Bilgi için teşekkür ederim. |
GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (4. sayfa)
-
-
anlaşılan hizmeti bir anda değil parça parça açıyorlar. Kart yarım saatte geldi. Bankacılık altyapısı Fibabanka'dan, atm olarak Akbank, Fiba ve PTT atmleri ücretsiz kullanılıyor. Kredi Kartını da işbankası sağlamasının sebebi bankanın Getirfinans yatırımcısı olmasından dolayıdır.
Şu an için avantajları güzel ama tek sıkıntı ayrı bir uygulamasının olmaması olarak gördüm.
-
Bize niye açmıyorlar ya -
Belirli bir kitleye açıyorlardır büyük ihtimalle ama sosyal medya hesaplarında sürekli yakında diyip duruyor bu sene bitmeden herkese açılır büyük ihtimallequote:
Orijinalden alıntı: inexo
Bize niye açmıyorlar ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 29 Eylül 2024; 20:55:48 > -
Fibabank hesabiniz var mı?
-
Yarın açılacak gibi bazı haber sitelerinde Eylül ayı işaret ediyorlar. Yarın Eylül ayın son gün GetirFinans Instagram da geri sayım başladı paylaşım yapıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batutrkk -- 29 Eylül 2024; 21:35:14 > -
uygulamanın güncellemesi mevcut. güncellemediğim halde bende finans bölümü açık görünüyor.. şimdilik pusuda beklemeye karar verdim. belki yakın zamanda 350 in yanında başka şeyler de hediye edibilir. o yüzden üyeliğimi 350 liraya satmamaya karar verdim...
-
Getir'in "para kazanın" kısmından kasıt nedir? Epey düşündüm ama bir türlü ne olduğunu anlayamadım.
-
Kazanan yazmak istedim otomatik düzeltme benle aynı fikirde değilmiş -
https://www.getirfinans.com/ şuan Erişime açıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batutrkk -- 29 Eylül 2024; 23:51:3 > -
350 lira için girme bu işlere, yakışmaz.. -
Getir arabiclere geçti şimdide paralarımızı değerlendirecekler demek gayet güzel
-
Pasif bakiye alıyor mu %52 oran için bilen var mı -
evet pasif bakiye var:
-
Herkese açılmış bu sefer sanırım diğer hesapta da getirfinans gözüküyor ben görüntülü görüşme yapmamıştım kartı da anında getiriyorlardı ama bu sefer kartı -aynı adres olmasına rağmen- 3-4 gün ve üstüne de görüntülü görüşme gerçekleştirmeniz gerekiyor fark ettiğim değişiklikler bunlar ama genel olarak açılmış sanırım bu sefer herkese
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 30 Eylül 2024; 10:56:15 > -
Getir de araplara geçmiş haberimiz yok.. pasif bakiye tutarları yüksek bence -
Müşteri olmak için görüntülü görüşme mi yapılıyor yoksa cipli kimlik ve NFC ile mi oluyor. -
Görüntülü görüşme ve NFC yok. Kimlik kartının ön-arka fotoğrafını çektiriyorlar. Sonra kurye kartı getiriyor ve form dolduruluyor, kimlik kartına bakıyor o hallediyor kimlik taramasını. -
Günlük hesap için hangi saatler arasında parayı hesapta tutmak lazım? Ve kazanç ne zaman hesaba yatıyor. Bilen var mı?
-
Var bugün annem hesap açtı görüntülü görüşme yaptı ve NFC ile kimlik kartını okuttu bende geçen hafta açmıştım ben görüntülü görüşme yapmadım herhalde bugün herkese açıldığı için görüntülü görüşmeyi aktif etmişlerquote:
Orijinalden alıntı: glory34
Görüntülü görüşme ve NFC yok. Kimlik kartının ön-arka fotoğrafını çektiriyorlar. Sonra kurye kartı getiriyor ve form dolduruluyor, kimlik kartına bakıyor o hallediyor kimlik taramasını.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X