Daha öncesinde artı para başvurum yoktu. Bugün başvurdum ve gelen sms ile artı paranın %5 olan faizinin 19 mayısa kadar bana özel %0 olduğunu gördüm. %1,99 nakit avans bitti malum , onun kadar uzun vadeli değil ama para paradır. Şansınızı denemekten zarar gelmez. Edit: SMS önceden değil, artı para limitiniz onaylanınca yani başvurduktan hemen sonra geliyor. Başvuru sonrası SMS gelmemesine rağmen %0 görünüyorsa ben olsam her gün girer kontrol ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantasm -- 7 Mayıs 2024; 11:49:45 > |
Akbank artı para
-
-
Kaptım 2 tane
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunların artı para dedikleri zıkkım lanet birşey, bana da göndermişlerdi kampanya diye sonradan faizini çatır çatır aldılar. Ne kadar itiraz etsem de nafile. Lanet girsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mh ı arayp teyit ettim. Faiz %0 görünüyor dediler. Sıkıntı çıkarsa mh görüşme kaydını delil gösteririm.
-
sms ile mi başvurdunuz yoksa mobilden mi?
-
tutar ne kadar bende %5 gözüküyor.
-
Yuzde 0 gorunuyor su an. Napalim cekelim mi? Bana sms falan gelmedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mobilden
-
Artı paranın faizinin ne zamana kadar sıfır olacağını mh göremiyor, gelen sms doğrudur diyor. Ne zamana kadar sıfır olduğunu bilmeden kullanmak saçma olur.
-
-
bende de %5 gözüküyor, bize yok herhalde
-
-
Degerli Musterimiz, ... nolu hesabiniza 60.000 TL Arti Para limiti tanimlanmistir. Iyi gunlerde kullaniniz. Faiz orani aylik %5.00, yillik %60.00. B001
Artı paraya başvurdum, böyle bir mesaj geldi. 0 faiz mesajı artı hesap açtıktan hemen sonra mı geldi yoksa biraz beklediniz mi?
Edit: Hesap detaylarında faiz 0 görünüyor, çeksem mi bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 6 Mayıs 2024; 23:18:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende başvuru yaptım sms %5 diyor ama hesap detayında 0 yazıyor
Test amaçlı 1.000 tl göndersem denesek mi ?
Annemin adına başvurdum hesap detayında 0 görünüyor ama sms falan gelmedi.
-
Göremedim...
-
giriş yap önce.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm limiti kullandım teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyaksx -- 7 Mayıs 2024; 10:19:27 >
Para gönderince mi sıfır faiz olduğu belli oluyor
Benzer içerikler
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- enpara youtube premium
- vakıfbank platinum plus metal
- ziraat bankası prestij kart
- vadaa şans hilesi
- tom pay hangi banka
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X