Ramazan Bereketiyle Geldi! 🎉 Görüntülü Görüşme ile Ziraat Katılım’lı Olun, 3.500 TL’ye Varan Bankkart Lira Kazanın! 💎 Şimdi müşterimiz olanlara özel! 🔹 Kart harcamalarınızdan ve fatura talimatlarınızdan toplamda 3.500 TL’ye varan Bankkart Lira kazanma fırsatı! 📌 Kampanya Avantajları 💎 Alışverişlerinizden kazanın! 🔹 1.000 TL ve üzeri harcama yapanlara 500 TL Bankkart Lira! 🔹 1.000 TL - 10.000 TL arasındaki harcamalar için ekstra %20 Bankkart Lira! 💎 Faturalarınızdan kazanın! 🔹 Cari hesabınızdan otomatik ödeme talimatı verin, her talimat için 200 TL, toplamda 1.000 TL Bankkart Lira kazanın! 💎 Ekstra Avantajlar! 🔹 Havale, EFT ve FAST işlemleri ÜCRETSİZ! 🔹 Kredi kartı aidatı ve hesap işletim ücreti YOK! 🔹 19.000’den fazla Kamu Bankası ATM’sinden ücretsiz işlem yapın! 🚀 Tüm kampanyalardan faydalanarak 3.500 TL’ye varan Bankkart Lira kazanmak için hemen Katılım müşterisi olun! 📌 Nasıl Katılırım? 💎 Görüntülü görüşme ile müşterimiz olun! 💎 Kredi kartı başvurunuzu yapın! 💎 Hemen avantajlardan yararlanmaya başlayın! 📌 Kampanya Şartları 🔹 Kampanya 1 Mart 2025 - 30 Mart 2025 tarihleri arasında geçerlidir. 🔹 İptal kaydı bulunan tesisat numaraları ile katılım sağlanamaz. 🔹 Her müşteri en fazla 3.500 TL Bankkart Lira kazanabilir. 🔹 Kuyumcu sektörü hariç tüm banka POS işlemleri ve e-ticaret harcamaları kampanyaya dahildir. 🔹 İade ve iptal işlemleri kampanya dışıdır. 🔹 Bankkart Lira yüklemesi, ilk kullanım sonrası kesilecek ekstreden sonra yapılacaktır. 🔹 Ziraat Katılım Bankası A.Ş., kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir. 🎯 Bu Ramazan, bereket kazandırıyor! Hemen katılın, avantajları kaçırmayın! 🚀 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 1 Mart 2025; 23:13:0 > |
ZİRAAT KATILIM’lı Olun Toplamda 3.500 TL’ye varan Bankkart Lira Kazanın!
-
-
Ziraat Bankası ile ortak limit kullanmıyorsa muhtemelen yasal limit sınırına takılacağım. Banka kartının hariç olması iyi olmamış. Adı değişik faiz hizmeti sunan bankalar pek de işe yarar değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şartlara bakılırsa
- 1000'e 500+200
- 9000'e 1800+
- 5 faturaya 1000TL
olmak üzere 3500 oluyor yanlış anlamadıysam. Gayet güzel.
Kod referansı falan varsa onu da kullanalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 3 Mart 2025; 0:42:21 > -
link göremedim, ekleyeyim:
https://www.ziraatkatilim.com.tr/bireysel/kampanya/goruntulu-gorusme-ramazan-kampanyasi
* fatura talimat kampanyasından faydalanmayacağım ancak kart ile yapılacak harcamanın ilk ekstrede olması şart gibi, ilk ekstre kesildiğinde indirimler yüklenecektir diyor. 2500 TL de güzel rakam, detayları iyice görmek lazım.
-
Mevcut ziraat müşterileri ile ilgili bir kısıt yok değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ziraat başka katılım başka
-
Ortak limit kullanmıyor.
Ben de kart vereceklerini bilsem hemen müşteri olurum ama ben de yüksek ihtimalle toplam limit işine takılırım.
-
bu tarz kampanyaların çoğu sistem açığından faydalanıyor, ya zaten o bakiyeyi vermeyecekler maksat veriyormuş gibi yapıp hesap toplamak. Halk olarakta üç kuruş avantajın peşinde koşuyoruz, avantaja gelince avantaj yok!
İmkansızlıktan köpek muamelesine mi katlanıyoruz bilemiyorum.
-
Birçok kredi kartı kullanıp o kartları aktif olanlar için kart almak zor olacaktır.
Ancak fırsat kovalamak için kart değiştiren insanlar var.
Kart iptal ettirip yeni bir karta geçmekten gocunmayan sıcak fırsatçılar için 3500 liralık avantaj fena değil. Hele de kampanyaların Ramazanda bile kısıldığı bir dönemde bile.
İyi forumlar.
-
Şu dönemde kart çok değiştirilmiyor, kartınızı iptal ettiğinizde bir o kadar karşılığında bir kart alamıyorsunuz. Bu gocunmaktan farklı olan bir şey. İnsanlara üç kuruşluk kampanya için limit kapattırıp üzerine alamamasını sağlayacak bir yaklaşım çok mantıklı değil. 100 lira limit için 300 liralık limit kapatılıyorsa iyi değerlendirilmeli…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 2 Mart 2025; 13:56:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hak veriyorum. Ben de şahsen limit düşürmem, kart iptal etmem başka bankaya güvenerek ama değerlendiren çıkabilir.
Bu kadar sert bakmaya gerek yok.
İyi forumlar.
-
Tepki gösterdiğim nokta bankaların bu ‘bakın size ne fırsatlar sunuyoruz’ yaklaşımı. Kartları kapattırıp ondan sonra bizim için yeterli değil dediklerine de çok sık şahit oluyoruz.
Yoksa bu paylaşımlar hepimiz için değerli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım. Katkınız için teşekkür ederim.
-
kart aidatı sadece troy için mi geçerli
-
bu kartı alacaktım zaten iyi oldu. kart aidatı da yokmuş. başvuralım musait zamanda
-
1750 tl veriyor diye şubat ta müşteri olmuştum
Ziraat ile ortak limit değil, benim limitler dolu olmasına rağmen iki bin tl ile verdi kartı, bu arada maaş bordo yükledim istediler belki o etkili olmuş olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X