carrefourdaki sorun giderilmiş 2028 tl ye satış veriyor..Aylık 169 tl ye geliyor. |
TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende sepete eklenmiyor artık nasıl sorun giderildi anlamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
comnet kullanıp da todtv izleyen var mı
Bein connect den izliyordum birkaç gün öncesine kadar, todtv comnet ip adreslerini engellemis deniliyor
Haa bu arada konu hakkında tod a 3 gün önce mail attım hala dönüş yapılacak, demek ki anlatılanlar yazılanlar doğru
tod tv müşteri hizmetleri çok kötüymüş, hatta mutahap bulunamıyormus
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 yıldır comnet'teyim. Tod üyeliğinde hiç bir sıkıntı yok. Canlı Tv ve Maç kanalları izleniyor.
-
teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Satın alma işlemi 2028 tl peşin fiyat üzerinden gerçekleşiyor.
-
Carrefour’dan alan arkadaşlar spor extra paketi dahilmi hesaba eklenince gözüküyormu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sezon üyeydim bana da 199TL teklif veriyor. Çeşitli uygulamalardan açıp baktım ama teklif değişmedi. Haziran ayında artar mı fiyatlar 199 iyi kalır mı diye de tereddütteyim. Sizce beklemeli miyim yoksa kaçırma der misiniz?
-
Aynı durumdayım 😁
Yeni üyelik yada üyelik alıp sonra üyelik yenileme yapmayanlar için geçerli 129 tl.
Bana sorarsan ligler seneye 1 haziranda bitiyor.1 haziran sonrası extra eğlence dahil ise 199 mantıklı.
Temmuz ayı zam dönemi.Carrefursada eğlence dahil olabilir.Yanlis bilgi vermiyim.extra yok aylık 169 tl geliyor.Tam incelemedim ama 4 ekran yoksa anlamı yok yine aylık 169 tl vermenin.
Kredi kartına peşin yada taksitte belli bonus hediyesi oluyor.Öyle bir kampanya ile 100-120 tl arası bonus hediye veriliyor.
Fiyat 199 tl aşağı düşmüş oluyor.
Feed yayın nedir?quote:
Orijinalden alıntı: Venue1453
Geriden izlemege sıcak bakmıyorsan.
uydu üyelik almak mantıklı.Soylede bir durum Feed yayın var.Uydudan bile 3-2 saniye önde.
Medya tuşları işe nasıl azaltılıyor gecikme süresi?
Feed yayın iptv dediğimiz içinde olan yayın türü uydudan da biskey ile yada uydu alıcısı çözülen yayın.adamlar sistemi nasıl kurmuş ise uydu ile birebir yada uydu ile 3 saniye önde kendimde farklı yerden denemem oldu.
Tv,niz anroid yada Google tv ise kumanda üzerinde medya tuşları olur.Her marka göre medya tuşu yeri değişir.Tv,nin markasını yazsaydın ona göre ekran resmi ile kumandada medya tuşlarını gösterme durumu olurdu.
www.carrefoursa.com
Digiturk Beın Connect Süper Lig Paketi Taraft #30313025 | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/digiturk-bein-connect-super-lig-paketi-taraft-p-30313025
tv den izlenmiyor sanırım bu açıklamada öyle yazıyor.
-
4 ekran ibaresi yoksa smart tv anroid Google tv izleme durumu olmaz.
android de izlenmiyorsa, tablet, telefonda nasıl izleniyor? bilmediğimden soruyorum..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Android tv ile tablet ve telefonun tod uygulamaları farklı olduğu için tablet ve telefonda izlenebilirken, android tv de izlenmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havmac -- 29 Mayıs 2024; 18:0:28 >
sağolun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tod 2-3-4 ekran özelliği var.
4 ekran hepsi kapsıyor
2.telefon web
3.telefon web tablet
4.telefon web tablet smart tv ve anroid Google Apple tv.
Tod diyelim süper lig 3 ekran aldınız.3 ekranı kapsayanlardan izlersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 29 Mayıs 2024; 22:18:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X