ana bayi değil adam alıyor.Satis yapıyor bakarsan paylaşımlar listeler aynı panel adresleri değişiyor.insanın vicdanı ile alakalı başkası ücret ödüyor sen onunkini bi şekilde kullanıyorsun tam tersi sana yapılsa.kendime ait panelim var.Yada uydu üyeliği şartlar uygun olmaz yarın ne yaparım diye araştırma yapıyorum.panel olayı riskli insanlar parayı ödüyor bi bakıyorsun adam parayı almış ortada yok insanlar mağdur olmasın diye.Bunla ilgili kafa yoruyorum.parasi ödeyip de odedegi ile kalan çok.
Normal şartlarda izlemek istesen para ödemeden başka yollar çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 20 Mayıs 2024; 8:55:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler . Apk indirdim ama hata verdi şuan . Sonra tekrar bakarım
-
3.6 indirdim ben de fakat açılmıyor hata veriyor büyük ihtimalle Android 14 olduğu için
19 Mayıs 2025 oldu hocam bilsem biraz daha bekleyip alırdın :D
-
Telefon android 11 evdeki google tv anroid sürümüne bakmak lazım.ikisindede sorunsuz izliyorum.telegram orjınal modlu sürümleri hepsimi hata verdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet
129 a alamadım varsa bilen yesillendirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
249 gözüküyor kampanya bitti mi ?
Kampanya geçerli hala.Tod telefondan yada laptop tarayıcı üzerinden giriş yapın.hesaplarım ordan bakın bende hala 129 kampanya devam ediyor.
market harici uygulama indirenler, bankacılık işlemi yapılan telefona kurmayın bence.
Sadece seçtiğimiz takimami yoksa genel lig icinmi tşk ederim 👍
Genel.tüm maçlar
ziraat koduyla gs paketi almıştım tvden beinconnect uygulamasından izliyorum kalite çok iyi, tod aynı kalitede değil mi?
-
-
Hocam 4 ekran fiyatimi 219 tl.
4 ekran olduğu zaman esktra 30 tl ekliyor.
249 tl den 219 tl mi 4 ekran çektiler.
Ben yine kontrol ediyim.Guncel teklifler aynı mi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 21 Mayıs 2024; 14:59:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X