TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (8. sayfa)
-
-
Bu fiyat nerden cikiyor bağlantı paylaşirmisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende şu anda Süper Lig paketleri resimdeki gibi. Süper Dolu diye bir paket yok maalesef. İki sezon süper dolu var o da 249 TL. Onu seçince ödeme aşamasında toplam 3.000 TL çıkıyor. Onun yanındaki sezonluk olan ise dün 129 TL idi, bugün 249 olmuş. Sadece 2023-2024 sezonunun son haftasını kapsıyor.
Yani kampanya bana tanımlı değil ya da değişiklik yaptılar, bilemiyorum. Sizin dediğiniz gibi 2024-2025'i 129 TL'den veriyorlarsa alabilen hiç düşünmesin bile.
-
15 gündür deniyorum hep 249TL görünüyor
Hocam telefon dan chrome vs yada laptop tod ordan hesabımı tıklama yaptınız mı bu söylediğim kısımda 129 tl teklif oluyor.biraz önce baktım.teklif hala geçerli.Tod hesabım kısmından bakmadigimda 249 tl görünüyor.
GALATASARAY - FENERBAHCE super derbisini kacirmamak icin TOD ailesine geri donmenin tam zamani! Tum Super Lig maclarini, Turkiye'den ve dunyadan canli spor karsilasmalari, en sevilen film ve dizileri ayda sadece 129 TL'ye izleyebilirsin. Firsattan yararlanmak icin https://www.todtv.com.tr/kullanici/giris?r=%2Fkullanici%2Fpaketler tikla! Teklifini Hesabim/Paketlerim sayfasinda gorebilirsin! Elektronik iletisim izninizin iptali icin IZINIPTAL yazarak 3473'e ucretsiz gonderebilirsiniz. Krea Icerik Hizmetleri ve Produksiyon A.S (Mersis No: 0295011114100016) B002
-
Hocam telefon laptop üzerinden tod ordan hesabım kısmından size gelen tekliflere kontrol ettiniz mi.Ordan bakma olmadıysa tekliflere ordan bi bakın derim.
Tıklayınca ödeme ekranına gitmiyor işte hata var Digitürk ile konuş diyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer 199luk haftaya da olmazsa 1 ay filan beklerim
Müşteri hizmetleri konuş.sistemsel hatadan kaynaklı olabilir.
129 teklif sistemde görünüyorsa.kacirma derim.
Telefon laptop tarayıcıdan tod hesabım.tod üyeliği opera dan açtım.ana ekrana paylaşım yaptım.uzerine tıkladığımda direk hesabım teklifler geliyor.
Bizde çıkmıyor hocam 1 yıl ara vermiştim ben
249 olarak çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 23 Mayıs 2024; 18:45:44 >
Hocam tekliflere nerden bakıyorsun.Telden chrome opera laptop,dan tod sonra hesabımdan kontrol edin.129 teklif ordan çıkıyor.
Bu 129luk teklifi şimdi alsak seneye bugüne kadar mı izleyeceğiz acaba
Şuan teklif yok diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X