Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
75
Favori
73.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgi için teşekkür ederim.

• anlaşılan hizmeti bir anda değil parça parça açıyorlar. Kart yarım saatte geldi. Bankacılık altyapısı Fibabanka'dan, atm olarak Akbank, Fiba ve PTT atmleri ücretsiz kullanılıyor. Kredi Kartını da işbankası sağlamasının sebebi bankanın Getirfinans yatırımcısı olmasından dolayıdır.

Şu an için avantajları güzel ama tek sıkıntı ayrı bir uygulamasının olmaması olarak gördüm.

• Bize niye açmıyorlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Bize niye açmıyorlar ya
    Belirli bir kitleye açıyorlardır büyük ihtimalle ama sosyal medya hesaplarında sürekli yakında diyip duruyor bu sene bitmeden herkese açılır büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 29 Eylül 2024; 20:55:48 >
  • inexo kullanıcısına yanıt

Fibabank hesabiniz var mı?

• Yarın açılacak gibi bazı haber sitelerinde Eylül ayı işaret ediyorlar. Yarın Eylül ayın son gün GetirFinans Instagram da geri sayım başladı paylaşım yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batutrkk -- 29 Eylül 2024; 21:35:14 >
  • uygulamanın güncellemesi mevcut. güncellemediğim halde bende finans bölümü açık görünüyor.. şimdilik pusuda beklemeye karar verdim. belki yakın zamanda 350 in yanında başka şeyler de hediye edibilir. o yüzden üyeliğimi 350 liraya satmamaya karar verdim...

• Proprietor P kullanıcısına yanıt

Getir'in "para kazanın" kısmından kasıt nedir? Epey düşündüm ama bir türlü ne olduğunu anlayamadım.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Kazanan yazmak istedim otomatik düzeltme benle aynı fikirde değilmiş
  • https://www.getirfinans.com/ şuan Erişime açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batutrkk -- 29 Eylül 2024; 23:51:3 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    350 lira için girme bu işlere, yakışmaz..
  • Getir arabiclere geçti şimdide paralarımızı değerlendirecekler demek gayet güzel GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara 

• Pasif bakiye alıyor mu %52 oran için bilen var mı
  • admin987 A kullanıcısına yanıt

evet pasif bakiye var:

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara
  • Herkese açılmış bu sefer sanırım diğer hesapta da getirfinans gözüküyor ben görüntülü görüşme yapmamıştım kartı da anında getiriyorlardı ama bu sefer kartı -aynı adres olmasına rağmen- 3-4 gün ve üstüne de görüntülü görüşme gerçekleştirmeniz gerekiyor fark ettiğim değişiklikler bunlar ama genel olarak açılmış sanırım bu sefer herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 30 Eylül 2024; 10:56:15 >
  • Getir de araplara geçmiş haberimiz yok.. pasif bakiye tutarları yüksek bence
  • Müşteri olmak için görüntülü görüşme mi yapılıyor yoksa cipli kimlik ve NFC ile mi oluyor.
  • victorybicer V kullanıcısına yanıt
    Görüntülü görüşme ve NFC yok. Kimlik kartının ön-arka fotoğrafını çektiriyorlar. Sonra kurye kartı getiriyor ve form dolduruluyor, kimlik kartına bakıyor o hallediyor kimlik taramasını.
  • Günlük hesap için hangi saatler arasında parayı hesapta tutmak lazım? Ve kazanç ne zaman hesaba yatıyor. Bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Görüntülü görüşme ve NFC yok. Kimlik kartının ön-arka fotoğrafını çektiriyorlar. Sonra kurye kartı getiriyor ve form dolduruluyor, kimlik kartına bakıyor o hallediyor kimlik taramasını.
    Var bugün annem hesap açtı görüntülü görüşme yaptı ve NFC ile kimlik kartını okuttu bende geçen hafta açmıştım ben görüntülü görüşme yapmadım herhalde bugün herkese açıldığı için görüntülü görüşmeyi aktif etmişler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.