Hocam bugun alirsan.seneye bu zamanlar.büyük ihtimal bu hafta ligler bitiyor.aysonuna kadar gecerli olabilir.haziran 3 gibi almayı düşünüyorum.lig maclarını kacırmamak için. |
TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (9. sayfa)
-
-
bana 249 altında hiç teklif vermiyor. tarayıcıları sildim, modeme resetler attım değişmedi.
-
Paket Adı Başlangıç Tarihi Liste Fiyatı
Süper Dolu Paketi (Yıllık) Süper Dolu Paketi (Yıllık) 23.5.2024 1548,00 TL
2023-2024 Yıllık Süper Lig Paketi ve Sporextra /Eglence Bundle Kampanyası / Eglence OTT Paketi 4 23.5.2024 0,00 TL
2023-2024 Yıllık Süper Lig Paketi ve Sporextra /Eglence Bundle Kampanyası / Spor Extra+ OTT Paketi 4 23.5.2024 0,00 TL
ödeme ekranında çıkan !Ön Bilgilendirme Formu'nu ve Mesafeli Satış Sözleşmesi'ni okudum, onaylıyorum.! kısmında yazan bu. dikkatli olun 2024-2025 sezonu ile ilgili bir ibare yok
-
Hocam ben geçen hafta satın aldım bunu satın aldıktan sonra zaten son bitiş tarihi Mayıs 2025 yazıyor yani sorun olmaz.
Ama ben aldığımda 2023 2024 diye bir şey yazmıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 23 Mayıs 2024; 23:6:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben geçen sene 129 luk sadece telefon tablet paketi almıştım şimdi 199 tl smart tv dahil teklif gelmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Taksit seçeneği var mı bunu alırken ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende alım yaparken sepeti görüntülediğimde; "basket.validation.Digiturk Beın Connect Süper Lig Paketi Taraft epinProductCanNotBuy" şeklinde bir hata mesajı veriyor. Siz hangi kanal üzerinden aldınız acaba?
-
-
Hocam süper dolu iki sezon 249 tl yokmu.
Telefon dan opera chrome yada laptop dan tod ordan hesabımı tıklayın ordan bakın teklif varmi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam telefon laptop tod hesabımdan baktınız mı orda farklı teklifler sunuluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 24 Mayıs 2024; 12:47:12 >
google tarayıcıdan aldım ben link
www.carrefoursa.comDigiturk Beın Connect Süper Lig Paketi Taraft #30313025 | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/digiturk-bein-connect-super-lig-paketi-taraft-p-30313025
müşteri hizmetleriyle görüşen var mı. önümüzdeki sezonu kapsıyor mu
-
Nasıl alabildiniz acaba bende açtığımda satışa kapalıdır yazıyor.
iphone kullanıyorum google tarayıcıdan giriyorum bende gözüküyor.bölge olarak istanbul pendik seçiyorum onunla ilgisi olabilirmi bilmiyorum.carrefour uygulaması üzerinden girmeyin.mesela n11 uygulamasından alınmıyor ama tarayıcıdan girerseniz alınabiliyor digiturk
premier lig dahil smart tv dahil.. muazzam fiyat
-
tod üyelik var.paket aldın.bir daha almadın.telden chrome opera laptop tod ordan hesabim kısmından tekliflere bak derim.üyeligin var.hiç paket almadın.yine aynı yerden bakarsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X