Şimdi Ara

TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.403
Cevap
121
Favori
219.284
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam çok basit yerlere takılıyorsun.Tod sana sezonluk paket satıyor.Bugun aldın seneye bugün yada 25-27 arası biter.

1 haziran alırsan seneye 1-3 arası biter.Bunu sen ayarlican liglerin bitmesine denk gelmesi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da 199 liralık çıkıyor 130 luk çıksın hemen alacağım.

• Venue1453 V kullanıcısına yanıt
    Hocam, sezonluk demek son maça kadar demek değil midir?
    Sizin dediğinize göre 25/05/2025'te paketin bitmesi lazım ama o zaman sezonluk değil, yıllık oluyor..
    Neyse, yaşarsak bakacağız artık.. Şimdiden strese gerek yok 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

Hocam sezonluk ibaresi var.Ama paket alma üyelik başlatma sana kalıyor.Bugun aldın seneye bu zamanlar sezonluk izlersin.

Sezonluk içeriği bir yıl demek.Bir yıl boyunca paketin bitis süresine kadar izlersin.

Paket başlangıç ile paket bitiş tarihin belli.

• drangela61 D kullanıcısına yanıt

paket bu mu oluyor hocam?

bana paket yükselt kısmında böyle bir seçenek gelmiş de

TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL
  • fatality_ kullanıcısına yanıt

Hocam telefon yada laptop,dan tod hesabını açın ordan hesabıma tıklayın aynı teklif mi daha uygun teklif varmi.

Guncel uygun teklifler orda oluyor.

• fatality_ kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam..

• Sonraki sezon 1 haziranda biteceği için üyelik başlatmadık, son 1 haftayı kaçırmayalım diyoruz ama o tarihe kadar fiyatlar fırlarmı diyede tereddütteyim.

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    "Lig'de ise sezon 1 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve ilk yarı 22 Aralık 2024 tarihinde sona erecek. İkinci yarı 19 Ocak 2025 tarihinde başlayacak ve normal sezon 3 Mayıs 2025 tarihinde sona erecek."

deniyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

TFF'nin sitesinde 1 Haziran 2025 yazıyor.

TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL

• 129luktan aldım da mayısta bitecek görünüyor. 120 lira bonus da geldi . bakalım inş haram olmaz

• Ignite kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 120 tl Bonus kazandınız diye bana da mesaj geldi fakat kredi kartı uygulamamdan bakıyorum orada gözükmüyor 2 hafta oldu ne zaman eklenecek bu Bonus?

• şu 129 Liralık paket teklifi Bi gelse hemen alcam 😡

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Haziran e gibi yuklerler hocam bonusu

• dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Millete gelmiş teklif bizde tık yok maalesef

• haziran temmuz ve ağıstos..tam 3 ay süper lig yok..mayıstan itibaren millete abonelik yaptırmaya çalışıyorlar.2010 dan beri uydu abonesiyim.temmuzda bitecek abonelik için marttan beri arıyorlar.400 500 tl aylık paket öneriyorlar..digiturku zaten sadece maçlar için alıyorum bana 3 ay futbol vermeyecek ama aylık 400 tl ödetecek.. o yüzden taahhüdüm bitince uydu aboneliğimi kapattıracağım.. 150-250 tl arası tod a abone olurum..satışları düşünce mecbur kalırlar fiyat düşürmeye..geçen sene haziranda lige erken gel kampanyası yapıp 120-130 tl den abonelik yaptırmışlardı.%100 enflasyon olsun 250 tl maksimum..

• 12 aylık tod üyeliğim mevcut bjk yada FB arkadaş arıyorum. 2 kişi olma taraftarıyım. Kişi başı 1000 TL dusecek

• Fenerli alan arkadaş varsa ortak olabilirim.

• Arkadaşlar ben Tod'u Android tvde kullandım, görüntü hiç iyi degil hem çözünürlük düşük hemde hafif takılarak gidiyor, kanal geçişleri inanılmaz yavaş, kumanda bir kac defa basılınca uygulama kitleniyor hatta uygulama kapanıyor, resmen amatör tv izleme uygulamalari gibi bir uygulama yapmişlar, sözde bunlar dünyaca ünlü bir yayın gurubu nasıl oluyorda böyle rezil bir uygulamayı duzeltemezler aklım almıyor !

Bunun internet bağlantısıylada bir ilgisi olamaz, evdeki Tvye hem Tivibu hemde Tv+ yüklü bildigin yağ gibi akıyor, kumada destegi bile var.
    Tod kullanıcı bilgilerini beinconnect uygulamasına girip kullanabildim, onda görüntü biraz daha düzgün.

Sözde uyguna aldık ama pek randuman alamayacağiz gibi görünüyor, umarım bir düzeltme yaparlar.
    Almayı düşünen fakat böyle şeylere takıntılı olanlara duyurulur.

• MeteMurat M kullanıcısına yanıt
    Harika fiyat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.