Yok,üstte arkadaş +30 TL olan 4 ekran kısmını işaretlememiş,web-cep-tablet 219 tv eklenince 249 şeklinde değişen bir şey yok. Ayrıca vay arkadaş hazırda üyeliği olan ya da olmayan herkese ayda 129 tl şeklinde teklif çıkıyor,bana teklif falan çıkmadı 249*12 olarak mal gibi aldım :( |
TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (6. sayfa)
-
-
hayır 4 ekran işaretlemeden o fiyat çıkıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle düşünme 249 tl iki dönem süper dolu paketi üyeliği yenilemiş oldu.aylık 199 tl denk gelmiş olacak.
-129 yeni üyelik açıp paket alamayanlar
-Tod üyelik alıp sonra üyelik aktif olup yeni paket almayanlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah Üstad,ben sanırım 5 senedir falan her yıl yeniliyorum ama hiç bir zaman indirimli vs bir paket teklifi falan çıkmadı,herkes 129'a hatta 99'a falan alsın hiç sıkıntı yok ama böyle rakamları görüp 2900 lira ödemiş olunca insan biraz kendini keriz gibi hissediyor :)
Bu sene aboneliğim vardı yani 2 sezonluk bir hayrı olmadı,önümüzdeki sezonu almış olduk sağlık olsun tabi ki :)
Hocam şöyle de yapabilirsin.evdeki farklı telefona maille yeni üyelik açıp ordan gelecek tekliflere göre adım atmak.Bunlar yeni üyelik yada üyelik yenileme yapmayanlara uygun teklif veriyor.
Bide bu zamanlar yada lig bittikten sonra tarayıcıdan hesabım kısmından arada tekliflere bakmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 21 Mayıs 2024; 19:5:37 >
Artık seneye öyle de bakarım :) Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 21 Mayıs 2024; 19:48:15 >
aylık 199 iyi aslında. yazın daha ucuz olur mu tüm ekranlarda izlenebiliyor. banka kampanyası olsa tadından yenmezdı.
-
Şuan yeni sıfır üyelik açsan 129 teklifi olarak mı çıkıyor? Uzatmak istediğimde 249tl ..
-
Üye olunca mı bu fiyat çıkıyor hocam? normal siteye girince 219 çıkıyorda
-
android box var televizyon eski ama bu cihaz ile google android tv ye dönüştü. ayrıca smart tv işaretlememe gerek var mı sonucta android cihaz üzerinden izleyeceğim
-
Hocam tod üyeliğim var.hiç paket almadım.Yeni üyeliklere yada üyeligi olup paket alıp bir daha paket almayanlara tekrardan paket alsın diye yapılan kampanya.
Bana sorarsan ikinci tod üyeliğin olsun.Farkli mail telefonla ligler bitiyor.yeni kampanyalar oldumu.tod üyeliğin ama hiç paket almadın büyük ihtimal güzel fiyat verirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 22 Mayıs 2024; 10:6:55 >
31 Ağustos sonuna kadar aktif paketim var. Herhangi bir yerde 1548 liralık paketi göremiyorum. 219-249 olan var sadece....
-
Hocam aktif üyeliğin olduğu için 129 tl teklifi göremezsin.Yeni üyelik yada tod üyeliği olup önceden paket alıp sonra almayanlara kampanya.
Yada tarayıcı yada telden chrome opera dan tod üyelik açıp hesabımın kısmından kontrol edebilirsin.
benim üyeliğim yeni ama böyle bir kampanya çıkmıyor bende.
-
Telden chrome vs benzeri laptop tod hesabı aç ordan hesabım kısmından kontrol et istersen.Normal şartlarda böyle yapmadığım da 249 tl çıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Laptoptan aç derken ki kısmı anlamadım, bende laptop üzerinden hesap açtım, telefondan mı yapınca cıkıyor sadece?
laptop top hesabı nedir?
-
arkadaşlar ben de 249 tl çıkıyor ödeme aşamasında mı düşüyor acaba ?
-
Telefon yada laptop hesabım kısmına tıklayın ordan güncel teklifleri görürsünüz.
1.Tod üyeliğin olacak hiç paket almama.Aktif tod üyeliğim var.hiç paket almadım.
2.Tod üyeliği olup paket alıp sonra paket almayanlara geçerli.
Bu daha hesaplı değil mi
2024-2025 sezonu dahilmiş
2024 sezonu bitmeden kodu aktif etmek gerekiyormuş
smart tv olan paket 2100 tlwww.n11.comTod 12 Aylık Süper Lig Paketi - (Web + Cep + Tablet) (452507332) Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/tod-12-aylik-super-lig-paketi-web-cep-tablet-452507332-33093701?magaza=tod
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 22 Mayıs 2024; 17:15:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X