< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Ben 15 bin nakiti seçtim bana ellesmediler. 20 bin nakit seçenler ile ugrastilar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kmh işi bozuyor çıkmazsa boşu boşuna hesap açmış olunacak |
Yeni üye oldum 10 bin kmh verdi, 10 bin 6 ay veya 20 bin 3 ay faizsiz kredi veriyor, promosyon kampanyası devam ediyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 12 Ocak 2025; 14:45:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1001 -- 12 Ocak 2025; 15:58:5 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
9 bin verdiği kampanya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet devam ediyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şartları sağlamanız deyip bir çok kişinin kampanyasını iptal ettiler kredi kartına borç olarak yazdılar sonra < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 14 Ocak 2025; 20:0:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
daha önce denizbank hesabım ve kredfi kartım vardı kapatmıştım. tekrar üye olsam kampanyadan yararlanabilir miyim |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Merhabalar , bende üye oldum ama kampanya çıkmadı , mh ile görüştüğümde şubeye gitmeniz lazım imza için dedi , sizde de süreç benzer mi olmuştu ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |