Premier lig yok. |
TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (7. sayfa)
-
-
premier lig izleyen biri değilim
sadece süper lig izliyorum
kupon cart curt derken
smart tv olan paket 1800e falan getirilebilir
tek korkum tod tv görüntü kalitesi
akbank taraftar paketi verince bein connect den izledim maçları, bana göre mükemmel görüntü kalitesi
Fakat tod tv yayın kalitesi hakkında çok olumsuz yorum var -
Comnet vb servis sağlayıcı müşterileri todtv kullanamıyor,yasaklı.
N11 üzerinden şimdi baktım taksit imkanı sunulmamış.
N11 kupon kullandırmıyor bu üründe.
Görüntü kalitesi istenilen seviyede olmayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 22 Mayıs 2024; 17:38:37 > -
arkadaşlar, aylık 129 TL olan, sadece bu ayı (Mayıs) ve 2023-24 sezonunun son haftasını kapsıyor.
249 TL'lik iki sezonluk dediği paket de yine 2023-2024 sezonunun son haftasını ve 2024-2025'i kapsıyor.
İnceledim, benim net olarak anladığım bu.
-
İnternet kutusu, millenicom gösteriyor. Sadece comnet mi yasaklı? Ya da belirli müşteri sayısının altında olanlar mi? -
-
Comnet veya millenicom olanlar kullanamiyormu ?
-
Çok şükür net olarak olay bu hocam
-
Ev internetim comnet. Tod un mobil uygulamasindan tv den hic sikintisiz izliyorum,bir yanlislik olmasin? -
12 ay taksitle 1548 ödeme yapacaksın.ister peşin öde ister taksitle.129 TL alan arkadaşlar oldu.Mayis için kim 1548 ödeme paket alsın.Bugun başlarsan seneye bu zamanlar bitiyor.
Digitürk müşteri hizmetleri ve digiturk online işlemlerden asistan müşteri hizmetlerinden teyitli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 22 Mayıs 2024; 22:20:0 > -
Nasıl yani hocam benim teklif aylık 129 tl yıllık 1550 tl 1 yıllık full paket seklinde geldi bana. Satın aldım bitiş 19 mayıs 2025 yazıyor.bu tarihe kadar full izleyebilirim bunu neden gelecek sezon dahil olmasın.öyle saçma şey olur mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 22 Mayıs 2024; 22:59:54 > -
Paket isminde güncelleme yapmışlar.SUPER DOLU YILLIK geçiyor.
-
Yani sonuç? -
Zaten öyle yazıyor süper dolu yıllık diye yazıyordu.benim bitiş 19 mayıs 2025 yazıyor zaten -
Sizce nasıl teklif?
üyeliğim ağustosta bitiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torrentfilm -- 22 Mayıs 2024; 23:34:0 > -
Önceden farklı bir isim vardı.2023-2024 insanlar bu tarihlere takılıp 1 yıl geçerlimi değil mi kafalarında soru işareti yapıyordu.Sonuç olarak insanlarda soru işareti kalması.
-
carrefoursa dan 1 yıllık taraftar paketi aldım bugün 1188 tl ye eğlence paketi de dahil.smart tv yok içinde xbox konsolum var onun tarayıcısından girdim toda ama beinsport izlenmiyor.normalde izlenmesi gerekmiyormu web olarak görmesi gerekmezmi -
Merhaba, paketi fiziksel olarak marketten mi aldınız? Bulunduğum bölgede stok görünmüyor online olarak da alınabiliyor mu acaba?
bu arada xbox sorununu ben de yaşamıştım. Benim kullandığım paket ziraat kodu ile alınanlardandı, yani orada smart tv vb de dahildi. Buna rağmen yalnızca 1 defe izleyebilmiştim. Diğer denemelerimde hep hata kodu aldım. Hissiyatım, sorunun browser kaynaklı bir hata olduğuydu çünkü paketim zaten tüm izleme kanallarını içeriyordu. Xbox da kullanılabilecek başka bir browser olmadığı için hep bilgisayarı bağlayarak izledim.
-
Ben toplam bedeli de kontrol ettikten sonra yazdım zaten. Bende 129 tl'lik paket için karttan çekilecek toplam rakam 129 çıkıyor. Sadece 2023-2024 sezonunu kapsıyor. Gelecek sezonu da kapsayan iki sezonluk paket ise bitmek üzere olan sezonu ve gelecek sezonu kapsıyor ve toplam bedel 3000 TL çıkıyor ödeme aşamasında.
Hazırda devam eden bir paketim vs. yok ama benim hesabımda bahsi geçen seçenekleri seçince çıkan koşullar bunlar. Ödenecek toplam rakama ve paket tamamlanma tarihine dikkat etmek gerek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X