Şimdi Ara

İlk Kez Denizbank'lı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
294
Cevap
52
Favori
27.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

QNB'den sonra Denizbank da paranı getir, promosyon verelim diyor.

Deniz'e Gel Kazan Programı

İlk defa Denizbank'lı olma şartı var. Daha önce müşteri olup hesap kapatanlar veya unutanlar faydalanamıyor. Mesela öğreciyken okul adınıza Denizbak hesabı açmıştır, unutmuşsunuzdur. Bankada kaydınız duruyorsa faydalanamıyorsunuz.

*Mobil uygulamadan görüntülü görüşmeyle Denizbanklı oluyorsunuz. Şubeden hesap açınca olmuyor, dikkat.

*Kredili Mevduat Hesabı (KMH) açma talebi oluşturuyorsunuz, onaylanması gerekiyor.

*1 adet herhangi bir kurumun fatura talimatını verip, 12 ay boyunca hesaptan veya kredi kartından otomatik ödenmeli.

100.000 TL yatırırsanız 9000 TL nakit hediye kazanıyorsunuz.

Üstteki şartları 12 ay boyunca yerine getirip, yine 12 ay boyunca her ay 100 bin lirayı başka bankadan Denizbank vadesiz hesaba atmak gerekiyor. Sözleşmede paranın Denizbank'ta bekleme şartı yok deniyor, hemen çekilebiliyor.

Görüntülü görüşmede bu kampanyadan bahsedin ki; Kredili Mevduat Hesabınız için onlar başvuru yapsın, sonra uğraşmayın.

Denizbank sitesinde kampanya linki bulamadım. Müşteri olunca Menü / promosyon işlemleri kısmında görünüyor.

İlk Kez Denizbank'lı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 1 Şubat 2025; 12:42:16 >

• Çok şartlı şurtlu bize gelmez. Bir qnb kadar olamamışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

qnb kadar derken adamlar dolandırdı resmen

QNB neredeyse herkesten ödülü geri alıyor ki. O zaman ben de kampanya yapıyorum: Türkiye'de bulunursanız 500.000 TL veriyorum ama Türkiye'de bulunursanız ödül vermiyorum. QNB de benim kadar olamadı.

• Kampanya nerede göremedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fotoğrafta son tarih 31 Aralık gözüküyor, kampanya aktif mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri olduktan sonra mı kampanya gözükecek. Bulamadım sitesinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son 2-3 gün içinde müşteri olup da kampanya gözüküp ücreti alan arkadaşlar yazarsa iyi olur. Ayrıca kredili mevduat hesabını herkese verirler mi acaba? Özel şartı var mıdır?

• alfacimbom kullanıcısına yanıt

müşteri olurken açıyorlar zaten eğer uygunsan. limiti söylüyorlar

• Mobilden görüntülü görüşme ile müşteri olmak istetenler eğer son işlemden sonra şubeye gidin uyarısı alıyorlarsa telefonlarının nfc özelliğinde sorun vardır.başka nfc özellikli telefondan denesinler.oda olmazsa kimliklerinin cipinde sorun olabilir.sakın şubeden müşteri olmayın.kampanyaya katılım olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben 31 Aralık'ta müşteri olup kampnaya katıldım , katıldıktan sonra bir ay şartları sağlama süresi var , fatura talimatı verdim , kmh hesabı açmiyorlar açsalar 100 bini göndereceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denizbank arkadaşını davet kampanyası var mı hocam ben aybaşında 9000 tl promosyon almıştım. madem 31 Ocaka kadar uzatıldı. arkadaşımı da davet edeyim bu arada. tabii davet kampanyası varsa. yoksa direkt mobilden üye olsun mu?

• Emekli kampanyası arıyorum bu ara TEB yada vakıf düşünüyordum buna başvurup 2 kampanyayı birleştirebilir miyiz?

• gonulbas kullanıcısına yanıt
    Ben bulamadım davet kampanyası bilgisi, var mıymış öğrenebildin mi?

• Davet kampanyası ben de bulamadım ama dün kendim, bugün de eşim üzerinden faydalandık. 9.000 TL promosyon üstüne 20.000 TL faizsiz 3 ay krediden de faydalandık.

Destek ve bilgi için çok teşekkür ederim.

sana gelmez, bize gelir.

teşekkürler, bunu da sömürelim.

• Muhammedsn kullanıcısına yanıt
    kmh neden açmıyorlar ?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Uygun görmüyor banka 250 TL istiyorum vermiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler biraz önce basvuru yaptım.basvuru sırasında 60 bin kmh kurtaran hesapta açtılar.pazartesi eft yapıp işlemi tamamlarim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.