|
GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (3. sayfa)
-
-
Hayır. Mobil uygulaması var oraya yükleyip oradan ödeme yapıyorsunuz. -
İlk getirfinanslıyım 25 Eylülde açıldı bende önce bilgilerinizi dolduruyorsunuz -ki henüz herkese açılmadı bana bildirim gelmişti ilk siz deneyin tarzında- sonra kurye kartı getiriyor isimsiz anonim bir kart bilgilerinizi tekrar bir forma dolduruyor kimlik bilgileriniz dahil sonra imza atıp kartı teslim alıyorsunuz (gelen kurye de Türk değildi 10 dakika sürdü işlemleri tamamlaması) sonra kartı aktif edip ilk harcamada 350 TL getirpara verdi harcama için alt limit yok ayrı bir uygulama olarak değil de getir içinde olması garip geldi şahsen ben ayrı bir uygulama ile gelir diye düşünmüştüm -
350 hediye getir yemekte kullandım ancak getirçarşıdada geçiyordu -
bende gözükmüyor hala, 350 getirpara kuponlarla birlikte kullanılıyor mu?
-
Birazdan bildirim gelir. Evet kuponlarla birlikte kullanabilirsiniz. -
Aynı uygulamanın içinde olması benim de hoşuma gitmedi ve başvuruma devam etmedim. Ver bir kod getir üzerinden, fibabanka uygulaması içinde hesabımız, kredi kartımız açılsın tamamdır. Koskoca banka işlemlerini getirin içinde yapmak ne kadar akıllı olur.quote:
Orijinalden alıntı: Can851
İlk getirfinanslıyım 25 Eylülde açıldı bende önce bilgilerinizi dolduruyorsunuz -ki henüz herkese açılmadı bana bildirim gelmişti ilk siz deneyin tarzında- sonra kurye kartı getiriyor isimsiz anonim bir kart bilgilerinizi tekrar bir forma dolduruyor kimlik bilgileriniz dahil sonra imza atıp kartı teslim alıyorsunuz (gelen kurye de Türk değildi 10 dakika sürdü işlemleri tamamlaması) sonra kartı aktif edip ilk harcamada 350 TL getirpara verdi harcama için alt limit yok ayrı bir uygulama olarak değil de getir içinde olması garip geldi şahsen ben ayrı bir uygulama ile gelir diye düşünmüştüm
-
Aynı bilgiler ile fibabanka uygulamasına giriş yapmayı denediniz mi -
Getir finans hesabı fibabanka da da gözüküyor ama zaten ayni zamanda fiba müşterisiyimquote:
Orijinalden alıntı: Proprietor
Aynı bilgiler ile fibabanka uygulamasına giriş yapmayı denediniz mi -
Evet müdavim ile kullandım bugün getiryemektequote:
Orijinalden alıntı: b0Nibende gözükmüyor hala, 350 getirpara kuponlarla birlikte kullanılıyor mu?
-
Faizsiz Kredi verince başvururuz -
Kredi kartı hizmeti İşbank'tan ise o kartı almak imkansıza yakındır. Eğer işbank kartınız yoksa halihazırda tüm kartlarınızı iptal edip sadece o karta başvurmanız lazım. Kart işine baştan başlamak belli bir aşamadan sonra da risk işi.
-
Aktif müşterilere mi açıldı şu an için acaba?
Sık mı kullanıyorsunuz Getir'i?
-
5 ürün hediye için biraz sıklaştırmıştım kullanmayı yine sabah sipariş verecektim direkt bildirim geldi ilk size açıldı müşterimiz olun tarzında meraktan başvurdum öyle açıldıquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugAktif müşterilere mi açıldı şu an için acaba?
Sık mı kullanıyorsunuz Getir'i?
-
Kart hizmeti Fiba'dan hocam, sadece Maximum markalı kart. -
Fiba'nın kendi kart altyapısı olsa onu da oradan alırlardı.
Özyeğin Finansbank'ı sıfırdan kurup Cardfinans'ı Türkiye'nin büyükleri arasına sokmuştu. Ondan sonra Finansbank'ın hali malum ama Fibabank'ta aynısını yapamadı. Fiba hala Bonus kart veriyor.
-
takip -
%52 oranda pasif yoksa iş yapar gibi
-
Sık kullanım değildir sadece sanırım hocam, zira ben oldukça sık (neredeyse her gün) kullanıyorum, gelmedi bana...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X