< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (11. sayfa)
-
-
Geriden 25-30 üzeri sıkıntılı yüksek para verip ondan üç katı az para ödeyen uydu ile aynı yada önden 2-3 saniye önde.
Tod bu konuda kendini geliştirmesi lazım.1080 hd 50 fps iz tv yayın kalitesi maçlara verilse kimse bişe demez.En azından uydu ile birebir yada 2-3 saniye gibi anca böyle müşteri çekerse.illegal diye birsey kalmaz.
Uydu yakın para ile tod üyelik satan ama kalite yerlerde geriden sorunu.
1.Fiyat güncellemeli aldığın hizmete göre pahalı
2.Kalite 720 HD biraz oynama ile 720 HD yayını 1080 hd diye dayatma
3.Geriden gelme sorunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 25 Mayıs 2024; 14:47:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adresinizi kontrol ettiniz mi?
Mail adresi veya telefon numaranız eksiktir belki.
Çünkü hala satın alabiliyorum ben ürünü, sorun gözükmüyor.
-
bu beinconnect mi tod mu, başlık farklı resim farklı. kalite farkı var sanırım aralarında beinconnect üzerinden izliyorum onun kalite gayet iyi
-
bein connect mi kaldı, tod oldu
-
www.beinconnect.com.trhttps://www.beinconnect.com.tr/ana-sayfa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tod oldu sezon başından beri. spor karşılaşmaları buraya alındı
-
uygulama ve siteler ayrı hala, digiturk uydu üyeleri diye geçenler beinconnect üzerinden izliyor.
-
olabilir. 129tl diye sms gelmiş, giriyorum 249tl çıkıyor : d
-
an itibarı ile ziraat hediyesi bein connect kullandığımı, hemen unutmam lazım o zaman..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 25 Mayıs 2024; 17:33:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu sabah laptop'tan girdiğimde alabildim. Laptop w11 opera tarayıcı. İl ilçe çok önemli değil heralde ama pendik-orta mh seçmiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajı tıkladığında tod açılır.telefon yada laptop hesabıma tıklayın teklifi ordan kontrol edin.
Beinconnect uydu üyeler için
Tod bağımsız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 25 Mayıs 2024; 18:10:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teklif yok diyor. 1 haftadır da 129diye mesaj attılar
-
bendede teklif yok diyor. n11 üzerinden 1 yıllık peşin sporun yıldızı almıştım geçen sene
-
-
yok hocam p.tesi iletişime geçicem verirlerse alırım yoksa o paraları verip de izlemem. bir takımın lehine hatalar yapılan lige o paraları vermem şahsen . premier lig hatrına alacaktım çıkmadı teklif :D
-
aynı mesajdan 10 kere atmışlardır.
-
Görüntü kalitesini çok beğenemedim kodum vardı 1 aylık 3 ekran bein sports kanalları bile 720p yayın yapıyor. Televizyonda daha iyi görüntü kalitesi vardı ücretsiz açıktı bir ara kanalllar.
-
12 numarada ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Detaylı anlatır mısınız?
-
Bendede fiyat çıkmıyor. Neyse bu senede aynı sistem devam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X