Şimdi Ara

İlk Kez Denizbank'lı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
294
Cevap
52
Favori
27.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avans hesap için bankaya çağırıyorlar, bunu aşmanın yöntemi var mı? Limitleriniz çok vs diyorlar ama kamu çalışanı olup limitler de düşük olmasına rağmen reddediyorlsr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu 9000 meselesini gerçekten doğru bilen biri anlatabilir mi lütfen?

mesela her ayın 15'inde 100 bin yatırdım, ve 10 dakika sonra geri çektim, bunu da 12 ay tekrarladım, ve bu kadar? Böyle mi?

• befo B kullanıcısına yanıt
    Bende bunu merak ediyorum çözebildiniz mi hocam, garantide ödenmemiş fatura olmasada talimat verilebiliyor denizde yok mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • claxie kullanıcısına yanıt
    İlk Kez Denizbank'lı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon

Evet, sözleşmeye göre öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 15 Ocak 2025; 3:31:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Hocam selam siz otomatik ödeme talimatını verirken bir fatura ödeyerek mi verdiniz yoksa talimat olarak vermek yetiyor mu faturayı ödemeden, ayın ortası ve fatura yok.

• alucardz kullanıcısına yanıt
    Otomatik ödeme talimatı olarak vermek gerekiyor hocam. Ben elektrik faturası verdim, şu anda borcu yoktu yani bu ayın faturası daha kesilmedi. Ayın 18'i gibi kesilir fatura. 28'i de son ödeme oluyor.

Yani kısaca şu an bende borç yok ama faturayı talimat verdim, kabul etti. Yeşil tik oldu.

Anladım hocam benim faturalar genelde ay sonu kesilip sonraki ayın 10-15 ine kadar son ödeme günleri oluyor, umarım otomatik ödeme son gün çektiği için problem olmaz su faturası vereyim bende teşekkürler.

• alucardz kullanıcısına yanıt

Bu ay ödenmişti ama yeşil tik görünüyor. Ama ben hesaba para gönderdiğim halde o kısım yeşil olmadı. Atladığım bir şey mi var anlamadım. Fast ile Denizbank vadesiz hesabıma para gönderdim fakat o basamak halen yapılmamış görünüyor.

Size promosyon yattı mı acaba? Hesaba para girişi olduktan sonra ilgili sekmede o kısım yeşil olarak göründü mü? Bende fatura ve kmh kısımları yeşil görünüyorken para girişi ile ilgili kısımda gelişme yok.

Benimde durum aynı sabah 9 da attım parayı ama yeşil olmadı hala.

• 15 gün önce başvuru yaptım hesap açarken kmh müşteri hizmetleri açmıştı ama yeşil tık olmamıştı...fatura talimatı verdim hemen yeşil oldu bugün de gece 01.00 sularında hesaba 100 bin attım kmh de yeşil tık olmadı hesaba atılan tutar da yeşil tık olmadı sabah 8 de hesaba 9 bin yatmıştı diğer tikler de yeşil olmuştu 

• independent_21 kullanıcısına yanıt

genelde ertesi günü yansımış oluyor. 3,4 saat içinde baktığımda bende de yansımamıştı.

• gonulbas kullanıcısına yanıt
    Az önce geldi benmki

• Eft den hemen sonra yattı

Ben para transferini daha yapmadım ama sözleşmede bütün şartlar tamamlandıktan sonra 3 iş günü içerisinde promosyon hesaba yatar yazıyor.
    Gerçi arkadaşlar daha önce yatıyor yazmışlar. İsterseniz 3 iş günü bekleyip denizbank'ı arayın.

• Kampanya devam ediyor lakin bana kmh çıkmadı diğer banka lar kmh hemen acarken denizbank açmadı boşuna hesap açmış oldum.

hocam ilgili kısım dediğiniz yer neresi ben bugün müşteri oldum 3 4 saat para hesapta kaldı. nerden kontrol sağlayacağım. henüz promosyon yatmadı 48 saat içinde yatar dedi müşteri hizmetleri

• Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt

Bende öyle bir şey olmadı.Sizlik veya başka bir durum olabilir.

• SonySelim S kullanıcısına yanıt
    Havale olmaması gerekiyor EFT/FAST dikkat edin

• başka bir bankadaki hesabımdan EFT işlemi gerçekleştirdim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.