Şimdi Ara

İlk Kez Denizbank'lı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
294
Cevap
52
Favori
27.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende Aralık sonu müşteri oldum, halen fast ücreti alıyor havale/eft denemedim henuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt

Ben 15 bin nakiti seçtim bana ellesmediler. 20 bin nakit seçenler ile ugrastilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmh işi bozuyor çıkmazsa boşu boşuna hesap açmış olunacak

• Yeni üye oldum 10 bin kmh verdi, 10 bin 6 ay veya 20 bin 3 ay faizsiz kredi veriyor, promosyon kampanyası devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 12 Ocak 2025; 14:45:54 >
  • 20.000₺ 3 ay sıfır faiz için 115₺ tahsis 60₺de sigorta kesti. Kredi kartından da 25.000₺ 3 ay sıfır faiz veriyor. Yalnızca troy logolu kartlara. Aidatsız troy kart hariç bu arada.

Ekleme: bu yıl içinde üye olanlara havale eft ücretsizmiş. Kampanya 2 iş gününde tanımlanıyormuş.
    www.denizbank.com
    1 Yıl Boyunca Ücretsiz EFT/Havale Ayrıcalığı! | MobilDeniz Fırsatları | Kampanyalar | DenizBank | İlerisi Deniz!
    https://www.denizbank.com/kampanya/mobildeniz-firsatlari/1-yil-boyunca-ucretsiz-efthavale-ayricaligi-109495

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1001 -- 12 Ocak 2025; 15:58:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• halilcc kullanıcısına yanıt
    Promosyon kampanyası nedir? Aylık 100.000TL para aktarımına 9000TL olan mı, yoksa ücretsiz eft filan mı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda önemli konu her ay 100k mı atılacak. 12 ay boyunca 100 k yı ordan oraya çevirecek miyiz qnb gibi 1 defa mı

• 12 ay. 1 aya vermezler. Önemli olan kampanya devam mı. Bu bilgi yok.

• erdc E kullanıcısına yanıt

9 bin verdiği kampanya

Evet devam ediyor

Kampanyanın devam ettiğini ilk mesajda belirttim, hadi bana inanmadın yorumlara bir bak kaç kişi yeni faydalandığını aktarmış...

• asyalcin kullanıcısına yanıt

Şartları sağlamanız deyip bir çok kişinin kampanyasını iptal ettiler kredi kartına borç olarak yazdılar sonra

• Bugün Denizbanklı oldum. Her şey çok hızlı hiç uğraştırmadan gerçekleşti.

9000 TL promosyon kampanyasına katıldım.

%0 faizli 3 taksitli 20.000 kredi aldım.

Kredi kartına başvurdum. 50.000 TL limit anında onaylandı. Dolayısı ile 12.500 TL %0 faizli TNA da kullanabileceğim.

Teşekkürler Denizbank.

Not: TNA kampanyası için 17.01.25 tarihine kadar kredi kartı başvurusu yapılıp onaylanması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 14 Ocak 2025; 20:0:51 >
  • Bu kampanyaya ben de başvurdum. Kmh ve otomatik ödeme tamam görünüyor. Ancak şöyle bir sorun var; otomatik ödeme talimatı verdiğim faturalar bu ay zaten ödenmiş durumda. Faturalarımın tamamı ödendiği için başka talimat veremiyorum. Şartlarda otomatik ödeme talimatı verilen faturanın taahhüt süresi boyunca her ay ödenmesi gerektiği belirtilmiş. Ben yarın 100k eft yapacağım ama bu ay ödenmemiş faturam olmadığı için otomatik ödeme talimatı gerçekleşmeyecek. Müşteri hizmetleri de bir şey olmaz filan dedi😁 Net cevap veremediler. Ne yapmalı sizce?

• befo B kullanıcısına yanıt
    Her ay ödenmesi diye birşey göremedim ben, benim fatura 1,5-2 ay da bir kesiliyor, nasıl olacak o zaman

• daha önce denizbank hesabım ve kredfi kartım vardı kapatmıştım. tekrar üye olsam kampanyadan yararlanabilir miyim

• Chipparacıabi C kullanıcısına yanıt
    hyr

• the_exorcist kullanıcısına yanıt

Merhabalar , bende üye oldum ama kampanya çıkmadı , mh ile görüştüğümde şubeye gitmeniz lazım imza için dedi , sizde de süreç benzer mi olmuştu ?

• cihanyukseldi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bende öyle olmadı. Ben direkt görüntülü görüşme ile ilk defa hesap açtım. Görüşme esnasında sordum denize gel kampanyası hala devam ediyor mu diye. MH kontrol ediyorum dedi. Evet hala devam ediyor dedi. Devam ettim görüşmeye. Görüşme bitince anında hesap açılmış oldu. Giriş yaptım uygulamaya, promosyonlar kısmında göründü kampanya katıldım.
    Sonra ihtiyaç kredisine ve kredi kartına başvurdum uygulamadan.
    Bu şekilde şubeye gitmeden gerçekleştirdim hepsini.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.