Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
75
Favori
73.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Günlük vadeli %52 (2 milyona kadar)

Aidatsız kredi kartı (maxiumum kart özellikli)

İlk harcamada 350 getirpara

Getir'den yapılacak alışverişlerde %5 getirpara

Havale - eft ücretsiz.

GETİR UYGULAMANIZI GÜNCELLEYİNİZ (getir finans sekmesi gelecektir)

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirparagetirfinans
    getirfinans
    https://www.getirfinans.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgarsbf -- 1 Ekim 2024; 11:53:40 >

• Getir finans için görüntülü görüşme ile müşteri oldum. İlk harcamaya 350 TL getir para veriliyor. Ben de 100 TL bimparaya yükleme yaptım. Hemen 350 TL getir para kartıma yüklendi. Banka kartı ya da kredi kartını almak zorunda değilsiniz 350 TL getir para için. Ben sanal banka kartıyla (Getir finansın içinde var.) bimparaya yükleme yaptım. 350 TL getir para size özel varsa diğer indirimlerle birleşiyor.

• sanki açılmamış gibi

• Bankacılık işlemleri fibabanka dan, kredi karti maximumdan, hediyeler getirden. Bu nasıl bir birlesmedir ey hat?
  • Ücret falan var mı beleş mi
  • Bilgilere tam nereden ulaşıyoruz sitede hiçbir şey yazmiyor.

• heycan yapmayın, sakin olun, bi kendinize gelin...site henüz kepenkleri açmamış, açılış yapıldığında bakalım daha neler dağıtacaklar belli olur.. tarihi belli olmayan açılışa kadar beklemekten başka seçenek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 28 Eylül 2024; 10:6:1 >
  • https://eksisozluk.com/27-eylul-2024-getirin-araplara-satilmasi--7882650?a=popular&p=1

Araplara satıldı diyolar. Bu bankacılık işi acaba arapların yeni bir hamlesi mi?

• 'Yerli ve milliler' ülkede yerli şirket bıraktırmadı, bu da Araplara satılmış. Zaten bankaların tamamına yakını yabancıların elinde. Günlük %52 verirlerse değerlendirilir.
  • GETİR UYGULAMANIZI GÜNCELLEYİNİZ (getir finans sekmesi gelecektir)

• Getir Ev
    Bekliyoruz…
  • metalika M kullanıcısına yanıt
    Araplar getirin para kazanın kısmını aldı hepsini değil

Bu n11 getirarac vs. yine getirde ondan kesin bir şey demek zor
  • Peki neden senin referansın kullanılıyor benim ki kullanılsın

Bize mi kıyak sana mı
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Kredi kartida fibadan FİBAnin maximum ile anlaşması var bunun getirle alakası yok gibi geldi sadece fiba müşteri çekmek için buraya reklam vermiş gibi çünkü fibanin sitesine girince yine %52 oran gözüküyor
  • Madem yazmışlar bu konunun içine... Bitlo mudur nedir girdim baktım sitelerine hiç güven vermedi.

• Kampanya 01.08.2024 tarihinde başlayacaktır.
    • Kampanyadan yalnızca Bitlo’ya 01.08.2024 tarihinden sonra üye olan ve TCKN doğrulaması ile e-posta doğrulamasını tamamlayan kişiler yararlanabilir.
    • Kampanyadan yararlanabilmek için Bitlo’ya kayıtlı telefon numaranızın +90 ülke koduyla başlaması gerekmektedir.
    • Bu şartları yerine getirerek kampanyadan yararlanmaya hak kazanan kullanıcılarımızın hesabına, 7 gün süresince kullanabilecekleri 1.000 TL anında tanımlanacaktır.
    • 1.000 TL tutarın hesabınıza tanımlanmasından 7 gün sonra, Bitlo tarafından tanımlanan 1.000 TL bakiyeniz geri alınacaktır. İşlemleriniz sonucunda ortaya çıkabilecek kayıplarınız için ekstra bir ödeme yapmanız gerekmemektedir. Yine işlemleriniz sonucu elde ettiğiniz kârınız ise size ait olacaktır. Örneğin, tanımlanan 1.000 TL tutarı al-sat yaparak 1.200 TL’ye çıkardıysanız, ₺200 TL kârınızı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
    • Katılımcılar kampanyadan bir defa yararlanabilir.
    • Katılımcılar, para yatırarak işlem büyüklüğünü artırabilir. Bu durumda 1.000 TL bakiye iptal edilmez. Ancak kampanya sonunda bakiyenizde 1.000 TL bulunması halinde bu miktar her halükarda geri alınacaktır.
    • Tanımlanan 1.000 TL tutar, Hediye Kart oluşturularak gönderilemez.
    • Tanımlanan 1.000 TL tutar ile alınan kripto paralar başka bir adrese transfer edilemez.
    • Katılımcıların kârlarını banka hesaplarına çekebilmesi için kampanyayı sonlandırmaları gerekmektedir. Kampanya, “Kampanyalar” sayfasından sonlandırılabilir. 7 gün sonunda kampanya otomatik olarak sonlandırılacaktır.
    • Kampanya katılımında sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı Katılımcı’nın sorumluluğundadır. Girilen tüm bilgilerin eksiksiz ve kampanya koşullarına tam ve eksiksiz olarak uygun olmaması durumunda, Katılımcılar kampanyadan faydalanamayacaktır.
    • Bitlo, Kampanya Koşulları’na aykırı olduğunu tespit ettiği bir katılımı veya sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan işlemleri geri çevirme yetkisine sahiptir.
    • Bitlo, kampanya şartlarında, kampanya tarihlerinde ve katılımcı sınırında değişim yapma ve gerekli görülmesi durumunda kampanyayı sona erdirme hakkını saklı tutar.
    • Kampanya hakkında soru, şikayet ve/veya önerileriniz için bize adresinden yazınız.

"halinde bu miktar her halükarda geri alınacaktır." kullandıkları dil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntman -- 28 Eylül 2024; 11:0:0 >

• ntman N kullanıcısına yanıt

Şikayetvar , şikayet dolu

• getir konusuu nasıl bitlo oldu

• getir finans'ta lansmana özel sıfır faizli kredi (?) ve düşük faizli kredide olacakmış.

• ruzgarsbf R kullanıcısına yanıt

hocam ios mu kullanıyorsunuz

android de güncelleme yok

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.