Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
530
Cevap
75
Favori
73.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altan2144

Getir finans için görüntülü görüşme ile müşteri oldum. İlk harcamaya 350 TL getir para veriliyor. Ben de 100 TL bimparaya yükleme yaptım. Hemen 350 TL getir para kartıma yüklendi. Banka kartı ya da kredi kartını almak zorunda değilsiniz 350 TL getir para için. Ben sanal banka kartıyla (Getir finansın içinde var.) bimparaya yükleme yaptım. 350 TL getir para size özel varsa diğer indirimlerle birleşiyor.

Bim para olayı mantıklı geldi. Bim para için herhangi bir fiziksel kart mı alıyoruz bim mağazasından?
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    Hayır. Mobil uygulaması var oraya yükleyip oradan ödeme yapıyorsunuz.
  • İlk getirfinanslıyım 25 Eylülde açıldı bende önce bilgilerinizi dolduruyorsunuz -ki henüz herkese açılmadı bana bildirim gelmişti ilk siz deneyin tarzında- sonra kurye kartı getiriyor isimsiz anonim bir kart bilgilerinizi tekrar bir forma dolduruyor kimlik bilgileriniz dahil sonra imza atıp kartı teslim alıyorsunuz (gelen kurye de Türk değildi 10 dakika sürdü işlemleri tamamlaması) sonra kartı aktif edip ilk harcamada 350 TL getirpara verdi harcama için alt limit yok ayrı bir uygulama olarak değil de getir içinde olması garip geldi şahsen ben ayrı bir uygulama ile gelir diye düşünmüştüm
  • E006 E kullanıcısına yanıt
    350 hediye getir yemekte kullandım ancak getirçarşıdada geçiyordu
  • bende gözükmüyor hala, 350 getirpara kuponlarla birlikte kullanılıyor mu?

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Birazdan bildirim gelir. Evet kuponlarla birlikte kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can851

İlk getirfinanslıyım 25 Eylülde açıldı bende önce bilgilerinizi dolduruyorsunuz -ki henüz herkese açılmadı bana bildirim gelmişti ilk siz deneyin tarzında- sonra kurye kartı getiriyor isimsiz anonim bir kart bilgilerinizi tekrar bir forma dolduruyor kimlik bilgileriniz dahil sonra imza atıp kartı teslim alıyorsunuz (gelen kurye de Türk değildi 10 dakika sürdü işlemleri tamamlaması) sonra kartı aktif edip ilk harcamada 350 TL getirpara verdi harcama için alt limit yok ayrı bir uygulama olarak değil de getir içinde olması garip geldi şahsen ben ayrı bir uygulama ile gelir diye düşünmüştüm
    Aynı uygulamanın içinde olması benim de hoşuma gitmedi ve başvuruma devam etmedim. Ver bir kod getir üzerinden, fibabanka uygulaması içinde hesabımız, kredi kartımız açılsın tamamdır. Koskoca banka işlemlerini getirin içinde yapmak ne kadar akıllı olur.

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Aynı bilgiler ile fibabanka uygulamasına giriş yapmayı denediniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Aynı bilgiler ile fibabanka uygulamasına giriş yapmayı denediniz mi
    Getir finans hesabı fibabanka da da gözüküyor ama zaten ayni zamanda fiba müşterisiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

bende gözükmüyor hala, 350 getirpara kuponlarla birlikte kullanılıyor mu?

Evet müdavim ile kullandım bugün getiryemekte
  • Faizsiz Kredi verince başvururuz
  • GasiOr kullanıcısına yanıt

Kredi kartı hizmeti İşbank'tan ise o kartı almak imkansıza yakındır. Eğer işbank kartınız yoksa halihazırda tüm kartlarınızı iptal edip sadece o karta başvurmanız lazım. Kart işine baştan başlamak belli bir aşamadan sonra da risk işi.

• Can851 kullanıcısına yanıt

Aktif müşterilere mi açıldı şu an için acaba?

Sık mı kullanıyorsunuz Getir'i?

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Aktif müşterilere mi açıldı şu an için acaba?

Sık mı kullanıyorsunuz Getir'i?

5 ürün hediye için biraz sıklaştırmıştım kullanmayı yine sabah sipariş verecektim direkt bildirim geldi ilk size açıldı müşterimiz olun tarzında meraktan başvurdum öyle açıldı
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Kart hizmeti Fiba'dan hocam, sadece Maximum markalı kart.
  • incepted İ kullanıcısına yanıt

Fiba'nın kendi kart altyapısı olsa onu da oradan alırlardı.

Özyeğin Finansbank'ı sıfırdan kurup Cardfinans'ı Türkiye'nin büyükleri arasına sokmuştu. Ondan sonra Finansbank'ın hali malum ama Fibabank'ta aynısını yapamadı. Fiba hala Bonus kart veriyor.

• takip
  • %52 oranda pasif yoksa iş yapar gibi

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Sık kullanım değildir sadece sanırım hocam, zira ben oldukça sık (neredeyse her gün) kullanıyorum, gelmedi bana...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.